2017. január 20. - Fábián, Sebestyén
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2017. január 20. - Fábián, Sebestyén
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Napi horoszkóp

2017. január 20.

Hirdetés
Kos

Kedves Kos! A csillagok ma hatalmas lendületet adnak neked. Rendkívül magabiztosnak tűnsz, amit néhányan irigyelnek is tőled. Olyan emberekről van szó, akik kevésbé sikeresek, mint te. Jó egészségi állapotnak örvendhetsz, de vigyázz, időnként töltsd fel tartalékaidat, mert megeshet, hogy pont akkor fogy ki az energiád, amikor a legnagyobb szükséged lenne rá.

Bika

Kedves Bika! Gazdagságra, pompára vágytál. Hát, tessék, itt van, de most aztán el ne szalaszd a lehetőséget! Alkalmad nyílik szórakozásra a barátaiddal, ismerőseiddel, és örülsz, hogy mindenütt ott lehetsz, ahol történik valami jelentős esemény, és hogy népszerű vagy. Valaki régóta érdeklődik irántad, és bizony megeshet, hogy pont ma próbál meg elcsábítani.

Ikrek

Kedves Ikrek! Megállás nélkül dolgozol, szinte éjt nappallá téve. De nem hiába, mert minden cselekedeted csak előbbre visz. A magánélet terén néha kicsit elbizonytalanodsz, de ha mélyen belegondolsz, ráébredsz, hogy erre semmi okod nincs. Párkapcsolatod kiegyensúlyozott, kedvesed maximum azért berzenkedhet, hogy a munka miatt kicsit elhanyagolod.

Rák

Kedves Rák! Munkádban pontatlanul fejezed ki magad. Ráadásul nem jársz kellőképpen utána, hogy úgy történik-e minden, ahogyan azt neked elmondták. Nézz a dolgok mélyére is, mert nem minden a felszín. Ma könnyen becsaphatnak, és a csapdák, amelyet neked állítanak, nagyon mélyek. Ha teheted, ne írj alá semmit, és ne ma hozd meg a fontos döntéseket.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Sürget egy határidő. Siess, de ne kapkodj! Ha összecsapsz mindent, azzal előbb készen leszel ugyan, de a végeredményben nem sok köszönet lesz. A jómód eléréséhez nem kell önzőnek lenni, csak el kell ismerni a pénz pozitív mivoltát, és megszerezni belőle azt a részt, amely téged illet meg. Lassan járj, tovább érsz! Ez örök igazság.

Szűz

Kedves Szűz! Egyelőre nem sokat tehetsz a karriered érdekében. Ha próbálkoznál is valamivel, nem biztos, hogy lenne eredménye, vagy éppen lehet, hogy pont fordítva sülne el. Lehet, hogy februárban meg kell változtatnod az életstílusodat, de ezt valószínűleg nem is bánod majd. Az idő a szövetségesed lesz, és neked dolgozik ebben az időszakban.

Mérleg

Kedves Mérleg! Használd ki a kedvező lehetőségeket a munkádban. Ha jelen vagy a fontosabb eseményeken, lényeges információk birtokába juthatsz, ráadásul olyan emberekkel is megismerkedhetsz, akik a későbbiekben még egyengethetik utadat. Egy új feladattal is megpróbálkozol, amihez rendkívüli tehetséged van, csak eddig még nem jöttél rá erre.

Skorpió

Kedves Skorpió! Ma szokatlanul barátságos vagy, és környezetedet igencsak megleped gesztusaiddal. Elpárolog a kimért hűvösséged, és nagy kedvet érzel ahhoz, hogy elmenj szórakozni valahová, hogy társaságban legyél. Új, és élvezetes dolgokat tapasztalhatsz ma meg, ha szemfüles vagy, és nemcsak magadra, hanem másokra is odafigyelsz egy kicsit.

