2015. március 04. - Kázmér
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2015. március 04. - Kázmér
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
Női Portál FőoldalEzotériaTrendEgészségSzex, szerelemKonyhafortélyokOtthonKisállatmentőPasiszemmelSzórakozásUtazás
JósdaHoroszkópApróhirdetésFórumJátékKépeslapSzakértőkTárskeresőKalkulátorTesztTűsarok és gázpedál

Napi horoszkóp

2015. március 04.

Hirdetés
Kos

Kedves Kos! A légkör kellemes, nyugtató. Az égvilágon semmi nem történik, ami kihozhatna a sodrodból. Vagy talán éppen ez nyugtalaníthat? Egy kicsit már elteltél a nagy békességgel. Ne is tagadd, új kalandokra, vérpezsdítő izgalmakra vágysz. A bárányégetés unalmas, és hamisan is cseng a szádból.

Bika

Kedves Bika! Csinálod, amit kell, teszed, amit mondanak, gépiesen, minden érzelem nélkül őrlöd fel az előtted álló feladatokat. És amikor végre megállsz egy percre, ráébredsz, hogy több napra való munkát végeztél el ma könnyedén, különösebb megerőltetés nélkül. Később még örülhetsz az előnynek.

Ikrek

Kedves Ikrek! Nem veszed észre, hogy azzal nem jutsz előbbre, ha a felgyülemlett munkákat lázas sietségedben össze-vissza kísérled meg elvégezni. Ezzel a fejveszett igyekezettel nem, hogy csökkentenéd a lemaradásodat, hanem még növeled is. Ha másként nem megy, állj le egy kis időre és pihenj meg.

Rák

Kedves Rák! Nyögve nyelősek a döntéseid, mindent késve értesz meg. Az is lehet, hogy ez egyfajta védekezés. Szereted, ha békén hagynak, és egyedül rágódhatsz egy-egy problémán. Most mégis szívesen kikérnéd barátaid véleményét, de ők nem tudnak okos tanáccsal szolgálni ez egyszer. Merj kockáztatni!

Oroszlán

Kedves Oroszlán! A sikeres nap záloga a reggeli testmozgás, utána langyos zuhany, és egy nagy pohár friss gyümölcslé. Mindez fokozza szellemi teljesítményedet, és még akkor is te vagy a nyerő, ha egyébként pocsék lapok vannak a kezedben. Csak őrizd meg pókerarcodat! Bízz az emberekben és mosolyogj!

Szűz

Kedves Szűz! Mivel semmi sem terheli lelkiismeretedet, a napot nyugodtan önmagadnak szentelheted. Mostanában elhanyagoltad külsődet, itt az ideje, hogy ezzel is foglalkozz. Menj el fodrászhoz, kozmetikushoz, esetleg szaunázz, ússz egyet. Ha teheted, vegyél néhány új holmit, úgyis közeleg a tavasz.

Mérleg

Kedves Mérleg! Lehet, hogy nem közvetlenül veled történik valami jelentős esemény, talán egyik hozzátartozóddal, mégis úgy remeg a gyomrod, izzad a tenyered, mintha az érettségi bizottság előtt állnál. Próbálj lazítani egy kicsit, semmiképp se foglalkozz olyasmivel, ami komoly koncentrálást igényel.

Skorpió

Kedves Skorpió! Az utóbbi időben annyi váratlan esemény és csalódás ért, hogy már semmiben sem tudsz hinni. Cselekvőképességedet is gúzsba kötik a napi gondok. Ilyenkor legcélszerűbb a kivárás taktikája. Olyan sok a bizonytalan pont az életedben, hogy kétséges, jó irányba mozdítja-e a sors szekerét.

Nyilas

Kedves Nyilas! A mai nap az aprómunkáé, a telefonok, levelek elintézéséé. Vár rád egy tárgyalás lényegtelennek látszó részletkérdésekről. Nézz bele a határidő naplódba, hogy meg ne feledkezz néhány – mostanában esedékes – fontos születés- és névnapról. Közülük egy valakié különösen jelentős lehet.

Bak

Kedves Bak! Hálát adsz az égnek, hogy volt erőd fontolóra venni mások jó tanácsait. Változatlan kíváncsisággal és várakozással tekintesz az újabb kihívások elé. Ajánlatot kapsz, de ne mondj rá mindjárt igen. Lehet, hogy előbb szabadulnál, de utólag nagyon megbánnád. Érzékenységed sebezhetővé tesz.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Nincs ugyan parttalan jókedved, de mintha paktumot, valamilyen aprócska békeszerződést kötöttél volna a világgal, és saját magaddal. Mielőtt teljesen elmerülnél világfaló hangulatodban, ne feledd, hogy kisszerű számlák, határidős munkák és egyéb kínos kötelezettségek várnak rád.

Halak

Kedves Halak! Munkabíró és egészséges vagy, mint a makk. Csak nem erről álmodtál? Íme, álmod valósággá lett. Micsoda pompás érzés. Nem is igen emlékszel, mikor volt így utoljára. Ez pedig elsősorban rajtad múlik. Nem kellene már végre elhatároznod magadban, hogy felhagysz káros szenvedélyeiddel?

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Ki a személyes mágikus mestered!

Ki a személyes mágikus mestered!

Vajon milyen csodás lénnyel rendelkezel, aki szerencsét hoz és útmutatással szolgálhat a mindennapokban? Tudd meg a lapokból, mire van szükséged és mit taníthat a személyes mágikus mestered!

Tovább »
Szex a tanári asztalon

Szex a tanári asztalon

A gimnáziumban, vagy akár az egyetemen biztosan gyakran gondoltál arra az órák alatt, hogy milyen lenne a tanároddal titkos szexuális viszonyt folytatni. Megkérdezettjeink 73 százaléka gond nélkül belemenne egy szexen alapuló tanár-diák kapcsolatba, de vajon hol van a határ? Hárman most részletesen megosztják velünk a történetüket.

Tovább »
Sportolj együtt az angyalaiddal!

Sportolj együtt az angyalaiddal!

Szükségét érzed, vágysz rá, de nincs kedved egyedül? Nem is kell! Hívd meg az edzésedhez a kedvenc angyalodat, hogy adjon erőt, kitartást és lendületet! A tuti fogyás és alakformálás legbiztosabb tippje, ha az angyali támogatással történik! Fuss vagy fitneszezz angyaloddal!

Tovább »

Hirdetés

Kalkulátor

Hajfestési kisokos

A rengeteg hajfestéknek, színezőnek köszönhetően szabad utat engedhetsz a fantáziádnak. Ám a drasztikus módon történő beavatkozás nem mindig marad következmények nélkül. Tudj meg hát mindent a hajfestési módszerekről, mielőtt belevágsz!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Seress Attila

Keresztény jövőlátás (jóslás)

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Seress Attila

Társkereső

Társkereső
Eva Erika Éva Mária Mária 
Társkereső
Attila Sanyi1011 jozsef jozsef Lajos 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép