2014. április 18. - Andrea, Ilma
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
Nyereményjáték A hónap témája: húsvét Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2014. április 18. - Andrea, Ilma
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
Női Portál FőoldalEzotériaTrendKözérzetSzex, szerelemKonyhafortélyokOtthonKisállatmentőPasiszemmelSzórakozásUtazás
JósdaHoroszkópApróhirdetésFórumJátékKépeslapSzakértőkTárskeresőKalkulátorTeszt

Napi horoszkóp

2014. április 18.

Kos

Kedves Kos! Enyhültebben gondolsz vissza az elmúlt napokra, de különösebb örömet nem találsz semmiben. Családoddal, partnereddel is morózus, kötekedő vagy. Jóllehet éppen az ellenkezőjéhez lenne kedved. Az összetűzések nem igazán komolyak, és akik ismernek, hozzászoktak már. Elfogadnak, mert szeretnek.

Bika

Kedves Bika! Egy jelentéktelen, így utólag visszatekintve, mosolyt fakasztó összekoccanás után egész napod könnyed, derűs. Magától értetődően, mégsem elbizakodottan fogadod az elismerést jól végzett munkádért. Egyfajta barátias légkör jellemző munkahelyedre. Talán egy görbe este is vár még rád.

Ikrek

Kedves Ikrek! Túlságosan élesen válaszolsz egy megjegyzésre, és valakinek tönkreteszed egész hétvégéjét. Még csak lelkiismeret-furdalásod sincs miatta. Gondolj arra, hogy amikor veled jártak el hasonlóan, milyen rossz érzés volt. Tán még nem késő menteni, ami menthető. Egyébként remekül végződik a nap.

Rák

Kedves Rák! Hangulatod kissé visszafogott, mondhatni álmodozó. Pedig mindössze csak lustább vagy az átlagosnál. Hiába, mindjárt itt a hétvége, és a hét igazán kimerítő volt. Sok minden történt, jó visszatekinteni az eseményekben gazdag napokra. Lassú, lomha vagy ma, de ebből semmi károd nem származik.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Elérkezettnek érzed az időt, hogy hatalmadat megszilárdítsd, és újra bizonyosságát add annak, hogy vezetésre termettél. Csakhogy semmi sem lehetetlen annak, aki másoknak dirigál. Téged sokan tisztelnek, de mindig felbőszítenek azok, akik nem borulnak a lábad elé. Őket sem kell felfalni!

Szűz

Kedves Szűz! A hét utolsó munkanapja búcsúzóul megviccel. Lekésel valamiről egy közlekedési dugó miatt, viszont összehoz a sors egy üzletemberrel, akinek a tiédhez hasonló, remek ötletei vannak. Nem is bánod ezt a változást, de azért az estéd legyen a szerelmedé. Valószínűleg itt is sikert aratsz majd.

Mérleg

Kedves Mérleg! Csak a költekezés terén tanúsítasz mértékletességet, de azt túlzásba is viszed. Partnereddel ez állandó problémátok. Nem vagytok olyan rossz helyzetben, hogy nap, mint nap számadást kellene készítened a kiadásokról. Engedélyezz egy kicsit több szabadságot mind magadnak, mind kedvesednek.

Skorpió

Kedves Skorpió! Mindent összevéve meglehetősen eredményes hetet hagytál magad mögött. Számos olyan lehetőség merült fel, amit nem szabad kihagyni, amelyekkel foglalkozni kell. Meg kell azonban válogatnod azt, hogy ezek közül melyekkel foglalkozol most, és melyeket halasztasz egy későbbi időpontra.

Nyilas

Kedves Nyilas! Ha ma többet beszélsz a kelleténél, kellemetlenségeket okozhatsz önmagadnak, sőt még valaki olyannak is, akinek pedig igazán nem akartál ártani. Sok beszéd helyett inkább azon légy, hogy mielőbb végezz fontos feladatoddal, mert ebben az esetben az idő pénzt jelent. Ráadásul nem keveset.

Bak

Kedves Bak! Az a szó, hogy „akarom”, nagyon sok mindenen átsegít. Bármilyen vállalkozásba kezdesz azonban, most ne várj azonnal eredményt. Gyors meggazdagodásra hiába számítasz, hisz amit kiagyaltál, csak perspektivikusan hoz eredményt. Pénzt, értéket ne adj kölcsön! Hosszú idő múlva kerülnének vissza.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Nem tudsz szabadulni kételyeidtől. Mivel bizonytalan vagy, mindent sértésnek, minden megjegyzést támadásnak érzel. Mintha a nap is azért sütne, hogy téged dühítsen. Nincs más hátra, hétvégén gondold végig, mit is teszel, és mit szeretnél tenni. A számvetés most nem lesz eredménytelen.

Halak

Kedves Halak! Fejfájás? Migrén? Gyomorgörcs? Biztató kilátások. Reménykedj abban, hogy az egyikkel megúszod, és a rontó erők nem intéznek általános támadást ellened. Semmi esetre se tömj magadba marokszámra pirulákat, mert csak súlyosbítanád a helyzetet. A jövőben viszont nem ártana egészségesebben élni.

Esküvői vásár 2014 a Női Portálon »

MAKKA Beauty Coffee - egy csészével a szépségért

MAKKA Beauty Coffee - egy csészével a szépségért

A Beauty Coffee kollagén peptidet tartalmazó instant kávé. Fogyasztásával kisi...

Hirdetés

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Így méregtelenítsd a démonaidat

Így méregtelenítsd a démonaidat

Túl kapzsi vagy inkább elnéző vagy magaddal szemben? Ha bűnösnek érzed magad valamiért, mutatunk neked kilenc megoldást, amitől ismét jobb lehet a lelkednek.

Tovább »
Top 10 kerti bútor

Top 10 kerti bútor

A napsugarak egyre többször mutatják meg magukat, ami azt jelenti, hogy lassan felkészülhetünk a kerti partikra. Ám mielőtt profi grillező-szett beszerzésére ragadtatnád magad, gondoskodj a vendégek leültetéséről!

Tovább »
Lenyűgöző képeken a legfestőibb fekvésű inka romváros

Lenyűgöző képeken a legfestőibb fekvésű inka romváros

A perui Andok meredek sziklás hegygerincén fekszik Machu Picchu, az inkák titkos szentély-városa, mely a Nap-tisztelet és a vallásos szertartások fontos helyszíne volt. A festői fekvésű romváros 2007-ben a Világ Új Hét Csodájának egyike lett.

Tovább »

Hirdetés

Kalkulátor

Aromaolajjal a rossz közérzet és a betegségek ellen

Ha rossz a kedved, búskomorság vagy depresszió gyötör, cseppents néhány csepp olajat az aromalámpácskádba, vagy a bőrödre, és máris jobb kedvre derülsz. De akkor is alkalmazd, ha valamilyen betegség, testi tünet gyötör.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Dobiné Olasz-Papp Nóra

Baba-mama kapcsolati tanácsadó

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Dobiné Olasz-Papp Nóra

Társkereső

Társkereső
Erika Angéla Edit Beáta Éva 
Társkereső
jozsef Réka Kristóf Vincent Péter 

Még több társkereső »

Női portál oldaltérkép