Nyilas

Kedves Nyilas! Az elmúlt évben már megismerted azt a személyt, akinek a segítségével változtathatsz az életeden. Anyagi helyzeted nagymértékben függ vállalkozó kedvedtől. Tartsd azonban szem előtt, hogy néha veszíteni is lehet! Még akkor is fel kell erre készülnünk, ha képtelenek vagyunk elviselni a vereséget. Jobb ugyanis félni, mint megijedni.

Bak

Kedves Bak! A csillagok szakmai konfliktusokat, magánéleti nehézségeket jeleznek erre a napra. A kis stílű pletykákra ne hallgass, felejtsd el az ok nélküli idegeskedést. Legyél kreatív! Kedvesednek valld be őszinte érzelmeidet, mert ő viszonozza azokat. Szegényt elég nagy bizonytalanságban hagytad az utóbbi időszakban. Ráférne már egy kis nyugalom.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Anyagi téren ügyelj az egyensúlyra, csak annyit költs, ami nem okoz később pénzhiányt. Nem kell éppen a fogadhoz verned a garast, de azért jó, ha odafigyelsz. Nem tudhatod előre, hogy milyen kiadásokra számíthatsz a későbbiekben. Munka terén bátran szembe tudsz nézni a kihívásokkal. Hagyj azonban magadnak időt a kikapcsolódásra is.

Halak

Kedves Halak! Most bátran kezdeményezz, amibe belekezdesz, sikerrel jár. Eljött a cselekvések ideje. Csak arra ügyelj, hogy ne erőltesd másokra saját nézetedet. A csillagok romantikus szerelmet ígérnek. Ha egyedülálló vagy, lehet, hogy ma érvényes lesz rád a „meglátni és megszeretni” mondás. Ha van partnered, akkor igen harmonikus perceket éltek meg.

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Használd ezt a rituálét arra, hogy bevonzd a pénzt és megváltozzon az életed - Örökre!

Használd ezt a rituálét arra, hogy bevonzd a pénzt és megváltozzon az életed - Örökre!

Végzed el ezt a teljesen biztonságos és ráadásul valóban működő rituálét és meglásd, utána egyenesen áradni fog feléd az áldás, a pozitív energiák, amik megadnak mindent, amire csak szükséged van – igen, pénzt is! Már is mutatjuk, mit kell tenned a siker érdekében és ahhoz, hogy megváltozzon az életed!

Tovább »
Új év, új élet - Tisztítsd meg otthonodat a negatív energiáktól

Új év, új élet - Tisztítsd meg otthonodat a negatív energiáktól

Ha minden alkalommal, amikor hazamész, nyomasztó hangulat fogad, esetleg lelki állapotod nem éppen pozitív, nem tudod rendesen kipihenni magad, vagy egyszerűen nem érzed jól magad, akkor itt az ideje megtisztítani otthonodat! Megmutatjuk a lehető legegyszerűbb megoldást, amivel ezt megteheted.

Tovább »
Milyen állatra hasonlítasz szeretkezés közben? - Vicces Állati Szexhoroszkópból megtudhatod!

Milyen állatra hasonlítasz szeretkezés közben? - Vicces Állati Szexhoroszkópból megtudhatod!

Azt hiszed, már tudod is a választ? Kos, mert Kos vagy? Tévedés ne essék, az egy dolog, hogy mi a csillagjegyed. Igaz, lehet, hogy te úgy is tudsz szexelni, mint egy kos. Ám emellett másik állat is rejtőzhet benned, ami sokkal inkább kifejezi azt, hogy milyen vagy szeretkezés közben! A vicces állati szexhoroszkóp felfedi előtted a titkot!

Tovább »

Kalkulátor

Hogyan nassolnak a csillagjegyek?

Sajnos, eljönnek a pillanatok, amikor feladjuk a fogyókúrát, elfelejtjük számolni a kalóriákat. A csillagok elárulják, hogy mikor - pontosabban, hogy mi - csábíthatja nassolásra az egyes csillagjegyek szülötteit. Válaszd ki a saját jegyedet, és figyelj!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Vargyai Györgyi

Spirituális személyiségfejlesztő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Vargyai Györgyi

Társkereső

Társkereső
Eszter Mária Marcsi Eva Erika Éva 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép