2017. június 28. - Levente, Irén
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2017. június 28. - Levente, Irén
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Napi horoszkóp

2017. június 28.

Hirdetés
Kos

Kedves Kos! Szerelmi lázban égsz, szinte önkívületben adod át magad az érzéseidnek. Ez most nem a szokásos kis kaland, amely tart, ameddig tart, és azzal vége. Ebben a kapcsolatban az a csodálatos, hogy egyesíted magadban a tartós vonzalmat és a szexet. Ilyen egybeesés ritkán fordul elő az életben!

Bika

Kedves Bika! Kínosan ügyelsz arra, hogy pénzügyekben mindig pontos, megbízható legyél, hogy minden úgy történjen, ahogy megmondtad, hogy a gyanúnak még az árnyéka se vetülhessen rád. Csakhogy nem mindenki gondolkodik így. Ha nem vagy résen, akkor egy felettébb keserű pirulát kell lenyelned szó nélkül.

Ikrek

Kedves Ikrek! Minden hiába, az Ikrek élete mindig olyan, mint a hullámvasút: gyorsan követik egymást a hullámhegyek és a hullámvölgyek. Most éppen egy lefelé tartó szakaszban vagy, de nem kell megijedned, hiszen nem fog túl soká tartani. Egy kiadós otthoni veszekedés után pedig irány a csillagos ég!

Rák

Kedves Rák! Sürgős feladatot kell megoldanod. Azért kellene mielőbb elintézned, mert már hét közepe van, és a határidő lassan lejár. Nem szereted, ha a nyakadon marad a munka, úgyhogy siess gyorsan befejezni. A kapkodással azonban semmire sem mész, légy körültekintőbb, hiszen úgyis tudod, mit akarsz.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Ha most szánod rá magad, hogy nagy tetteket hajts végre, készülj fel rá, hogy segítőtársak nélkül kell valóra váltanod elképzeléseidet. Másokban kevesebb a becsvágy, és azt is lehetetlen felébreszteni nyáridőben. Alkalmazkodj a világhoz, amely néha lelassul, és pilledten halad útján.

Szűz

Kedves Szűz! Nem célszerű újat húzni az erősebbel, ma mégis ezt teszed. Ha ügyesen megvéded álláspontodat, van esélyed, hogy győztesen kerülsz ki a szócsatából. Ne vágj bele pénzügyi tranzakciókba, a nap nem alkalmas erre! Várj néhány napot, így nyerhetsz pár forintot. Ne feledd, sok kicsi sokra megy!

Mérleg

Kedves Mérleg! Váratlan helyzetekbe keveredsz, de nagyon rugalmasan áthidalod az adódó nehézségeket. Nemcsak ötletgazdag vagy e napon, de vidám és kiegyensúlyozott is, és ez dinamikus munkavégzésre sarkall. Nemcsak te, de munkatársaid is elégedettek az eredménnyel, és ez igencsak dagasztja a melledet.

Skorpió

Kedves Skorpió! Vidáman, megnyugodva tehetsz pontot a nap végére. A hibát megtaláltad. Igaz, erre ráment több napod, de legalább így a következő feladatnak nyugodtan, feszültségektől mentesen tudsz nekilátni. Gondosan rögzítsd vizsgálódásaid eredményét, lehet, hogy a közeljövőben még szükség lehet rá.

Nyilas

Kedves Nyilas! Ha rosszul méred fel lehetőségeidet, vagy a reálisnál nagyobb árat kérsz valamiért, könnyen hoppon maradhatsz. Anyagiasságod, nyugtalanságod rossz tanácsadó lehet. Állhatatlanságod miatt egy jól induló kapcsolat is veszélybe kerülhet. Próbáld meggyőzni a másikat szándékaid komolyságáról.

Bak

Kedves Bak! Szívből és nem számításból jótékonykodsz. A tény mégis visszahat üzleti ügyeidre. Mivel megbízható és nem számító vagy, őszintén, jellemesen intézed ügyeidet, komoly megbízásra számíthatsz. Csak tisztességesnek érdemes lenni. Különösen igaz ez nálad, akinek nem áll rá szája a hazugságra.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Türelmed fogytán. Eleged van már a tikkasztó városból, az unos-untig ismétlődő munkahelyi gondokból. A furcsa azonban az, hogy ha nyaralsz, a semmittevést kezded megunni, a kényszerű, új ismeretségeket pedig kibírhatatlannak látod. A legjobb, amit ilyenkor tehetsz, ha gyorsan váltasz.

Halak

Kedves Halak! Mai napodat a mértékletesség határozza meg. Egy kis ez, egy kis az… Szárnyaló boldogság helyett apró örömök, fogcsikorgatás helyett mindössze egy-két kellemetlenség. Csend a lélek mélyén. Legfeljebb csipetnyi bánat, amit a leghalkabb derű is könnyen elkerget… Az ilyen napokat szereted.

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Szerdai csillagjóslat

Szerdai csillagjóslat

A csillagokban minden megvan írva. Természetes az is, hogy mire kell számítanod a mai napon. Kíváncsi vagy rá? Akkor keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok üzenetét.

Tovább »
Azonos időben felébredsz minden éjjel? - Szorosan kapcsolódik egy-egy problémához!

Azonos időben felébredsz minden éjjel? - Szorosan kapcsolódik egy-egy problémához!

Az élet tele van olyan kérdésekkel és rejtélyekkel, amelyeket a tudomány rendszerint félreért. Vannak olyan dolgok, amikre nincs konkrét tudományos magyarázat, de ettől még nagyon pontos jelzés lehet. Az egyik ilyen a kínai hagyományos orvoslásban az, hogy az alvás össze van kötve bizonyos szervekkel. Például ha este 9 és 11 között minden nap felébredsz, az azért van, mert stresszes vagy. 

Tovább »
Szerelmes vagy a telefonodba? - 6 jel, hogy okostelefon-függőségben szenvedsz

Szerelmes vagy a telefonodba? - 6 jel, hogy okostelefon-függőségben szenvedsz

Nyugi, nem szégyen, ha annyira szereted, hogy ma már újság helyett, a telódat viszed magaddal a mosdóra. Csak ne ejtsd bele! Beismerem, én is függő vagyok és el sem tudnám képzelni az életemet nélküle. Hoppá, ez egy jel! Mondok neked 6 jelet, amiből tutira kiderül számodra is, hogy vajon függsz-e az okostelefonodtól! 

Tovább »

Kalkulátor

Wellness otthon

Ha egy kis felfrissülésre vágysz, próbáld ki az Ázsiából érkezett wellness-módszereket. A Távol-Kelet lazító gyakorlataival és fürdőtippjeivel garantáltan elűzheted a stresszt. Válassz, melyikre vágysz éppen?!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Katharine Wood

Horary asztrológus

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Katharine Wood

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép