HIRDETÉS
2014. szeptember 15. - Enikő, Melitta
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
A hónap témája: ősz! Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2014. szeptember 15. - Enikő, Melitta
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
Női Portál FőoldalEzotériaTrendKözérzetSzex, szerelemKonyhafortélyokOtthonKisállatmentőPasiszemmelSzórakozásUtazás
JósdaHoroszkópApróhirdetésFórumJátékKépeslapSzakértőkTárskeresőKalkulátorTesztTűsarok és gázpedál

Napi horoszkóp

2014. szeptember 15.

Hirdetés
Kos

Kedves Kos! Ha így folytatod, hisztérikus kétségbeesésed túllépi az elviselhetőség határát. Környezetednek is kezd elege lenni az örökös sirámaidból. Szeretnének megnyugtatni, lecsillapítani, de ezzel csak olajat öntenek a tűzre. Mivel túlérzékenységedben sokkal sebezhetőbb vagy, már attól is megsértődsz, ha nem úgy néznek rád, mint máskor.

Bika

Kedves Bika! Munkádat elismerik. Olyan emberek fordulnak hozzád tanácsért, illetve adnak megbízásokat, akiknek mind ez ideig a hírét sem hallottad. Ez pedig azt jelenti, hogy szakmai téren tapasztaltabb vagy, mint gondolnád. Alighanem kedvező véleménnyel vannak rólad. Mámorító érzés, mégsem kapatod el magad, nem száll a fejedbe a dicsőség.

Ikrek

Kedves Ikrek! A csillagok – ha igazat mondanak – sorozatos munkahelyi konfliktusokat jeleznek a ma kezdődő hétre. Ezt tovább súlyosbítja, hogy türelem dolgában korántsem állsz olyan remekül, mint egy héttel ezelőtt. Mindenképpen szembe kell nézned a kellemetlenségekkel. Az a leghelyesebb, ha nem várod meg bekövetkezésüket, hanem elébe mész.

Rák

Kedves Rák! Az utálatos hétfő is tud néha szép és kellemes lenni. Ilyen a mostani is. Minden jobban megy, mint vártad, a munkába hamar belerázódsz. Új dolgokat fedezel fel magad körül, minden apróságnak képes vagy örülni. Jó volna, ha mindig ilyen hangulatban lehetnél. Könnyed, játékos kedved a többiekre is átragad, így jó hangulatban telik a nap.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Jól kezdődik a heted, és némi alkalmazkodással zökkenőmentes lehet a napod. Megpihenhetsz, hiszen sem a csillagok, sem az emberek nem gátolják most tevékenységedet. Szabadjára engedheted képzeletedet, apró műgonddal tervezheted meg minden lépésedet. Észre fogod venni, hogy szép nyugodtan haladva kevesebbet hibázol majd.

Szűz

Kedves Szűz! A megszokott hétköznapok közönyével telik ez a nap, az átlagosnál is kevesebb munkával, így még unalmasabbá téve az amúgy sem túl szórakoztató hétfőt. Abban reménykedhetsz csupán, hogy váratlan telefonhívás érkezik, és olyan hírt kapsz, mely megmozgatja eltunyult testedet-lelkedet. Ha hiába várod, este se számíts mozgalmasabb életre!

Mérleg

Kedves Mérleg! Túlbecsülted képességeidet, de a nagyobb baj az, hogy egészségi állapotod sem megfelelő. Ekkora terhelést, ilyen stresszhelyzetet képtelen átvészelni. A kisebbik baj, hogy belebuksz ebbe a munkába, és ezt sajnos megsínyli egészséged is. Vond le a tanulságot, hogy legközelebb ne érhessen hasonló kellemetlenség. De előbb épülj fel!

Skorpió

Kedves Skorpió! Október végén született Skorpiók ne panaszkodjanak. Annyi kellemes meglepetés éri őket e néhány napban, mint máskor hetek alatt. Úgy látszik, az ősz az ígéretek beteljesülésének ideje. Használd ki a kedvező lehetőséget, mert az október közel sem lesz ilyen kecsegtető. Szeptember végéig azonban még sok mondat végére kerülhet pont.

Nyilas

Kedves Nyilas! Ma nagyon hullámzó a hangulatod. Apróságok felbosszanthatnak, kis sikertelenségek elvehetik kedvedet a munkától. Kis örömök, kis sikerélmények pedig feldobottá, bizakodóvá tesznek, optimizmussal töltenek el. Szélsőséges hangulatok, és indulatok között hullámzó kedélyed rányomja bélyegét a kollégáiddal és szeretteiddel való viszonyodra.

Bak

Kedves Bak! Használd fel ezt a napot megfigyelésekre, szemlélődésekre! Tanulmányozd környezeted reagálásait! Később nagy hasznodra lesz. Gyűjtsd az erődet! Ami feladat ma rád vár, azt a kisujjadból is képes vagy kirázni. Ne hőzöngj emiatt! Fojtsd inkább fölös energiáidat úszásba, sétálásba. Elhiszed, hogy sokkal többet ér?

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Kissé fáradtan, ám derűsen látsz hozzá teendőidhez. Ma azonban sem munkádban, sem munkatársaidban nem fogsz sok örömöt lelni. Az idő is szürke, ködös, esőre hajló, és kollégáid is komorak. Igyekezz haza, és életed párjával együtt találjatok ki valami közös kikapcsolódást. Mindkettőtöknek szüksége nagy van rá.

Halak

Kedves Halak! Kelletlenül úszol tennivalóid után. Pedig mennyivel fürgébben menekülnél előlük, ha tehetnéd! De hát nem engedheted meg magadnak, tekintettel a zord viszonyokra… Meg aztán milyen példát mutatnál amúgy sem eltanuló csemetéidnek? Így aztán szorgalmasan végzed a dolgodat. Engedelmesen, lehajtott fejjel…

Hirdetés

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Üdvözlünk az új világban! Tanácsok leendő kutyatartóknak

Üdvözlünk az új világban! Tanácsok leendő kutyatartóknak

Gratulálunk! Fontos és felelősségteljes lépés előtt állsz. Nem is gondolod, hogy az elkövetkező 10-15 évben mennyire megváltozik majd az életed. Egy érző lény lesz a gondjaidra bízva, akinek élete és jó közérzete nagyrészt rajtad múlik. Úgyhogy legyél megfontolt és dönts körültekintően!

Tovább »
Útvesztő - Merre tartasz valójában?

Útvesztő - Merre tartasz valójában?

Talán mindannyiunkban közös az az érzés, ami emberré tesz minket. Az az érzés, amely választásokra sarkall, a vágyra, hogy helyesen éljünk, vagy egyáltalán megtaláljuk a célunkat, a mozgató rugónkat, a lételemünket, amiért érdemes felkelni, vagy épp álomra hajtani fejünket.

Tovább »
Hiányzik valami az életedből? Programozd a vizet!

Hiányzik valami az életedből? Programozd a vizet!

Alapvető elemünk a víz, az emberi test több mint felét e remek anyag teszi ki, ráadásul magában hordozza az Univerzum információit is. Közvetíti és átveszi a rezgéseket, és ezt a tulajdonságát most mi is a javunkra fordítjuk – egy új formában. Több szeretetre, vitalitásra, netán bátorságra vágysz? Akkor tarts velünk!

Tovább »

Hirdetés

Kalkulátor

Zsírégető kisokos

Edd magad karcsúra! Nem is hinnéd, milyen sok táplálékfajta létezik, amelyet bármilyen mennyiségben fogyaszthatsz, és mégis zsírt égetsz, fogysz vele. Kisokosunk segítségével kikalkulálhatod, mi a legjobb a számodra.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Búza Judit

Spirituális fejlesztő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Búza Judit

Társkereső

Társkereső
Mária Kata Judit Katalin Szilvia Zsolt 
Társkereső
Sanyi1011 jozsef jozsef Lajos Réka 

Még több társkereső »

Női portál oldaltérkép