HIRDETÉS
2014. október 26. - Dömötör
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2014. október 26. - Dömötör
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
Női Portál FőoldalEzotériaTrendKözérzetSzex, szerelemKonyhafortélyokOtthonKisállatmentőPasiszemmelSzórakozásUtazás
JósdaHoroszkópApróhirdetésFórumJátékKépeslapSzakértőkTárskeresőKalkulátorTesztTűsarok és gázpedál

Napi horoszkóp

2014. október 26.

Hirdetés
Kos

Kedves Kos! Ha már semmiképpen sem tudtok közös programot szervezni partnereddel, akkor legalább ne zavarjátok egymást. Nem okvetlenül baj az, ha mindenki azt csinálja, amit szeret, és az sem tragédia, ha nem ugyanazt szeretitek. Sokak szerint a túl sok együtt töltött idő nem használ egy kapcsolatnak sem, és a távollét után nagyobb az öröm.

Bika

Kedves Bika! Ma nem lehet bírni veled, azonnal indulnál, mindenkit nógatsz, sürgetsz. Amikor végre elindultok akkor meg máshová mennél. Valamiféle benső nyugtalanság munkál benned. Nézzünk, lássunk, tapintsunk, amíg még lehet, ki tudja, mi lesz azután. Sokszor úgy szalasztunk el dolgokat, hogy észre sem vesszük.

Ikrek

Kedves Ikrek! Remek formába lendültél, aktivitásodat, ragyogó közérzetedet a csillagok állása is erősíti. A családban betöltött központi szereped is növeli önbizalmadat, felébreszti szunnyadó ambícióidat. Akár arra is kész vagy, hogy olyan vállalkozásba kezdj, ami talán túl kockázatos, de siker esetén nagyszerű kilátásokkal kecsegtet.

Rák

Kedves Rák! A vasárnapi semmittevés most nagyon jól illik lelkiállapotodhoz. Mégse add át magad teljesen ennek az érzésnek, hiszen ez lustaságra serkent. Erre pedig könnyen ráfizethetsz. Végül feladataid a fejed fölé nőnek, és majd kétségbe esve keresed a kiutat. Nem ártana egy kisebbfajta erőpróba, ne mindig a könnyebb utat válaszd!

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Ideje volna alaposan kiszellőztetni a fejed, sőt, egy kis testmozgás sem ártana. Néha céltalan bolyongás közben születnek a legjobb gondolatok. Serkentően hat az Oroszlán jegy szülötteire a friss levegőn eltöltött néhány óra. Vidámabban, higgadtabban tekintesz majd a következő hét sűrű tennivalóira.

Szűz

Kedves Szűz! Ne kezdj bele semmi újba, inkább fejezd be mindazt, amit már eddig elkezdtél! Lesz bőven munkád, hiszen az utóbbi időben rengeteg dologhoz hozzáfogtál, és szokásodtól eltérően félbe is hagytad, ez a munka azonban nem csak pihentető, hanem kellemes kikapcsolódás is lehet neked. Jó szórakozást!

Mérleg

Kedves Mérleg! Ez a nap is a házas Mérlegeknek kedvez elsősorban, de a magányosokra is kellemes meglepetések várnak. A délutáni partin megtalálhatják a számukra ideális társat. Az sem kizárt, hogy tartósabb kapcsolat alakul belőle, mint remélted. És ha ezt a szép napot megtoldod valamilyen csodálatos élménnyel, utánozhatatlan vasárnapod lesz.

Skorpió

Kedves Skorpió! Kipihent vagy, alkotóerőd teljében vagy. Bár munkád erősen igénybe vesz, míg bírod a strapát. Amúgy is megoldhatatlannak látszó feladatod mellé még újabbat kapsz, és ezzel el leszel egy darabig. Kifejezetten neked való kihívás, most megmutathatod, hogy mit tudsz. A lehetetlen szót te amúgy sem ismered.

Nyilas

Kedves Nyilas! Amilyen rosszul telt a szombat, olyan jól alakul a vasárnap. Az előző napi veszekedést természetesen lelki ismeret-furdalás követi: téged ma kenyérre lehetne kenni, kedves vagy, szolgálatkész, és mindenkit leveszel a lábáról. A másik nemnél nem várt sikereket arathatsz. A szerelmi babérok kreativitásodra is jól hatnak.

Bak

Kedves Bak! Minden okod megvan rá, hogy úgy érezd: lezártál egy korszakot. Új szelek fújnak magán-és közösségi életedben egyaránt. Nem büszkélkedhetsz a múltaddal, mert egészen új területet kívánsz meghódítani. Új érdemeket kell szerezned! A váltás kapcsolataidnak átminősülését is jelentheti. Figyelj oda egészségedre!

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Laza, elengedett, és könnyed vagy ezen a napon. Ez a te igazi formád, vagy ha nem is, de nem idegen tőled. Örülj annak, hogy ilyen nemes anyagból gyúrtak, és hogy lelked ilyen rebbenő, érzékeny, aminek persze más alkalmakkor a kárát láthatod. De valamit valamiért! Képzeld el magad, mint Bikát vagy Kost! Nem jó választás!

Halak

Kedves Halak! Saját magad is meglepődsz, látván, mennyi tennivalód halmozódott fel. Még arra sincs időd, hogy kétségbe ess, máris hatalmas lendülettel veted bele magad a munkába. Eszedbe sem jut, hogy talán erődet meghaladó feladatra vállalkoztál. Minduntalan az időt nézed, és sajnálkozol, hogy a nap csak huszonnégy órából áll.

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Virágos jó kedvünkben - Ősszel is!

Virágos jó kedvünkben - Ősszel is!

Virágdekoráció nemcsak ünnepi alkalomra való, mindenapjaidat is szebbé teheted egy-egy ötletes változattal. Kezdve a legegyszerűbb szál virágtól egy hosszúkás üvegben, egészen az összetett koszorúig, bátran alkoss és próbálj ki legkülönfélébb asztalra való díszítést. Akár ebédlő-, akár íróasztal, egyaránt virág után rimánkodik. Íme, néhány ötlet.

Tovább »
A vasárnapi nap angyali üzenete

A vasárnapi nap angyali üzenete

Angyalaink napi útmutatása: "Ne ítélj, mert megítéltetsz! Az előítéleteink rabjai vagyunk. Mindannyian megítéljük a másikat, a külseje a társadalmi helyzete alapján, ez mindig is így volt, és így is lesz."

Tovább »
Amerikai Pite

Amerikai Pite

Kivételesen nem arról a bizonyos amerikai vígjátékról lesz szó, amely oly nagy sikert aratott szinte minden korosztály körében. Most inkább az ízlelő bimbókat támadjuk meg ezzel az isteni édességgel, amelynek elkészítése egyáltalán nem olyan bonyolult, mint amennyire gondolnánk. A végeredmény azonban felér egy mesével.

Tovább »

Hirdetés

Kalkulátor

A főzés technikája

Minden nő életében eljön az a pillanat – sőt talán a férfiakéban is –, amikor fakanalat vesz a kezében és alkotni kezd a konyhában. Vagy legalábbis próbál. Mert a kezdőknek minden fogalom, még a legalapvetőbb is új, ám a receptek többnyire nem

Még több kalkulátor »

Szakértők

Vargyai Györgyi

Spirituális személyiségfejlesztő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Vargyai Györgyi

Társkereső

Társkereső
Mária Mária Kata Judit Katalin 
Társkereső
Sanyi1011 jozsef jozsef Lajos Réka 

Még több társkereső »

Női portál oldaltérkép