Szabó Anna
.
A gyógynövények előnye az, hogy tápanyagban gazdagítják az ételeket, ám a legtöbb ember nem fogyaszt belőle eleget. Használj alapanyagként vágott fűszernövényeket, locsold meg jó minőségű olíva olajjal, tegyél hozzá egy csipet sót, és néhány mogyoró hagymát, amit beáztattál előtte ecetbe, és ezzel ízesítsd a grillezett halat, a húst, a zöldséget és a levest egyaránt.
1. Használj gyógynövényből készült szószt
A gyógynövények előnye az, hogy tápanyagban gazdagítják az ételeket, ám a legtöbb ember nem fogyaszt belőle eleget. Használj alapanyagként vágott fűszernövényeket, locsold meg jó minőségű olíva olajjal, tegyél hozzá egy csipet sót, és néhány mogyoró hagymát, amit beáztattál előtte ecetbe, és ezzel ízesítsd a grillezett halat, a húst, a zöldséget és a levest egyaránt.
OLVASS TOVÁBB!
A kolbász lelke: mindent a bélről
A kolbászkészítés egyik legnélkülözhetetlenebb eleme a megfelelő bél kiválasztása. Legyen szó házi vagy ipari gyártásról, ez az a...
GASZTRO3 isteni karácsonyi puding - Mind a 10 ujjadat megnyalod!
A karácsonyi puding hagyományos megédesítője, elválaszthatatlan kísérője az év legnagyobb ünnepének. A hagyomány azt tartja, hogy ah...
GASZTROÚj korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK