2016. február 09. - Abigél, Alex
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2016. február 09. - Abigél, Alex
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Napi horoszkóp

2016. február 09.

Hirdetés
Kos

Kedves Kos! Ma képes vagy kiugró teljesítményekre, ami persze nem szokatlan tőled. Nagyobb baj, hogy nincs elég kitartásod befejezni azt, amit elkezdtél. Emiatt szemrehányás érhet. Kivételesen nem kéred ki, csak éppen mellre szívod a kritikát. Egyik végletből a másikba esel. Rossz kedved nem tart sokáig.

Bika

Kedves Bika! Ma semmin ne lepődj meg! Bármerre is mész, fűvel-fával összefutsz, még akkor is, ha olyan helyeken jársz, ahol még sohasem. A kötelező üdvrivalgáshoz azonban semmi kedvet nem érzel. Neked is lehetnek gyengébb napjaid. Otthon szürkén telik az este: tv-t nézel, olvasol, majd korán elalszol.

Ikrek

Kedves Ikrek! Ha cserbenhagy a józan ítélőképességed, hagyatkozz megérzéseidre. Ilyenkor azok veszik át a higgadt gondolkodástól az irányító szerepet. Néha sokkal szerencsésebben alakulnak a dolgok, ha nem az eszedre, hanem szívedre, érzelmeidre hallgatsz. Ez alól csak az üzleti élet döntései kivételek.

Rák

Kedves Rák! Még mindig tart a szélcsend. Emiatt egyáltalán nem kell aggódnod, sokak szerint az már maga a boldogság, ha nem történik az emberrel semmi rossz. Amúgy meg kívánni sem lehet ennél alkalmasabb időszakot a gondolkodásra, elmélyülésre. Nem is kell ahhoz különösebben mélyre tekintened a lelkedbe.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Az Oroszlán ritkán siet a házasságkötéssel. Miközben az igazit keresi, mindent megkóstol, kipróbál, ami az útjába kerül. Kíváncsiságod az évek múlásával sem csökken, inkább csak lustaságod növekszik. Ma már-már érzed, eljött a fészekrakás ideje. Ne habozz, nehogy elmúljon ez az érzés.

Szűz

Kedves Szűz! Te is tudod, hogy a télnek egyszer vége lesz, és ha elmúlt, nem tudsz majd mire hivatkozni, nem tudod majd lustaságodat mivel magyarázni. Ha már most megmozgatod berozsdásodott izmaidat, csontjaidat, tavasszal sokkal könnyebben bírod majd az iramot. Kedélyállapotod is jobb lesz, hidd el.

Mérleg

Kedves Mérleg! Rég érezted már ekkora szükségét annak, hogy szeretteid vegyenek körül és pátyolgassanak egy kicsit. Ilyenkor általában néhány órán belül kiderül, hogy a magad gondja a többiekéhez képest elenyésző. Ne ez adja meg együttlétetek alaphangulatát. Telefonon érkező hírektől ma ne várj sok jót.

Skorpió

Kedves Skorpió! Most, hogy végre te végzed a nagy bevásárlásokat, rádöbbensz két nagy igazságra. Nevezetesen, hogy a boltban tolongani nem kimondott gyönyörűség, és hogy az árak már a csillagos eget verdesik. Ettől függetlenül be kell szerezned az esti vacsorához valót, mert más nem teszi meg helyetted.

Nyilas

Kedves Nyilas! Otthon váratlan konfliktus adódhat, de ha szívedre teszed a kezedet, akkor beismered, hogy ennek a gyökerei az előző napokban tanúsított viselkedésedben rejlenek. Talán nem is kell különösebb erőfeszítés a feszültségek elsimítására, csak néhány jó szó, és a helyzet világos elmagyarázása.

Bak

Kedves Bak! Igyekezz örülni a pillanatok adta boldogságnak. Nem úgy tűnik, hogy a közeljövőben mindent felborító események történnek körülötted. Ezért kell megragadni az élet adta nyugodt perceket. Töltődj fel! Az egyedüllét sem jelent feltétlenül magányt. Hozzátartozóid csak egy karnyújtásnyira vannak.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Döntened kell, és ez nem tartozik kedvenc foglalatosságaid közé. Amilyen határozottsággal, kérlelhetetlen tiszta logikával tudsz másoknak tanácsot adni, olyan bizonytalan és tétova leszel, ha saját ügyedben kell kimondani az igent, vagy a nemet. Végy erőt magadon, és határozz végre!

Halak

Kedves Halak! Felesleges, és értelmetlen áldozatokat hoztál valakiért, aki hajszálként csavart az ujjai köré. Sajnos nem kevés időnek kellett eltelnie, hogy észre vedd, nem te vagy az egyedüli, akit kihasználtak. Fogadd meg a jó tanácsot, és tépd ki magad mihamarabb ebből a szövevényes kapcsolatból.

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Tényleg léteztek óriások? - Tény vagy fikció?

Tényleg léteztek óriások? - Tény vagy fikció?

A tibeti láma, Chagdud Tulku önéletrajza tartalmaz egy olyan történetet, mely a tibeti hegyi óriásról szól. Eszerint, a hegyek közötti Chudo Gompa kolostorba tartva a láma és kísérete elhaladt amellett a sztúpa mellett, ahova a legendás hős, Gesar eltemette az óriásnőt, akit legyőzött.

Tovább »
Absztrakciós jóslás

Absztrakciós jóslás

Ez egy modern jóslás, mely rávilágit a közeli jövőre. Gondolj arra, ami a legjobban foglalkoztat jelen pillanatban, és kezd el a jóslást.

Tovább »
3 dolog, amiről felismerheted a lelki társ szintű barátokat

3 dolog, amiről felismerheted a lelki társ szintű barátokat

Nem olyan könnyű igaz barátot lelni, különösen azoknak, akik nehezen bíznak meg másokban, akár mert már sokat csalódtak vagy egyszerűen zárkózottak. A tökéletes barátot mindig úgy idealizáljuk, mintha a testvérünk lenne, akivel tökéletes egyetértésben vagyunk. A lelki társunk. Létezhet egyáltalán ilyen álomszerű barát? Természetesen igen, és erről a 3 dologról ismerheted fel!

Tovább »

Kalkulátor

Hajszépítő trükkök

Van, amikor semmit nem tudsz kezdeni a hajaddal: fénytelen, rálapul a fejedre, vagy egyszerűen össze-vissza áll. A lényeg, hogy ilyenkor se veszítsd el a fejedet, az alábbi trükkökkel villámgyorsan megzabolázhatod tincseidet.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Maya jósnő

Angyalkártya jós

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Maya jósnő

Társkereső

Társkereső
Eva Erika Éva Mária Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép