2016. október 25. - Blanka, Bianka
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2016. október 25. - Blanka, Bianka
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Napi horoszkóp

2016. október 25.

Hirdetés
Kos

Kedves Kos! Egyik pillanatban táncolni volna kedved, az egekben érzed magad, és minden okod megvan erre. Kimagasló teljesítményeddel átütő sikert aratsz szakmai körökben vagy vállalkozásodban. A másik pillanatban minden ok nélkül elszomorodsz, nem látod értelmét a küzdelemnek. Hullámzó kedélyed nyomot hagy a munkádban is.

Bika

Kedves Bika! Nincsen semmihez sem kedved, nem érdekel semmi. Életedet üresnek találod, terveidet, elképzeléseidet, amelyekért a minap még lelkesedtél, értelmetlennek. Senki és semmi nem képes jobb kedvre hangolni. Magadba roskadtan üldögélsz, vagy céltalanul járkálsz fel s alá. Menj uszodába, talán kissé felpezsdülsz.

Ikrek

Kedves Ikrek! Kiderül, hogy a látszat ellenére nagyon is figyelnek rád, ami rendkívüli módon megnyugtat. Másrészt annak, akire ilyen mértékben terelődik a figyelem, minden mozdulatára, szavára és megnyilvánulására roppant mód vigyázni kell, mert a legkisebb hibát is felróják neked. Az egészségére továbbra is különös gonddal ügyelj.

Rák

Kedves Rák! Unalmasan telik mostanság az életed. Egyhangúak a napjaid, semmi nincs, ami feldobna. Fogj egy kellemes könyvet, és olvass minél többet. Jobbat ma nem is tehetnél. Csak annál érdekesebb lesz, ha délután egy váratlan program lehetőségével lepnek meg barátaid. Semmiképpen ne utasítsd vissza őket!

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Legokosabb volna lakatot tenni a szádra. Ma ne bizonygasd minden áron igazadat, de szereplési vágyadat sem árt féken tartani. Akadnak napok, amikor minden szempontból helyesebb észrevétlennek maradni még akkor is, ha ez merőben idegen az Oroszlán természetétől. Nem találnál lelkes közönségre.

Szűz

Kedves Szűz! Üzlettársad, vagy főnököd elvállal helyetted egy munkát, melyet szinte tegnapra kellet volna elkészíteni. Törheted a fejedet a gyors megoldáson, és sajnos előfordulhat, hogy olyankor térsz haza, amikor más a színházból szokott. Partnered ahelyett, hogy végighallgatna, letámad és kétségbe vonja hűségedet.

Mérleg

Kedves Mérleg! Az ilyen napokat szereted, mikor egyensúlyban van a Mérleg nyelve. Minden megy a maga útján, nincs különösebb esemény, se jó, se rossz. Különösebb megerőltetés nélkül képes vagy elvégezni azokat a feladatokat, melyek másokon kifogtak. Szerelmi életed is harmonikus, boldog. Kívánhatsz-e ennél többet egy őszi napon?

Skorpió

Kedves Skorpió! Most az idő és a hangulatod is kedvező – hát miért nem rajtolsz? Vigyázz az étkezéssel, mert a mértéktelen evés tönkre teheti az egész esti programot, sőt még a holnapi találkozót is meghiúsíthatja. Végy erőt magadon, és állj ellen kedvenc ételed csábításának. Nehéz lesz, de valószínűleg megéri.

Nyilas

Kedves Nyilas! A hivatás terén látszólag aprónak tűnő tévedések óriási kalamajkába sodorhat. Ügyelj rá, kinek mit mondasz. Arra pedig különösen, hogy egy jelen nem lévő harmadik személyről mit mesélsz, mert eltorzítva juthat a fülébe, és ez további bonyodalmak forrása lehet. Nem ártana, ha a téged foglalkoztató ügyben kikérnéd mások véleményét.

Bak

Kedves Bak! Olajozd meg a kerekeket, hogy jobban működjön a gépezet. Virág, ajándék, édesség, mindig megteszi a hatását. A figyelmességek mellé fűzhetsz néhány bókot, elismerő szót. Az eredményesség az, ami hajt, ezért talán még azt sem veszed észre ha valaki duzzog, zsörtölődik, morog.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Minden felbolydult körülötted. A kavarodásban némelykor a kiút is látszik egy pillanatra, de aztán újból eltűnik. Ne veszítsd el a fejedet! Ez a nap egészen más miatt fontos: a kedvesed miatt. A legnagyobb káoszból is képes vagy kiszállni, ha arról van szó, hogy a neki szánt meglepetést valóra válhasd.

Halak

Kedves Halak! Nem várnak szörnyű megpróbáltatások, de nagyobb örömökre sincs ma kilátásod. Egyik sem hiányzik, különösen nem az első. Anyagi gondjaid sem égetőbbek az átlagosnál, hiszen szükségleteidet igyekszel a lehetőségeidhez igazítani. Ez az esetek többségében sikerül is, így aztán elégedett vagy.

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

7 dolog, amit jó, ha nem teszel étkezés után

7 dolog, amit jó, ha nem teszel étkezés után

Ha minden étkezés után puffadást érzel, netán emésztési problémákkal küzdesz, akkor nemcsak a táplálkozási szokásaiddal lehet a gond, hanem azokkal a szokásokkal, melyeket étkezés után teszel. Mutatjuk azt a 7 rossz szokást, amit jó, ha kerülsz, miután jóízűen elfogyasztottad az ebédedet.

Tovább »
4 jó indok, amiért megéri jónak lenned - hogy ne add fel!

4 jó indok, amiért megéri jónak lenned - hogy ne add fel!

Néha biztos megfordult már a fejedben, miért legyél jó másokkal, amikor mások se azok veled. Amikor jó tett helyébe mindig rosszat kapsz, és még a segítségért is beléd rúgnak. Pont miattad szedtük össze azt a 6 indokot, amiért igenis, mindennek ellenére, megéri jónak lenned, még akkor is, ha ritkán kapsz érte jutalmat! A lényeg, hogy te csak maradj továbbra is jó!

Tovább »
Fa-teszt - Milyen a belső valóságod?

Fa-teszt - Milyen a belső valóságod?

Ezt a tesztet egy londoni pszichoanalitikus csoport állította össze, melyben csodálatos fákkal illusztrálják az egyes személyiségtípusokat. Világosan kiderül belőle, hogy milyen karakter lakozik a lelked mélyén, ezáltal felfedezheted a saját belső valóságodat. Kíváncsi vagy rá? Akkor teszteld magad!

Tovább »

Kalkulátor

Lakásszín kalkulátor

Otthonod berendezésekor is jó szolgálatot tesz a színtudomány, persze csak ha tudod, hova melyik színt érdemes. Segítségével hosszútávon jobb lesz közérzeted. Ismerd meg tippjeinket!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Dr. Jánky György

Plasztikai sebész

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Dr. Jánky György

Társkereső

Társkereső
Eszter Mária Marcsi Eva Erika Éva 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép