2016. július 31. - Oszkár
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2016. július 31. - Oszkár
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Napi horoszkóp

2016. július 31.

Hirdetés
Kos

Kedves Kos! Lehet, hogy a véletlen összehoz valakivel, akinek az ismeretsége jól jöhet a hivatásodban. Előnyös szerződét, új állást kínálhat fel. Ezért sem árt kimozdulni a négy fal közül. A dolgok gyakran akkor oldódnak meg, amikor nem gondolunk rá. Amúgy is életelemed a mozgás. Tán nem lesz hiába.

Bika

Kedves Bika! Meghitt családi körben telik-múlik a nap. Ma nem(csak) gyerekes kérdésekre várnak választ tőled, hanem az élet nagy kérdéseivel ostromolnak szakadatlan. Annyi mindent mondanál, hogy nem is tudod, miként vágj bele. Pedig képzeletben már annyiszor lepergetted ezt a képzeletbeli filmet.

Ikrek

Kedves Ikrek! Még mindig nem értek véget a viharos napok. Mára is jut valami: a csillagok egészségügyi problémát jeleznek, amely, ha nem is komoly, azért mégis komolyan kell venni, nehogy később keserűen bánd meg könnyelműségedet. A rendszeres testedzést, mozgást most egy napig pihentetni kellene.

Rák

Kedves Rák! Ahhoz képest, hogy hétvége van, nem érzed túlzottan felszabadultnak magad. Igaz, sohasem szeretted annyira a vasárnapot, mert utána csakhamar következik a hétfő, ami pedig csaknem mindenki számára utálatos nap. Lazíts egy csöppet, és próbálj meg csak a jelennek, kizárólag a percnek élni!

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Harmonikusan élő Oroszlán már a nyárra gondol. Csak gondolatban foglalkoztat az utazás lehetősége, így távolabbi tájakon kalandozol, mint ahová a valóságban eljuthatsz. Legalábbis jelen anyagi helyzetedben. Ha elég erős a vágy benned, céllá válhat, amit mindenképpen el kell érned.

Szűz

Kedves Szűz! Partnered a megkérdezésed nélkül döntött egy fontos kérdésben, és ez ma kiderül. Az ilyen szarvashibákat nehezen tudod megbocsátani, így felkészülhetsz egy kiadós veszekedésre. Mivel ez az utóbbi időben már nem az első alkalom, jobb volna megbeszélnetek, érdemes-e továbbfolytatni.

Mérleg

Kedves Mérleg! Szerencsés csillagzat alatt születtél, mondogatják irigyeid. Ha jobban belegondolsz, valóban nem lehet okod panaszra. Persze vannak nálad gazdagabbak, szebbek, okosabbak, de mindenkinek meg vannak a problémái. Most örömteli napjaid vannak. Ez elsősorban a párkapcsolatra vonatkozik.

Skorpió

Kedves Skorpió! Engedned kell, nem ragaszkodhatsz tovább rögeszmédhez. Már régóta tudod, hogy nincs igazad, hogy csalhatatlan ítélőképességed cserbenhagyott, mégis kötötted az ebet a karóhoz, és nem láttad be, hogy fel kell adnod álláspontodat. Most még presztízsveszteség nélkül visszavonulhatsz.

Nyilas

Kedves Nyilas! Ne szégyelld, ne titkold, ismét rád tört a csinálhatnék, nem tudsz meglenni munka nélkül. Ez nem is baj, hiszen akad otthon tennivaló. Vond be párodat is, egyikőtök sem gondolná, hogy milyen jól el tudtok együtt szórakozni. „Menet közben” süssetek ki valamilyen jó programot estére.

Bak

Kedves Bak! Rádöbbenhetsz, hogy nem ártana ismereteid felfrissítése. Egyelőre azonban ne munkára használd a vasárnapot, hanem vigasságra. Minél többen lesztek egy kiránduláson, minél többen fogtok körülülni egy asztalt, annál vidámabb napra számíthatsz. Nem fog idegesíteni a nyüzsgés. Ellenkezőleg.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Soha rosszabb vasárnapot! Bár otthonodban van mit tenni, örömmel veszel részt benne. Elégedettséggel tölt el, hogy minden ragyog körülötted. Az este a békés lustálkodásé – nem elhanyagolható érzelmi örömökkel. Megérdemelsz egy jó italt és egy könyv által nyújtott izgalmas élményt.

Halak

Kedves Halak! Reggeltől estig fáradhatatlanul szorgoskodsz, lélegzetvételnyi szünetet is alig engedélyezel magadnak. Ne feledd azonban, hogy a vasárnap pihenőnap. Vagy esetleg úgy gondolod, hogy ma elvégezvén egész heti teendőidet, a többi napokon kedvedre pihenhetsz? Nem is olyan rossz az ötlet…

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Vasárnapi csillagjóslat

Vasárnapi csillagjóslat

A csillagokban minden megvan írva. Természetes az is, hogy mire kell számítanod a mai napon. Kíváncsi vagy rá? Akkor keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok üzenetét.

Tovább »
Lépj be a saját mágikus Ajtódon és fedezd fel a benned rejlő titkokat!

Lépj be a saját mágikus Ajtódon és fedezd fel a benned rejlő titkokat!

Mindenki lelkében vannak olyan rejtett zugok, amelyeket képzeletbeli ajtók nyitnak, akárcsak a Kékszakállú Herceg szobáit. Benned is lehetnek elfojtott dolgok, komplexusok, amelyeket ideje feltárnod, és harmóniába kerülnöd önmagaddal. Ám az is lehet, hogy már tiéd a Tudás, ami az Univerzumból árad. Ha tudni akarod, merre tartasz az életben, lépj be a saját mágikus ajtódon!

Tovább »
10 dolog, amit a lelked meg akar tanulni ebben az életben

10 dolog, amit a lelked meg akar tanulni ebben az életben

Mindig van mit tanulni az életben, de van 10 dolog, amit a lelked különösen elszeretne sajátítani ebben az életben, és amikre neked is nagy szükséged lehet! Engedj neki teret, mert ezzel csak gazdagabbá teheted az életedet és jobb emberré válhatsz! Felkészültél? Már mutatjuk is, mit kell még megtanulnod…

Tovább »

Kalkulátor

Általános női bántalmak

Sajnos egy nő gyakran ki van téve különféle „női problémáknak”. Elkeseredni azonban nem kell, mert van megoldás.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Gáti Dóra

Esküvőszervező

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Gáti Dóra

Társkereső

Társkereső
Mária Marcsi Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép