2018. május 25. - Orbán
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. május 25. - Orbán
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Napi horoszkóp

2018. május 25.

Hirdetés
Kos

Kedves Kos! Minden jó lenne, ha közérzeted nem jelezne közelgő bajt: betegséget, veszteséget, rossz híreket. Ösztöneidben megbízhatsz, de ma tényleg nem árt a szokásosnál nagyobb óvatosság. Ne nyiss ajtót idegennek, a táskádban ne tarts nagyobb összeget. Az is lehet, hogy veled akarják megfizettetni valaki más adósságát.

Bika

Kedves Bika! Újra meg újra átgondolod, amit tegnap mondtál kedvesednek. Megsértődött, bár nem állt szándékodban megsérteni őt. Lehet, hogy mégis bolondságot tettél, persze könnyű utólag okosnak lenni. Meg kell beszélnetek a dolgot, nyugodtan, higgadtan. Ne feledd: ma az érzelem áll a kormányrúdnál, nem a józan értelem!

Ikrek

Kedves Ikrek! Lehet, hogy tegnap mindent kiadtál magadból? Semmi sem maradt mára. Egyszerűen kiürültél, és ez nem valami jó érzés. Nincs mit tenni, még az a legjobb, ha szépen félrevonulsz, és így várod ki a szükséges feltöltekezési időt. Később úgyis nagy szükséged lesz majd kifogyhatatlan, hatalmas energiatartalékaidra.

Rák

Kedves Rák! Régen ért már igazi meglepetés. Ma lehet, hogy megtörténik. Véletlenül találkozol egy kedves ismerősöddel, aki új távlatokat nyit meg előtted. Egzotikus utazások, nagy kalandok peregnek le szemed előtt. Tervezgetsz, de valahogy semmi nem olyan nagyszerű, amikor kiderül, hogy voltaképpen mi az ára mindennek.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Ma kicsit szétszórtabb vagy, mint máskor. Alig várod a hétvégét. Az Oroszlánt senki és semmi nem akadályozhatja meg abban, hogy kitörjön ketrecéből. Se látsz, se hallasz! Azért a levest ne késsel-villával próbáld megenni, és az ajtót nyisd ki, mielőtt belépnél rajta. Ismerd fel lehetőségeid korlátait.

Szűz

Kedves Szűz! Szemmel láthatóan jó irányban haladsz. Ha így folytatod, komoly üzletasszony leszel. Ügyesen forgatod a pénzt, és a meggyőzés mesterségét is kitűnően űzöd mostanában. A nap végére kissé túlhajszoltnak érzed magad, így valószínűleg nem lesz kedved semmilyen programhoz. Néha rád fér egy csendes, nyugodt este.

Mérleg

Kedves Mérleg! Mára hatalmába kerít a bizonytalanság. Még amiről a saját szemeddel győződtél meg, abban sem hiszel igazán. Félsz a kudarctól, nem mersz semmilyen irányban sem lépni. Sajnos elképzelhető, hogy emiatt elszalasztasz egy kitűnő üzletet, ami igen kis befektetéssel, rövid idő alatt komoly hasznot hozott volna.

Skorpió

Kedves Skorpió! Álmaidat most egy időre félre kell tenned. Hiába rejtőzködik benned a lelkesedés, most egy kicsit takaréklángra kell állítanod magad. Egy kis megnyugvással, higgadtsággal ott kell folytatnod, ahol abbahagytad, és nem szabad újra fejjel menni a falnak. Az sem ártana, ha egy ideig lakatot tennél a szádra.

Nyilas

Kedves Nyilas! Ha ma uszodába, vagy strandra mész, könnyen kalandba keveredhetsz. Csak tőled függ, learatod-e sikered gyümölcsét. A szerencse pártfogásába vett, csak el kellene döntened, hogy érdekel-e és mennyire a másik, hogy kitart-e energiáidból több órára. Váratlan, de igen kellemesen végződő programra számíthatsz.

Bak

Kedves Bak! Lendülettel könnyedén átugrod az akadályokat. Inkább magánéleti, mintsem munkahelyi problémákról van szó. Jó, ha előre jegyzéket készítesz az elintézendőkről, és főleg időrendiségükről, hogy aztán könnyen be tudd járni a terepet. Testi és lelki erőfeszítéseket takarítasz meg, ha megfogadod ezt a tanácsot.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Világfájdalmas, sötét hangulatban vagy. Ne keresd örökké magadban a hibát! Néha tényleg a „dolgok” alakulnak úgy, hogy minden ellened szegül, hogy minden másként történik, mint ahogy szeretted volna. Mindez igaz, de nem vonatkozik magánéletedre. Ott valóban az őszinte szó az egyetlen forgatható fegyver.

Halak

Kedves Halak! Most, hogy nyakig vagy a munkában, elégedetten állapítod meg, milyen jó, hogy végre rászántad magad e feladatra. Ideje volt már elvégezni halastavad nagytakarítását. Nem is álmodtad volna, hogy ilyen mennyiségű kacat gyűlik össze egy év alatt. Mennyivel kényelmesebben élhetsz, hogy mindettől megszabadultál.

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

10 sokkoló beszámoló állítólagos időutazóktól - Meg fogsz lepődni, mi minden vár ránk!

10 sokkoló beszámoló állítólagos időutazóktól - Meg fogsz lepődni, mi minden vár ránk!

Emberek… hatalmas a fantáziájuk. Vajon csak a képzeletük szüleménye az a sok minden, amit a jövőnkről elárultak? Esetleg olyan betegek, akik maguk is elhiszik az agyszüleményeiket? Vagy valóban szörnyűséges jövő elé nézünk? Ez a 10 időutazó megjárta a jövőt – vagy éppen onnan érkezett – és elképesztő dolgokról számoltak, hogy mik várnak ránk!

Tovább »
Felismered a Harry Potter szereplőket csak a sziluettjük alapján?

Felismered a Harry Potter szereplőket csak a sziluettjük alapján?

Megismered Hermionét vagy Dumbledore-t a sziluettjük alapján? Azért ne vegyél rá mérget, nagyon trükkösek ezek a képek, még a vérbeli Harry Potter rajongókat is megtévesztheti! Ha szereted a Harry Potter világot, illetve bírod az ilyen memóriajátékokat, akkor menj végig a szereplőkön és próbáld meg őket felismerni!

Tovább »
Mit pillantasz meg először a képen? - Megmutatja, mi rejlik a lelkedben

Mit pillantasz meg először a képen? - Megmutatja, mi rejlik a lelkedben

Az ember nem látja át az egész mindenséget globálisan, csupán egy-egy részlettel van tisztában. Érdemes több szemszögből megvizsgálni a dolgokat, így átfogóbb képet kaphatsz. Léteznek olyan tintapacából álló festmények, melyek sokat elárulnak rólad és a múltadban megélt eseményekről. Vess egy pillantást az alábbi képre, és ismerd meg jobban önmagad, vajon mi rejlik a lelked legmélyén.

Tovább »

Kalkulátor

Gyógyító angyali üzenetek

Válaszd ki az aktuális problémádat, és olvasd el, mit üzennek számodra az Angyalok. Meglátod, angyali tanácsaik segíteni fognak, és hamarosan másképpen látod majd a dolgokat!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Némerthné Győry Mária

Pszi sebész

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Némerthné Győry Mária

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép