2015. május 28. - Emil, Csanád
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2015. május 28. - Emil, Csanád
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Napi horoszkóp

2015. május 28.

Hirdetés
Kos

Kedves Kos! Bár ritkán táplálsz illúziókat, most nem lehet okod panaszra. Ügyeid szerencsésen rendeződnek. Helyzeteddel elégedett lehetsz, és ezért hálás is vagy a sorsnak. Kötekedő természeteddel azonban saját magad ellen fordíthatod munkatársaidat és családodat is. Nem tudsz parancsolni csípős nyelvednek.

Bika

Kedves Bika! Szakmai kérdések ma nem kötnek le, a közélettől is csömöröd van. Felfordul a gyomrod az állandó marakodástól, egymásra mutogatástól. Csak a szerelemre gondolsz, más nem is érdekel, de nemcsak gondolni akarsz rá, hanem művelni is akarod… Most végre elmondhatod kedvesednek, amit már régen szeretnél.

Ikrek

Kedves Ikrek! Egyszerűen ellenállhatatlan vagy, amikor ilyen bőséggel áradnak belőled az ötletek. Valósággal bombázod velük környezetedet, és ők csak kapkodják a fejüket. Mivel nem először fordul elő ilyesmi, és mindig az volt a vége, hogy feledésbe merültek remek ötleteid, vedd a fáradságot, és írd le őket.

Rák

Kedves Rák! Hamarabb kezdődhet a hétvégéd, lazíthatsz a munkahelyeden, mert nem sok dolgod akad. Barátaid hívnak egy délutáni testmozgásra, ami belenyúlik az estébe is. Éjszaka tovább maradsz ki, mint ahogyan tervezted, de most kedvedre van a lumpolás. A pénzt is költöd rendesen, pedig még hónap eleje van.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Néha túl messzire kell menned ahhoz, hogy megtudd, milyen messzire mehetsz. Mégis dühbe gurulsz, amikor eléred lehetőségeid határát. Korlátok nélkül szeretnél élni. Pedig a sivatagok, tágas szavannák is véget érnek valahol, és az Oroszlánnak eszébe sem jut túl messzire kalandozni otthonától.

Szűz

Kedves Szűz! A már egyébként is zajos munkanap után igazán kellemetlenül érint, hogy partnered otthon rossz passzban van, és egy apróságon fennakadva parázs veszekedést szít. Próbáld meg rövidre zárni ezt a kellemetlen szituációt. Ez az egyetlen, amit tehetsz, hiszen most érvekkel meggyőzni úgysem tudnád őt.

Mérleg

Kedves Mérleg! Dicséretekkel halmoznak el, megjutalmaznak, de úgy érzed, semmi nem indokolja ezt. Zavar, hogy érdemtelenül a középpontba kerülsz. Hisz csak végezted a dolgodat, és a szerencsén múlt, hogy ösztönösen a jó útra tértél. Ha visszafogottság jellemez a szerelmi életben is, partnered elégedett lesz.

Skorpió

Kedves Skorpió! Veszélyes helyzetbe keveredtél, de egy láthatatlan kéz megvédett minden komolyabb sérüléstől, megóvott a támadásoktól, egyengette utadat. A továbbiakban ne számíts az atyai gondoskodásra, az illetőnek éppen elég gondja-baja van, és nem ér rá, hogy a szerencsétlen ballépéseiddel foglalkozzon.

Nyilas

Kedves Nyilas! Szélcsendbe kerültél. Használd ki a kedvező lehetőséget, hogy ma lazíthatsz. Komolyabb beszerzéseket – műszaki cikkek, bútor - érdemes lenne megejteni. Ne feledkezz meg egy fontos születésnapról sem. Ha teheted, ne telefonálj, hanem személyesen gratulálj. Jól jöhet még ez az apró figyelmesség.

Bak

Kedves Bak! Helyes, hogy mindenki gondjait képes vagy magadra vállalni, nem helyes, hogy egyedül szeretnéd megoldani őket, miközben önmagaddal elfelejtesz törődni. Legalább részfeladatokat ossz ki, hogy ne kelljen belebetegedned a jóságba. Ígéretedet tartsd be, a kialakított képet ne rontsd el a linkséggel.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Olyan, mintha a Dunába vizet hordanál. Egyik feladatot megoldod, mögötte ott sorakozik öt másik. Az egyik lyukat betömöd, a másik oldalon máris ott tátong egy újabb. Kedved volna elmenekülni a világból. Ne tedd! A gondok ettől nem oldódnak meg, a lelkiismeret-furdalás pedig nem hiányzik most.

Halak

Kedves Halak! Mindenkinek többet használsz – saját magad is beleértve -, ha magasan szárnyaló gondolataidat lecsalogatod a fellegekből. Vagy ha kell, erővel leráncigálod. A valóság sáros talajába ütközve biztos sokkal gyorsabban szöknek szárba… Lehet, hogy amit létrehozol, nem lesz eget verő, de ne bánkódj.

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Milyen szerepet tölt be életedben a szerencse? - Megmondják a számok!

Milyen szerepet tölt be életedben a szerencse? - Megmondják a számok!

Sokan sokféle szerencsejátékot űznek kisebb-nagyobb sikerrel. Mások az élet különböző területein a szerencsére vagy épp a balszerencsére hivatkoznak, attól függően, hogy sikerült-e nekik valami vagy nem. De vajon tényleg szerepet játszik életünkben az úgynevezett szerencsefaktor?

Tovább »
Variációk egy témára: a bodza

Variációk egy témára: a bodza

A szegény ember patikájának is nevezett bodza magas vitamintartalmánál fogva számos bajra gyógyír lehet, de legtöbben talán mégsem csak ezért szedjük, hanem azért, hogy valamilyen finomságot készítsünk belőle, mondjuk szörpöt, frissítő italt, lekvárt, palacsintát, fagyit vagy likőrt. Te melyiket kóstolnád meg először?

Tovább »
A gyermek és az óvoda - Fontos, hogy jól érezze magát!

A gyermek és az óvoda - Fontos, hogy jól érezze magát!

Minden szülő számára az a legfontosabb, hogy a szimbiózisban együtt töltött néhány év után gyermekét biztonságban tudja. Megpróbálja kiválasztani a gyermek számára legideálisabb adottságokkal rendelkező környezetet, ahol az időnként fellépő nehézségek ellenére jól érzi magát, ahova vidáman, szeretettel lép be a borús reggeleken is.

Tovább »

Kalkulátor

Hajszín kalkulátor

A kalkulátor segítségével megtudod, milyen hajszín illik az arcodhoz. Válaszd ki, melyik típusba tartozol, mi pedig segítünk kiválasztani a megfelelő hajszínt!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Kiss Katalin

Jósnő, családfelállító

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Kiss Katalin

Társkereső

Társkereső
Eva Erika Éva Mária Mária 
Társkereső
Preky69 Gyula Attila Sanyi1011 jozsef 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép