HIRDETÉS
2014. július 31. - Oszkár
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
A hónap témája: hurrá, nyaralunk! Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2014. július 31. - Oszkár
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
Női Portál FőoldalEzotériaTrendKözérzetSzex, szerelemKonyhafortélyokOtthonKisállatmentőPasiszemmelSzórakozásUtazás
JósdaHoroszkópApróhirdetésFórumJátékKépeslapSzakértőkTárskeresőKalkulátorTesztTűsarok és gázpedál

Napi horoszkóp

2014. július 31.

Hirdetés
Kos

Kedves Kos! Elbizonytalanodsz jövődet, társas kapcsolataidat illetően. Tán egészséged aggaszt, vagy a magány, de az is lehet, hogy pénzügyeid, vállalkozásaid nyugtalanítanak. Tartasz tőle, hogy amibe belefogsz, az eleve kudarcra van ítélve. Aggodalmaid talán nem alaptalanok, de búsulás helyett inkább keress kiutat a magánélet zsákutcájából.

Bika

Kedves Bika! Testből és lélekből vagyunk, és mindkettő megköveteli azt, ami a jussa. Ma testedet is, lelkedet is jóllakatod a nekik való finom falatokkal: étellel, itallal, szerelemmel, olvasmánnyal, és zenével egyaránt. Végre kedveseddel töltheted a napot. A betoppanó vidám kompánia sem zavarja meg kedélyedet, igazán nagyon jól szórakozol.

Ikrek

Kedves Ikrek! Büszkén tekintesz önmagadra, amiért agyafúrtabbnak bizonyultál vetélytársadnál. Ami igaz, az igaz: az Ikrek ravasz róka, nagyon nehéz túljárni az eszén. Sajnos nemcsak ravasz, hanem önelégült is, ezért gyakran megesik vele, hogy amikor már a győzelmet ünnepli, akkor mérik rá a mindent eldöntő csapást. Okulj ebből, légy résen!

Rák

Kedves Rák! Munkáddal kapcsolatban öröm ér, és előmeneteledben is kedvező fejlemények várhatók. Ne kapkodj, és akkor bízhatsz a sikerben! Továbbra is őrizd meg jó hangulatodat, és ne hagyd, hogy a nyár melege elbágyasszon. Menj ki a strandra vagy a közeli tópartra, és ússz egyet! Meglátod, a víz felfrissít, életkedved is csak fokozódni fog.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Ideje, hogy kézbe vedd az irányítást. Nem sodorhatod magad az árral, mert utóbb megbosszulja magát. Különben sem illik az Oroszlánhoz a tétovázás, a határozatlanság. Ha gondterhelt ábrázatodat látva valaki segítőkezet nyújt, ne utasítsd vissza, mert ez sértődésre adna okot. Hallgasd meg tanácsát, legfeljebb nem fogadod meg.

Szűz

Kedves Szűz! Egy porcikád sem kívánja e napot, valahogy rossz előérzeteid vannak. Nem is csoda. Komoly kérdésekben következhet be végleges, visszafordíthatatlan változás. Egyik napról a másikra utcára kerülhetsz, vagy tönkremehet a házasságod, esetleg elveszíthetsz egy jó barátot. Elbújni nem tudsz az események elől, de nem is lenne érdemes.

Mérleg

Kedves Mérleg! Összecsapnak a hullámok a fejed felett. Ha strandra igyekszel, biztos beborul, ha munkába készülsz, szinte biztos, hogy bőrig ázol. Ráadásul magányosnak, szerencsétlennek érzed magad, és még az apróbb próbálkozások is kudarccal végződnek. Ha jó barátodtól kész tanácsot, téged is felelőssé tehet ezért a kellemetlen helyzetért.

Skorpió

Kedves Skorpió! Az augusztus a Skorpiók számára közepes hónap. Eredményeik minden várakozást felülmúlnak – bizonyítják rátermettségüket, dicsérik felkészültségüket és munkájukat. Ugyanakkor nem szabad figyelmen kívül hagyni az irigységet. Számolni kell azzal, hogy a sikernek nem mindenki örül, és megpróbálják lejáratni a tehetséges Skorpiót.

Nyilas

Kedves Nyilas! Úgy érzed, hogy kapcsolatod válságba jutott, kiüresedett, és már nincs erőd, talán lehetőséged sem ennek megváltoztatására. Arra, hogy ismét közelebb kerüljetek egymáshoz. Gondold végig, az elhidegülésben milyen szerepe lehetett magatartásodnak, és azt is, hogy vajon a szakítással vagy az együtt maradással nyernél-e többet.

Bak

Kedves Bak! Megsértődsz, mindenre felhúzod az orrod. Szólni nem szólsz, sértettségedet takarod. Amikor aztán betelt a pohár, haragos levét a többiekre öntöd. Nem is értik igazán, miről van szó. Úgy jársz-kelsz, mint egy hatalomból kivetett fejedelem. Mígnem a kedvesed ráébreszt, hogy a fejedelmi gyönyörökhöz nem szükséges uralkodói palást.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Mintha pestisjárvány söpört volna végig az egész városon. Sehol egy kósza barát, sehol egy említésre méltó esemény. Kedvetlenül hazafelé veszed hát az utadat, hogy egy jó könyv társaságában üsd el a hiábavalónak tetsző órákat. Kedvesed azonban – bármilyen megértő is más helyzetekben – most nem fog örülni ennek a helyzetnek.

Halak

Kedves Halak! Fárasztó, mégis csodálatos nap. Hiszen minden testrészedet alaposan megmozgatod, megdolgoztatod. Legkisebb berozsdásodott alkatrészeidet is sikerül működésbe hoznod. Az igazság az, hogy porhüvelyedet csak akkor részesíted illő bánásmódban, amikor már nagyon tiltakozik. Ez a nap kivételnek számít, és ezt te sajnálod a legjobban.

Hirdetés

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Kezdjünk-e frissen szakított nővel?

Kezdjünk-e frissen szakított nővel?

Ha szeretnénk magunkat megkímélni nem kevés idegeskedéstől és valamivel kevesebb fájdalomtól, akkor a címben feltett kérdésre határozott nem a válasz. De előfordul, hogy a férfiak is inkább a szívükre hallgatnak az eszük helyett…

Tovább »
Költözz ki a szabadba csodaszép bútorokkal!

Költözz ki a szabadba csodaszép bútorokkal!

Olyan kevés a szabadidő, miért ne töltenéd a friss levegőn. Költözz ki a lakásból, de könnyű műanyag bútorok helyett, válassz inkább stílusos, szemet gyönyörködtető darabokat!

Tovább »
Madrid, a szívtiprók paradicsoma

Madrid, a szívtiprók paradicsoma

Hangulatos parkok, bikaviadalok, és megannyi érdekesség várja az utazó nagyközönséget Madridban. És, hogy a városban miért lepődik meg annyi turista, ha ott jár? Mi eláruljuk neked.

Tovább »

Hirdetés

Kalkulátor

Parfümök, illatok aromaterápiával

Engedd be a természetet otthonodba, és készíts néhány illatos parfümöt az aromaterápia segítségével. Válaszd ki, mely illathoz vonzódsz a legjobban, és máris láss neki!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Töltszéki Judit

Kozmetikus

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Töltszéki Judit

Társkereső

Társkereső
Judit Katalin Szilvia Zsolt Violetta éva 
Társkereső
jozsef jozsef István Lajos Réka 

Még több társkereső »

Női portál oldaltérkép