2016. december 11. - Árpád
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2016. december 11. - Árpád
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Napi horoszkóp

2016. december 11.

Hirdetés
Kos

Kedves Kos! Most remek esélyeid vannak a felemelkedésre, még ha csak lelki mélypontról is van szó. A csillagok sok támogatást nyújtanak ebben. Ez a legtöbb esetben valóságos szerencseáradatot jelent. Sugárzó jókedvvel nézhetsz a karácsony elébe, és szeretteidet is meglepheted kitűnő hangulatoddal.

Bika

Kedves Bika! Ma ki sem akarsz mozdulni a lakásból. Lesz, ami lesz, valahogyan majd csak lesz! Mindenesetre kikapcsolod a televíziót, mert úgy érzed, hogy még egy reklám, és megtébolyodsz. Úgyhogy – nincs mit tenni – kedveseddel az egész napot ágyban eltölteni, átkarolva.

Ikrek

Kedves Ikrek! Ellentmondásos nap rajzolódik ki. Még magadhoz sem tértél eszeveszett szerelmi mámorodból, máris megrohant a féltékenység zöld szörnyetege. Érzelmeid szinte percenként váltakoznak. Ne túlozd el aggályaidat, mert nem éppen kellemes ünneplésben lesz részed, és ezt nem akarhatod.

Rák

Kedves Rák! Ma sajnos csalódás érhet, ezért ideig-óráig meglehetősen levertnek érzed magad. Mégse csüggedj, mivel hála rábeszélő művészetednek, a dolgok ismét a régi kerékvágásba terelődnek, és karácsony szentnapjára minden rendeződik körülötted. Már nem kell sokáig várnod rá.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Felhőtlen az égbolt életed egén. Viszonyod a kedveseddel jobb, mint valaha. Az állandó kapcsolatban élők érzelmei mélyebbek és szilárdabbnak lesznek, mire beköszönt a karácsony. Ha viszont még nincs párod, akkor elképzelhető, hogy a karácsonyi sürgés-forgásban összetalálkozol vele.

Szűz

Kedves Szűz! Valóságos sikersorozatot tudhatsz be magadnak, mivel a csillagok több érdekes lehetőségről gondoskodnak, és kiváló esélyeket kínálnak a felemelkedésedre. Ez akkor is megállja a helyét, ha mindössze arról van szó, hogy a lelki mélyponton szeretnél felülkerekedni. Karácsonyra minden rendben lesz.

Mérleg

Kedves Mérleg! Így év vége felé erős késztetést érzel, hogy elmélkedj a múltról és a jövőről. Értékes tapasztalatok birtokába juthatsz ma, ha megpróbálsz a dolgok mélyére ásni. Magyarázatot találhatsz sok, ez idáig homályos eseményre. A karácsonyi ünnepeket már tiszta fejjel töltheted.

Skorpió

Kedves Skorpió! Alkotómunkádat egészen kivételes pozitív fényszögek is erősíthetik. Élj az alkalommal és fordítsd hát a javadra. Anyagi helyzetedben kedvező fordulat várható, ne szalaszd el a lehetőséget. Környezeted már úgyis megszokta tőled, hogy még az ünnepek alatt is képes vagy „dolgozni”.

Nyilas

Kedves Nyilas! A kozmikus hatások ezúttal ellentmondásosan hatnak. Teljes kétségbeesésbe sodorhatja azokat, akik magánéleti válsággal küszködnek. Míg másoknak mámorító örömökben lesz részük. Bárhogy is legyen, a karácsonyi készülődés sok mindenről elvonja a Nyilasok figyelmét, és ez így van rendjén.

Bak

Kedves Bak! Kételkedsz saját tehetségedben. Nincs erőd szembeszállni támadóiddal, irigyeiddel. Ne add fel könnyen kivívott pozíciódat. Értékeld valósan a helyzetedet, akkor rájössz, hogy nincs is okod a nyugtalanságra. Ha így teszel, akkor a karácsonyt már békében, nyugalomban ünnepelheted.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Mozgalmasan zajlik az életed ma is. Jelentős üzleteket köthetsz, sikeres vállalkozások tervei születhetnek meg a fejedben. Ráadásul régóta húzódó családi problémáid is megoldódhatnak végre. Figyelj többet kedvesedre, legalább az ünnepi készülődés legyen közös. Utána már minden megy magától.

Halak

Kedves Halak! Folytatódik a kedvezőtlen periódus a Halak számára. Átmenetileg rossz passzban vagy, és ma egészségeddel is bajok lehetnek. Ne erőltesd túl magad, kerüld az idegesítő helyzeteket. Most már csak a karácsony széppé tételével kellene foglalkoznod. Családod is bizonyára kíméletesen fog bánni veled.

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Helyezd el ezt a 9 dolgot a hálóban, és tedd rendbe az életedet

Helyezd el ezt a 9 dolgot a hálóban, és tedd rendbe az életedet

Az egyik legegyszerűbb módja, hogy rendbe tedd az életedet, ha elkezded alkalmazni a feng shui módszereit a hálószobában, mely terület a legintimebb az otthonodban. Ez a szoba személyes chi-vel rendelkezik, ezért helyezd el az alábbi 9 gyógyító elemet a benne. Hogy miért éppen 9? A kilences szám rendkívül pozitív a feng shui szerint, kedvező hatással van az életedre.

Tovább »
3 módszer arra, hogyan motiválhatod a pasidat a kapcsolatban!

3 módszer arra, hogyan motiválhatod a pasidat a kapcsolatban!

Tökéletes kapcsolat nem létezik. De mindent megtehetünk azért, hogy legalább jól működjön! Ám ehhez két emberre van szükség, mert nem elég, ha csak egy ember evezik. Általában a nők azok, akik mindent megtesznek a kapcsolatukért, keményen hajtva, hogy az sikeres és működőképes legyen. Hogyan vedd rá a pasidat, hogy ő is benne legyen és segítsen? Mondjuk ezzel a 3 módszerrel!

Tovább »
Iránytű-teszt - Milyen irányba halad az életed 2017-ben?

Iránytű-teszt - Milyen irányba halad az életed 2017-ben?

Ezt a tesztet egy norvég pszichológuscsoport állította össze, melyben a Feng Shui Asztrológiát hívták segítségül, és különböző irányba mutató iránytűkkel illusztrálták az egyes személyiségjegyeket. Elérkezett az ideje, hogy felfedezd a helyes irányt az életedben, így nincs más dolgod, mint tesztelni magad!

Tovább »

Kalkulátor

Villámszépség

Semmi nem mutat jobban az egészséges bőrnél, de olykor jobb, ha csalsz kicsit. Kalkulátorunkból megtudhatod, hogyan valósíthatod meg a sóvárgott illúziót egyetlen finom mozdulat – egy lágy ecsetvonás - segítségével.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Maya jósnő

Angyalkártya jós

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Maya jósnő

Társkereső

Társkereső
Eszter Mária Marcsi Eva Erika Éva 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép