bb
bb
2016. augusztus 26. - Izsó
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2016. augusztus 26. - Izsó
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Napi horoszkóp

2016. augusztus 26.

Hirdetés
Kos

Kedves Kos! Merd használni eszedet és bátorságodat! Ezen a napon érdemes mindent feltenni egy lóra, mert bejöhet. Önbizalmad megingathatatlan, kedélyed harsogóan jó, ötleteid ragyogóak, és kész a megvalósításukra. Most attól sem riadsz vissza, hogy kockáztass. A lehető legkedvezőbb időszak az új vállalkozások beindítására, a megmérettetetésre.

Bika

Kedves Bika! Számos kecsegtető ajánlattal keresnek meg, egyszerre annyival, hogy azonnal nem is látod tisztán mindegyik színét-visszáját. Kérj gondolkodási időt, és alaposan tanulmányozd át az ajánlatokat. Vigyázz, van köztük kakukktojás! Lépre csalni nem akarnak, de vajon tudnak-e fizetni, ha arra kerül a sor? E szempontból is mérlegelni kell!

Ikrek

Kedves Ikrek! Nehezen bírod az utolsó munkanapot, pedig igazán nem panaszkodhatsz arra, hogy rosszul mennek a dolgok. Szabadjára engeded képzeletedet, mely elszórakoztat. Ha nem lennél ilyen révült állapotban, valószínűleg észre vennéd, hogy árgus szemek figyelnek. A figyelem nem túl barátságos, de nem annyira veszélyes, hogy aggódnod kellene.

Rák

Kedves Rák! Nem tudod, mit szeretnél, mire vágysz. Nehezen körvonalazható tervek tartanak fogva, néha nem látod a közvetlen kapaszkodókat sem. Ne add át magad a pillanatnyilag eluralkodó hangulatoknak, de vállald fel bátran belső gyengeségeidet! Gyengédséget, melegséget kaphatsz cserébe. Gyámoltalanságod ilyen ösztönöket vált ki környezetedből.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Amikor sötétebben látsz, vagy csapás ér, hajlamos vagy arra, hogy káros szenvedélyekbe fojtsd bánatodat. Aztán rájössz, hogy az önpusztító élet újabb kudarcokat hoz. Nem érdemes elhagynod magad, inkább viseld a megpróbáltatásokat királyi méltósággal. Főleg akkor, ha saját magad hibáztatod abban, hogy ágrólszakadtnak érzed magad.

Szűz

Kedves Szűz! Ez a tettek napja. Minden elképzelésedet megpróbálod azonnal kivitelezni, mert képtelen vagy a „rajzasztalon” látni azt, ami a gyakorlatban teljesen logikus. Lehet, hogy így feleslegesen dolgozol, hiszen ezek még csak variációk, és kár belekezdeni a kidolgozásba a végleges forma kiválasztása előtt. De ha ez így könnyebb, hát legyen!

Mérleg

Kedves Mérleg! Bár szívesen vennél részt egy baráti összejövetelen, nem teheted, mert egész hét végére betábláztad az idődet. Annyi munka szakadt egyszerre a nyakadba, hogy ha négy kezed és két fejed volna, az is kevés lenne. Ha végzel mindennel, és ráadásul határidő előtt és kifogástalan minőségben, jogosan vársz el némi dicséretet, jutalmat.

Skorpió

Kedves Skorpió! Bűvészmutatványnak beillő csalafintasággal akarnak most is átverni. Ha nem vigyázol, megint csapdába kerülsz, és ki tudja, onnan hogyan kerülsz elő. Figyeld tehát minden mozdulatukat, mert sohasem tudni, mikor csalnak. Szörnyen magabiztosak, így fel sem tételezik, hogy rájössz a trükkre. Ez szintén a te malmodra hajtja a vizet.

Nyilas

Kedves Nyilas! Olyan feladatot kapsz, amelynek a teljesítéséhez minden képességedre, és energiádra szükséged lesz. De a kihívás magabiztossá tesz, ráadásul szárnyakat ad. Szerelmi téren is kihívások várnak, elsősorban ha független Nyilas vagy. Új ismerősöddel légy őszinte és nyílt, mert felvágásoddal pillanatok alatt mindent romba dönthetsz.

Bak

Kedves Bak! Most hagyd, hogy rád bízzanak egy titkot, és ne is add tovább! Sokkal ravaszabb az illető annál, mint ahogyan azt gondolnád. Talán éppen a postásszerepet szánja neked, hogy juttasd el a hírt az érintetthez – vagy, mert ő maga nem meri közölni, vagy, mert a kellemetlen reagálástól fél. Maradjon meg hát az a „titok” igazi titoknak!

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Minden jel arra utal, hogy az idő csakis a te malmodra hajtja a vizet. Nemcsak, hogy kiállnak melletted, hanem említésre méltó javadalmazásban is részesítenek ma – megoldva ezzel kétes anyagi helyzetedet. Lehet, hogy mégsem akarsz most állást változtatni? Azért ne add fel ilyen könnyen – és főként ennyire olcsón – a játszmát!

Halak

Kedves Halak! Nyűgös vagy ma. Minden okod meg van rá, hisz elakadsz a munkában. És úgy látszik, nem csak egy pillanatra. Kétségbeesetten keresed a mentségeket: nem engednek kibontakozni, víz alá nyomnak… Valóban ennyire függsz másoktól? A körülményektől? Mintha magadról teljesen megfeledkeznél. Nem lehet, hogy túlzásba viszed a szerénységet?

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

A pénteki nap angyalüzenete

A pénteki nap angyalüzenete

Angyalaink mai útmutatása: "Ez most egy jó időszak az új ötletek megvalósítására és új dolgok kipróbálására. Én pedig vigyázok rád, irányítalak és megvédelek az ezzel járó változások során."

Tovább »
A napi jóslat Számodra - Péntek

A napi jóslat Számodra - Péntek

Tudd meg, melyik erő áll ma melletted, mit kell, vagy mit nem szabad tenned!

Tovább »
Pénteki csillagjóslat

Pénteki csillagjóslat

A csillagokban minden megvan írva. Természetes az is, hogy mire kell számítanod a mai napon. Kíváncsi vagy rá? Akkor keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok üzenetét.

Tovább »

Kalkulátor

Gyógyító angyali üzenetek

Válaszd ki az aktuális problémádat, és olvasd el, mit üzennek számodra az Angyalok. Meglátod, angyali tanácsaik segíteni fognak, és hamarosan másképpen látod majd a dolgokat!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Antalné Putnik Judit

Természet-gyógyász

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Antalné Putnik Judit

Társkereső

Társkereső
Mária Marcsi Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép
bb