2016. május 29. - Magdolna
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2016. május 29. - Magdolna
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Napi horoszkóp

2016. május 29.

Hirdetés
Kos

Kedves Kos! Tán sokat vállaltál magadra és elfáradtál. Nem terhes, inkább jól eső fáradtság ez, hisz akkor vagy boldog igazán, ha minél többet adhatsz – magadból is – szeretteidnek. Eszedbe sem jut, hogy esetleg kihasználnak, visszaélnek bőkezűségeddel. Te már csak ilyen vagy. Nagyvonalú, és soha nem maradsz adósa senkinek.

Bika

Kedves Bika! Bár csalóka az idő, hol beborul, hol kiderül, csak nem hagy nyugodni, hova is tetted a fürdőruhádat… Vajon hol lehet? Elhagytad volna? Ilyen, és ehhez hasonló kisded bosszúságokra számíthatsz. Ha a fotelban ülsz, és az ujjaiddal malmozol, a pajkos kisördögök akkor is kifognak rajtad. A végén nevetsz az egészen.

Ikrek

Kedves Ikrek! Önmagadnak is kellemes meglepetést okoztál azzal, hogy néha milyen rendkívüli fizikai teljesítményekre vagy képes. Ezek szerint nincs alapvető gondod az egészségeddel, még kitartó rongálással sem sikerült tönkretenned. Erre mondják: vasszervezeted van. Ne feledd azonban, hogy egyszer a vasat is megeszi a rozsda.

Rák

Kedves Rák! Szeretnéd elűzni a gondokat. Jó lenne derűsen nézni a jövő elé! Nem túl szórakoztatóak mai gondolataid, de tán rájössz arra, hogy mit kellene tenned. Annyira vágysz valami szépre, jóra. Előveszed a fényképeket, elrévedezel régmúlt nyarakon, gondtalannak tűnő időkön. Ne feledd, hogy akkor sem volt minden tökéletes.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Ha raktározod sérelmeidet, előbb-utóbb kitörsz, mint a lávafolyam. Miért nem mondod ki azonnal, ha valami bánt, vagy eltérő véleményed van? Az Oroszlán retteg a hangos veszekedéstől, mégis mindig ő robbantja ki, amikor már nem tudja magába fojtani indulatait. Jobb volna azon melegében tisztázni a helyzeteket.

Szűz

Kedves Szűz! Türelmetlenül nézed, hogy valaki a közvetlen környezetedben milyen kínkeservesen küszködik a cél eléréséért. Hagyd őt békén! Nincs szüksége a tanácsaidra, még kevésbé élcelődő megjegyzéseidre. Örülj neki, hogy a saját lábán próbál megállni. Hidd el, jobban megbecsüli azt, amiért egyedül dolgozott meg. Nyugalom!

Mérleg

Kedves Mérleg! A vasárnap a pihenésé. Nem fogja senki a szemedre vetni, ha végignyúlsz az ágyon, és átadod magad az édes pihenésnek. Estére azonban megunod a négy fal közötti henyélést, elvágyódsz valami ismeretlen helyre. Ha teheted, menj ki valahova, és sétálj a friss levegőn. Nemcsak felfrissülsz, de kitűnően is alszol.

Skorpió

Kedves Skorpió! Meglehetősen kellemetlenül végződik a hétvége. Nem vagy képes türtőztetni magad, állandóan ideges, kimerült vagy. Nem tudod levetkőzni a feszültségeket, ha nem deríted ki a jelenség okát. Ha csak az időjárás okolható, nem kell egyebet tenned, mint egy komoly fizikai erőkifejtést követelő programban részt venned.

Nyilas

Kedves Nyilas! Szerencsecsillagod a munkában, vállalkozásban továbbra is elkísér, ha uralkodsz lobbanékony természeteden, és nem rontod el valamilyen hirtelen elhatározástól vezettetve a jó döntéseidet. Ne hagyd magad befolyásolni, még ha emiatt össze is zördülsz partnereddel. Egy kis kedvességgel mindent rendbe hozhatsz.

Bak

Kedves Bak! Napok óta van egy visszatérő alakja álmaidnak, aki segítőkész, gyengéd, és simogató. Nem gondolod, hogy ez jelent valamit? Bizonyára kitalálod a módját, hogy jelenlegi párod felnőjön az álombélihez, vagy kivárod a következőt. A decemberi Bakokat kivéve, megoldódik ez a probléma. Náluk viszonylagos csend honol.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Tikkasztó a hőség. Ahhoz is fáradt vagy, hogy kinyisd a szemed. Ugyanakkor a forró katlanra emlékeztető ágyban sincs kedved tovább heverészni. Persze, hűs víz partján volna jó… Szorult helyzetedből végül is egy telefon fog kimenteni. Mégiscsak elhagyhatod a gőzölgő várost, víz is, úszás is, napozás is lesz.

Halak

Kedves Halak! Életnedveid ellustulnak. Szinte csak csordogálnak… Alig van erőd egyik széktől a másikig vánszorogni. De minek erőlködnél, mikor abban sem érzed jól magad. Ez bizonyíték arra, hogy a hiba benned van. Tiltakozol, a körülményeket okolod. Igazad van, hisz az előző napok eseményei… Távoli, nyugalmas helyre vágysz.

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Melyik görög Istennő lakozik benned - Ilyen isteni tulajdonságokkal bírsz

Melyik görög Istennő lakozik benned - Ilyen isteni tulajdonságokkal bírsz

A görög istennők világa tükörképe a földi világnak. Úgy élnek, ahogy az emberek: születnek, esznek (ételük az ambrózia), isznak (italuk a nektár), harcolnak, gyermekeik születnek, ám sosem halnak meg. Ők egyben, egy-egy emberi tulajdonság feminin megtestesítői. Ismerd meg, melyik görög istennő kísér utadon, és milyen isteni tulajdonságokkal rendelkezel!

Tovább »
Természet kontra szike - mellnagyobbítás

Természet kontra szike - mellnagyobbítás

Vannak, akik nem tudják elfogadni a természet adta adottságokat. Ezeknek, a hölgyeknek segítséget nyújthatnak a különféle mellnövelő tabletták, krémek és pumpák. De remek megoldás a mellnagyobbító plasztika is.

Tovább »
Hallgasd meg Aradia, a boszorkányistennő Neked szóló ködös jóslatát

Hallgasd meg Aradia, a boszorkányistennő Neked szóló ködös jóslatát

Aradia, Diana Istennő és Luficer, a fény urának lánya, aki nem más, mint a boszorkányok istennője. Általa jött létre Itáliában a pogányok hagyománya, vagyis a boszorkányok vallása a streganizmus. Ám, Aradia nem csak a boszorkányokért, hanem a szépségért, a termékenységért is felel és természetesen az emberi sorsok tudója. Most megtudhatod általa, mit hoz a sors az elkövetkezendő időkben!

Tovább »

Kalkulátor

Természetes szexelixírek

Természetes afrodiziákumok, ha problémás a szexuális életed, akkor azért, ha rendben van, akkor pedig azért, hogy minőségi változást idézz elő benne. Válassz és élvezd a változást!

Még több kalkulátor »

loading...

Szakértők

Szalay Zsuzsa

Szülés utáni depresszió szakértő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Szalay Zsuzsa

Társkereső

Társkereső
Eva Erika Éva Mária Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép