4 pita kenyér (18cm átmérőjű)
125ml paradicsomszósz
250g reszelt pizzasajt
75g zsenge spenótlevél
1 közepes, piros, kaliforniai paprika (200g) vékonyra szelve
100g feta sajt, összemorzsolva
1. Melegítsd elő a sütőt, forróra. A pita kenyereket helyezd a sütőrácsra, és locsold meg a paradicsomszósszal.
2. A reszelt pizzasajt felével szórd meg a kenyereket, majd hintsd meg a spenótlevéllel, a kaliforniai paprikával és a feta sajttal.
3. A tetejét szórd meg a maradék pizzasajttal. Süsd nagyon forró sütőben 10 percig, amíg megpirul.
OLVASS TOVÁBB!
Veszélyes lehet az újramelegített rizs
Gyakran melegíted újra a rizst? Akkor fennáll a veszélye, hogy sült rizs-szindrómát kapsz....
GASZTRONem ehetünk többé Camembert sajtot?
Francia kutatók a fehér, bolyhos kéreggel rendelkező Camembert sajt lehetséges végnapjaira figyelmeztettek....
GASZTRODepressziót okozhat a Mekizés
A gyorséttermi ételek depressziót okozhatnak - legalábbis egyre több tanulmány utal erre....
Ingyen sör kapnak a fiatalok az idegenektől
Britek százezrei játszanak online és fizetnek mások italait a kocsmában...
GASZTROKávéfüggő vagy? Így tudsz kitörni belőle!
A forró italok sok koffeint tartalmaznak. A leszokás róluk sokak számára elképzelhetetlen, pedig nem kell annak lennie....
GASZTROAz új avokádószkenner már a boltban megmondja, mennyire érett darabbal van dolgod
Svájcban már kell tapizni az avokádót, mielőtt felvágnád....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK