GASZTRO

9 módszer, amivel egészségesebb ételeket készíthetsz, mint egy profi szakács

Só, zsír, savak és hő. Ha a különböző ételeket elemekre bontjuk, könnyebben megérthetjük, hogy mi adja meg az egyes étkek ízét. Az alábbi tippeket érdemes alkalmazni neked is, hogy egészségesebb ételeket készíthess.

.

4. Főzz egy fazék babot legalább heti egyszer


A bab olcsó, laktató és magas a fehérje és rosttartalma. Áztass be egy éjszakán át bő vízben egy adag babot, adj hozzá némi sót és egy csipet szódabikarbónát, majd másnap lassú tűzön főzd puhára. Tálald salátákhoz, köretként levesekhez, tésztákhoz.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL