2015. szeptember 05. - Viktor, Lőrinc
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2015. szeptember 05. - Viktor, Lőrinc
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Napi horoszkóp

2015. szeptember 05.

Hirdetés
Kos

Kedves Kos! Olyan hangulatba kerülsz, hogy szinte kenyérre lehet most kenni téged. Mindent könnyedén veszel, és nem aggódsz a problémákon, hanem gyorsan megoldod őket. Ennek ellenére azonban előfordulhat, hogy könnyen dühbe gurulsz, mert kissé szélsőségesek a megnyilvánulásaid.

Bika

Kedves Bika! Az átlagosnál kicsit fáradtabb vagy és különösen igényled most a pihenést. Nem csoda, hisz egész héten nagyon hajtottad magad. Ügyesen teljesítettél, ezért most valóban rád fér egy kis kikapcsolódás. Legjobb, ha barátaiddal, szeretteiddel töltöd a hétvégét és kimozdulsz a megszokott környezetedből.

Ikrek

Kedves Ikrek! Határozott, célorientált és rendkívül fáradhatatlannak érezheted magad. Gyorsan és precízen látod el feladataidat, munkakedved irigylésre méltó. Otthon is szívesen teszel rendet magad körül, így élvezheted majd munkád gyümölcsét.

Rák

Kedves Rák! Ez a nap nem a racionalitás szellemében telik. Történhetnek veled különös véletlenek, vagy eszedbe juthatnak furcsa, vagy rég nem tapasztalt érzések. Mások problémáival könnyebben tudsz azonosulni és hajlamos vagy jobban elmélyedni magadban.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Ma minden sikerülhet! Hiszen minden képességed megvan ehhez. A szó szoros értelmében pörög az elméd, alig lehet leállítani téged. Vigyázz azonban, hogy túlzott lelkesedéseddel ne riassz el másokat, vagy ne tűnj érdektelennek.

Szűz

Kedves Szűz! Érzelmeid épp változóban vannak, és jelenleg ez a leginkább önértékeléseden látszik meg. Szerencsére jelen pillanatban, felemelkedőben van az önbizalmad. Kiállsz magadért, és remekül tudod képviselni érdekeidet, ami nagy hasznodra válhat munkádban.

Mérleg

Kedves Mérleg! Kicsit unalmasnak érezheted ezeket a napokat. Látszólag mintha nem történne semmi. Hiányolod az emberek közelségét. Kissé ideges lehetsz, és nehezebben találod meg a hangot másokkal. Feszültséged akadályozhat tevékenységeidben.

Skorpió

Kedves Skorpió! Fokozottan ügyelj arra, hogy mikor mit eszel, és mennyi időt tartózkodsz a hűvösebb levegőn. Hajlamos lehetsz ugyanis megfázásra, gyomorbántalmakra. Ezt még az is elősegíti, hogy magánéletedben konfliktushelyzetekbe kerülhetsz.

Nyilas

Kedves Nyilas! Lendületet kapott az életed. Sikeresnek érezheted magad, hisz szinte minden szerencsésen alakul most életedben. Új üzleti vállalkozásod fellendülhet, a meglévők pedig, nyereségesebbé válhatnak. Anyagilag pozitív változásokra számíthatsz.

Bak

Kedves Bak! Bár rendkívül fáradtnak érzed magad és már semmi kedved folytatni a szélmalomharcot, végül mégis azt fogod tapasztalni, hogy megérte küzdeni. Nagyon nagy kitartásra lesz most szükséged, hogy átvészeld ezt az időszakot.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Párkapcsolatod változatosabbá alakulhat ezekben a napokban. Ha még nincs partnered, könnyen lehet, hogy megismerkedsz valakivel, akivel akár tartós kapcsolatba is kezdhetsz. Alkalmas az idő, ismerkedésre, új barátságok kialakítására.

Halak

Kedves Halak! Nem igazán tudod, hogy mit is kéne tenned. Zavartnak, célját vesztettnek, és kissé bizonytalannak érezheted magad. Sokáig őrlődhetsz kétségek közt, ha nem dobod be magad azonnal, hanem fontolóra veszed a dolgokat.

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Mi kell a mindennapi örömödhöz? - Játékos léggömb jóslatunk megsúgja

Mi kell a mindennapi örömödhöz? - Játékos léggömb jóslatunk megsúgja

Mindenkinek jár a mindennapi öröm és boldogság - akár kis vagy nagy dolgokról beszéljünk - ahhoz, hogy az ember jól érezze magát. Vajon neked mi adja meg ezt a boldogságot? Mire van szükséged ahhoz, hogy meglegyen a napi örömöd? Válaszd egy léggömböt és játékos jóslatunkból kiderül!

Tovább »
Top 10 lélegzetelállító, ám kevésbé ismert hely képekben

Top 10 lélegzetelállító, ám kevésbé ismert hely képekben

A világ hatalmas, és bizony tartogat számunkra titkokat. Ugyanis vannak még olyan helyek, melyek többségünk szemei előtt zárva vannak. Annak ellenére, hogy gyönyörűek, és misztikusak, kevésbé látogatottak, és olyanok, mintha valamiféle mesekönyvből ragadták volna ki őket. Mi most megmutatjuk őket.

Tovább »
A szombati nap angyalüzenete

A szombati nap angyalüzenete

Angyalaink mai útmutatása: "Múltad cipelésének terhe kimerültté tett, drága Egyetlenünk. Itt az idő, hogy lerakd a terheidet. Csupán a leckéket és a szeretetet tartsd meg, és hagyj hátra minden mást. Nem kívánod őket, és nincs is szükséged rájuk, s immáron el is illantak."

Tovább »

Kalkulátor

Bőrápolás aromaterápiával

Hívd segítségül a természetet, és ápold a leghatékonyabban bőrödet, hogy az sokáig megőrizze fiatalságát, rugalmasságát. Hidd el, megéri!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Dr. Jánky György

Plasztikai sebész

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Dr. Jánky György

Társkereső

Társkereső
Eva Erika Éva Mária Mária 
Társkereső
Attila Preky69 Gyula Attila Sanyi1011 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép