2018. január 18. - Piroska
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. január 18. - Piroska
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Napi horoszkóp

2018. január 18.

Hirdetés
Kos

Kedves Kos! Feszült hangulat uralkodhat el rajtad, sorozatos hibákat követhetsz el mind munkádban, mind magánéletedben. Kedélyállapotod hullámzó, minden apróságon felkapod a vizet. Nem árt az óvatosság, mert feszült lelkiállapotod miatt komoly konfliktushelyzetek adódhatnak mind a párkapcsolatban, mind az élet más területén.

Bika

Kedves Bika! Hangulatod kiváló, és pontosan ezért vagy hajlamos arra, hogy túlfeszítsd a húrt. Jobb lenne pedig ma elkerülni a munkával kapcsolatos mókuskereket és robotot. Nem biztos, hogy a kíméletlen hajsza hozza meg a kívánt sikereket és elismeréseket. Légy sokkal visszafogottabb, így is észre fogják venni szorgalmadat.

Ikrek

Kedves Ikrek! Igen pozitív és sikeres időszak kezdődik el ezzel a nappal. Nemcsak erkölcsi sikerekre számíthatsz, hanem anyagiakra is. A magánéletedben csak akkor leszel sikertelen, ha magad is úgy akarod. Ha kellőképpen szemfüles vagy, akkor örökre kitörölheted szótáradból a magány szót. Kedveseddel együtt élvezheted a sikert.

Rák

Kedves Rák! A csillagok ma furcsa hatást gyakorolnak rád. Mintha csaponganál a szeretet és a gyűlölet között, és ezzel a viselkedéssel igencsak megrémíted a körülötted élőket. Félreérthetően mutatod ki érzelmeidet, félreértésekbe bonyolódsz. Vigyázz, rossz hangulatoddal elriaszthatsz magadtól olyan személyt is, akit nem kellene.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Ez a nap szinte minden szempontból kedvező számodra. Állandó vágyad az, hogy felnézzenek rád, hogy megbecsüljenek, és erre most meg is van minden esélyed. Viszont érzelmi életedre már nagyon ráférne egy kis renoválás. Kedveseddel szinte csak vagytok egymás mellett. Ne engedd, hogy idő előtt ráunjatok egymásra!

Szűz

Kedves Szűz! Érdekes és pozitív hatásokkal szembesülhetsz ma. Kemény munkádnak végre megérik a gyümölcse, karrieredben komoly fejlődésre számíthatsz. Ez mélységes elégedettséggel tölt el. Figyelj oda viszont kedvesedre is, akit az utóbbi időben igencsak elhanyagoltál a munka miatt. Töltsétek együtt ezt az estét, csak kettesben.

Mérleg

Kedves Mérleg! Váratlan, mégis szerencsés helyzeteket tartogatnak számodra a csillagok. Főként anyagiak terén alakulnak kedvezően a dolgaid. A kiszámíthatatlanságot sajnos nagyon rosszul viseled, de azért képes vagy örülni. Párkapcsolatod kiegyensúlyozott, és békében, nyugalomban telik el ez a nap. Soha rosszabb időket ettől.

Skorpió

Kedves Skorpió! Nagyon fontos lenne a bizonytalanságérzet megszüntetése. Állandóan kételkedsz, bizonytalan vagy még akkor is, amikor pedig jól mennek a dolgaid. Érzelmi életedbe ne vidd bele ezeket a nehézségeket és problémákat, ne keress hibát ott is, ahol talán nincs is. Ideje lenne egy kicsit kiszabadulni a négy fal közül.

Nyilas

Kedves Nyilas! Jól érzed magad a bőrödben ma. Sokan kérnek tőled segítséget, tanácsot, és ez büszkeséggel tölt el. Valami azonban azt súgja belülről, hogy nem jól mennek dolgaid. Pedig nincs semmi komoly, csupán azt várod, hogy valami történjen már végre. Ha még nem találtad meg az igazit, ma bizony minden esélyed meg van rá.

Bak

Kedves Bak! Pénzügyekben kis javulás várható, de sajnos minden más életterületen a bizonytalanság uralkodik. Bármennyire bántanak a problémák, ne próbálj küzdeni a nehézségek ellen. Túlságosan fáradt és levert vagy most ehhez, és nem lesz erőd ahhoz, hogy kiállj magadért. Ha jót akarsz magadnak, akkor most bólints mindenre.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Kedvező nap ez számodra. Olyan bolygóállások kísérik utadat, amelyek különösen a munkában, a karrierben és az anyagiak terén segíthetnek terveid megvalósításában. Ma könnyűszerrel képes vagy bárkit levenni a lábáról még akkor is, ha már párkapcsolatban élsz. Azért csak óvatosan! Könnyen elcsúszhatsz a banánhéjon…

Halak

Kedves Halak! Kiegyensúlyozott, nyugodt napra számíthatsz. Szinte minden nehézségtől és problémától mentes. Ez pont arra való, hogy feltöltődhess erővel és energiával, hisz az elmúlt időszakban problémák halmazával kellett szembenézned. Annak viszont már éppen itt lenne az ideje, hogy tisztázd, mit is szeretnél partneredtől.

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Válasz egy álarcot, és fedezd fel a legmélyebb vágyadat! - Képes lélekelemző teszt

Válasz egy álarcot, és fedezd fel a legmélyebb vágyadat! - Képes lélekelemző teszt

Mindannyian álmodunk, célokat tűzünk ki, sikeres életre vágyunk, és hatalmas boldogság az, amikor az életünk úgy alakul, ahogy szeretnénk. Ám sokan nem is tudják, hogy mit akarnak valójában. Az álarcok bizony nem titkolóznak, feltárják és elárulják még a legmélyebb vágyaidat is. Gondolkodás nélkül válasz egy maszkot és feltárul előtted, mit is szeretnél igazán!

Tovább »
Mennyi szerencsét hoz neked 2018-ra a kínai Szerencsesárkány? - Húzz egy lapot, és megtudod!

Mennyi szerencsét hoz neked 2018-ra a kínai Szerencsesárkány? - Húzz egy lapot, és megtudod!

A kínaiaknál és az ázsiai országokban mindig is nagy tiszteletnek örvendett a bölcs, a hatalmas, a mágikus erővel bíró sárkány. Legendáikból tudhatjuk, hogy számos sárkányfajta létezik, de köztük az egyik legkedveltebb, akinek mindig igyekeznek elnyerni az áldását, az a Szerencsesárkány, aki most megjósolja neked, hogy mennyi szerencse vár rád az idei évben!

Tovább »
5 módszer, amellyel fejlesztheted a szülői intuícióidat - Érdemes bízni a megérzéseidben

5 módszer, amellyel fejlesztheted a szülői intuícióidat - Érdemes bízni a megérzéseidben

Ha szülő vagy, akkor valószínűleg már kerültél olyan szituációba a gyermekeddel kapcsolatban, ahol a megérzéseidre volt szükség. Köztudott, hogy sokszor találóak ezek a megérzések a gyermek életével kapcsolatban, az egészségével és azzal is, hogy éppen mit érez. Ám, mint a GPS, ez is akkor működik, ha figyelmet fordítasz rá és követed.

Tovább »

Kalkulátor

Bőröd és bőrszíned

A bőr színei a test valamely meghatározott állapotára utalnak. Környezetünk színei közé tartozik a növények zöldje, az ég kékje, a felhők fehérsége. Az egészséges emberi testen nincsenek ilyen színek, csupán ezek kiegészítő színei. Neked milyen a bőröd?

Még több kalkulátor »

Szakértők

Tóth Vince

Vallás szakértő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Tóth Vince

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép