2018. március 20. - Klaudia
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. március 20. - Klaudia
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Napi horoszkóp

2018. március 20.

Hirdetés
Kos

Kedves Kos! Furcsa érzések kerítenek hatalmukba: romantika, melankólia, ábrándozás, elérzékenyülés. Lágy vagy, mint a viasz, ugyanakkor hajlíthatatlan, kizárólag azt teszed, amihez kedved van. A Kosnak most mindennél fontosabb, hogy megalkossa élete fő művét, és hálás azoknak, akik ezt méltányolják.

Bika

Kedves Bika! Aki az ár ellen úszik, nehezen halad előre. Téged viszont az ár sodor, ráadásul a helyes irányba. Kiváló egészségnek örvendsz, új elképzeléseid vannak, melyeket valóra is válthatsz. Kedveseddel való kapcsolatod pedig olyan, mint az érett gyümölcs, melynek húsa fenséges ízeket áraszt.

Ikrek

Kedves Ikrek! Hamarosan komoly problémáid lesznek, ha továbbra is olyan mohón veted magad az ételekre. Emlékezz csak vissza, milyen borzasztó érzés volt valamelyik reggel, amikor kitartó próbálkozásod ellenére sem sikerült belegyűrnöd magad nem is olyan régen vásárolt nadrágodba. Kicsit fékezd magad!

Rák

Kedves Rák! Túltetted magad a szürke hangulaton, ma viszont túl erőszakos, rámenős vagy. Ne ess egyik végletből a másikba. Ezt környezeted igencsak nehezen viseli hosszútávon. Ha valahova belépsz, azonnal rád figyelnek így is. Légy valamelyest visszafogottabb! Attól még nem veszítesz népszerűségedből.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Ha egy jó befektetésben töröd a fejed, esetleg állásajánlatot kaptál, most komoly esélyed van rá, hogy fontolgatás után helyesen dönts. Alkalmas az idő lakás adás-vételre, telek- vagy nyaralóvásárlásra. Lehetőleg kirándulás, vagy kerti munka mellett engedd szabadjára gondolataidat.

Szűz

Kedves Szűz! Csupa olyan dolgot teszel, amivel ártasz saját magadnak. Nem elég, hogy dohányzol, de sokat idegeskedsz is. Arról nem beszélve, hogy milyen lusta vagy, és állandóan késő éjjel kerülsz ágyba. Nem gondolod, hogy túl hosszú a lista? Ideje volna változtatni legalább néhány rossz szokáson.

Mérleg

Kedves Mérleg! A dolgok nem mindig olyan egyszerűek, mint amilyennek látszanak. Valószínűleg olyasvalamibe bonyolódsz, amiből nincs visszaút. Vállalnod kell minden nehézségével együtt. Abban reménykedsz, hogy partnered mellett megnyugvást találsz, ehelyett éppen ő az, aki a legtöbb gondot okozza.

Skorpió

Kedves Skorpió! Persze, hogy neked szólt az üzenet! Te azonban túlzottan el voltál foglalva önmagad problémáival ahhoz, hogy észrevedd a jelzést. Nem az első eset, hogy vonzó egyéniséged rabul ejt valakit. Épp ilyen embert kerestél társul, róla álmodtál évek óta. Ne szégyelld kimutatni érzéseidet.

Nyilas

Kedves Nyilas! Ne tarts attól, hogy ma unatkozni fogsz, ellenkezőleg, fáradtságod is egy csapásra elmúlik. Rendkívül felvillanyoz mindaz, ami történik veled. Arról nem beszélve, hogy közvetlen környezetedben akadhat valaki, aki ezt a „felvillanyozódást” csak még jobban fokozza. Járj nyitott szemmel!

Bak

Kedves Bak! Ne ülj fel a felelőtlen ígéreteknek, alapja nincs fogadkozásoknak! Nem lesz könnyű dolgod, ha ki akarod deríteni a valóságot, de megéri a fáradság, különben könnyen hoppon maradsz. Oda nem figyelésedet a zsebtolvajok is kihasználhatják, de még az is megeshet, hogy te hagysz el valamit.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Rendületlenül friss, üde és fiatal vagy, és változatlanul tele vagy jobbnál jobb ötletekkel, megvalósításra váró, látszólag képtelen gondolatokkal. Az este amolyan papucsra szabott lesz, ennek azonban most kimondottan örülsz. Töltekezni, gondolkodni, magadra maradni van most kedved.

Halak

Kedves Halak! Nem várnak szörnyű megpróbáltatások, de nagyobb örökség sincs kilátásban. Egyik sem hiányzik, különösen nem az első, de anyagi gondjaid sem égetőbbek az átlagosnál, hiszen szükségleteidet igyekszel lehetőségeidhez igazítani. Az esetek többségében sikerül is, így aztán elégedett vagy.

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

9 jele, hogy szervezeted nem tudja megfelelően megemészteni a húst - Tán nem is gondolnád!

9 jele, hogy szervezeted nem tudja megfelelően megemészteni a húst - Tán nem is gondolnád!

Sokan nem tudnak ellenállni egy gusztusosan elkészített sült húsnak, vagy egy szaftos hamburgernek. Annak ellenére, hogy a hús tele van értékes tápanyagokkal, számos természetes kémiai toxint, és telített zsírt tartalmaz, melyek nehezítik az emésztést. A túlzott húsfogyasztásnak komoly következményei lehetnek, növeli a szív- és érrendszeri betegségek, a diabétesz és a rák kialakulásának kockázatát.

Tovább »
Megtalálod az összes tudományos hibát a képen?

Megtalálod az összes tudományos hibát a képen?

1928 szeptemberében a Tudomány és Felfedezés szerkesztői alkották ezt a rejtvényt, amin tudományos hibákat rejtettek el. 48 hiba van a képen és ha mindet megtaláltad 500 dollárt kaptál. Most mi is lehetőséget adunk arra, hogy megtaláld a hibákat és a végén valódi tudósnak érezd magad. Találd meg a hibákat ezen a 90 éves fejtörőn!

Tovább »
Hogyan éled meg a szerelmet? - A választott madárka felfedi

Hogyan éled meg a szerelmet? - A választott madárka felfedi

Tudtad, hogy a választásaid árulkodnak a jellemedről, a mindennapi szokásaidról? Az általad legszimpatikusabbnak ítélt madárka például azt árulja el, hogyan viselkedsz, ha szerelmes vagy, hogyan éled meg ezt a csodálatos érzést! Nem hiszed? Akkor próbáld ki az alábbi tesztet most!

Tovább »

Kalkulátor

Gyógyító angyali üzenetek

Válaszd ki az aktuális problémádat, és olvasd el, mit üzennek számodra az Angyalok. Meglátod, angyali tanácsaik segíteni fognak, és hamarosan másképpen látod majd a dolgokat!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Dr. Jánky György

Plasztikai sebész

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Dr. Jánky György

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép