GASZTRO

9 módszer, amivel egészségesebb ételeket készíthetsz, mint egy profi szakács

Só, zsír, savak és hő. Ha a különböző ételeket elemekre bontjuk, könnyebben megérthetjük, hogy mi adja meg az egyes étkek ízét. Az alábbi tippeket érdemes alkalmazni neked is, hogy egészségesebb ételeket készíthess.

.

9. Vigyázz az olajokkal


Az állandó hőmérsékletingadozások a napsugarak, és a közvetlen érintkezés a tűzhelyjel sajnos az étolajra, különösen az olívaolajra igencsak károsak, hiszen könnyen megavasodik. Ezért érdemes valahol hűvösben és sötétben tárolni ezeket, ha azonban nincs ilyen helyiség, akkor tedd az olívaolajat egy sötét üvegbe, vagy fémből készült edénye, amely kirekeszti a fényt.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL