2017. augusztus 24. - Bertalan
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2017. augusztus 24. - Bertalan
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Napi horoszkóp

2017. augusztus 24.

Hirdetés
Kos

Kedves Kos! Hatalmába kerített a munkálkodás vágya, és kissé túlzásba is viszed a szorgoskodást. Holott semmi érdeked nem fűződik ahhoz, hogy lázasan tevékenykedj, vagy újabb érdemeket szerezz. Ne csodálkozz, ha buzgólkodásodat sokan szolgalelkűségnek titulálják. Jobban tennéd, ha most egy kicsit leállítanád magad, és szerényebben viselkednél.

Bika

Kedves Bika! Oktalan, szinte megmagyarázhatatlan derű ül ki vonásaidra. Még a rakoncátlankodó tárgyak sem bőszítenek fel, türelmes vagy. Hát még embertársaiddal: jópofa, segítőkész, és megértő vagy. Arra viszont ügyelj, hogy egyesek visszaélhetnek ezzel! Apró szívesség gyanánt, fölöttébb méltatlan, gyanús ügyletekbe rángathatnak. Légy óvatos!

Ikrek

Kedves Ikrek! Mindenáron megfelelni a feléd irányuló várakozásoknak! Ez a törekvés határozza meg egész napodat, annak ellenére, hogy még makacs fejfájással is küszködsz. Ne szedj tablettákat, csak legvégső esetben! Jobb lenne inkább, ha délután mozognál egy keveset. Ne kíméld magad! Testednek-lelkednek felüdülés lesz egy jó alapos testmozgás.

Rák

Kedves Rák! Gondolkodásod eleinte nehézkes, de hamar ráébredsz arra, hogy környezetedre viszont kiváló hatással vagy. Ne törekedj arra, hogy sikereidből azonnal anyagi előnyöket csikarj ki. Tegyél úgy, mintha nagyvonalúbb volnál, ezzel kedvező benyomást teszel, ráadásul később még jól is jön ez kisebb színjáték. Kitartás, türelem, ez a jelszó!

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Nem tudsz ellenállni a csábításnak, és ennek következményeivel óhatatlanul számolnod kell. Akit szájukra vesznek, arról olyan pletykák is terjengnek, amiknek a fele sem igaz. De mivel nem zörög a haraszt…, irigyeid kapva kapnak az alkalmon, hogy még rosszabb híredet keltsék. Hiúságodat az bántja, hogy van, aki ezt el is hiszi.

Szűz

Kedves Szűz! Nézetkülönbséget támad valakivel, aki rátartinak és gerinctelennek lát. Kár volt összeszólalkozni vele! Egy olyan ember véleménye ne számítson, akit magad sem ismersz el, sőt, akit megvetsz. Menj el megjegyzései mellett, az időt is kár pocsékolni rá! Ellensúlyozd felindultságodat valamivel, különben családodon töltöd ki haragodat.

Mérleg

Kedves Mérleg! Egy olyan feladattal bíznak meg, amit még sohasem végeztél, és nincs is hozzá szakértelmed. Állj a sarkadra, és az előbbi érvekkel alátámasztva utasítsd vissza. Ha ezt nem értik meg, akkor semmit! De ha úgy döntesz, hogy belevágsz, és megmutatod, hogy megbirkózol a lehetetlennel is, készülj rá, hogy kudarcok érnek. Kár a kockázat!

Skorpió

Kedves Skorpió! Valahogy mindig csütörtöki napon történnek a legkellemetlenebb dolgok, ráadásul a hármas számmal mindig veszítesz. A babona kellemetlen „útitárs”. Ha hiszel benne, oly módon avatkozik bele életedbe, hogy nem tudsz szabadulni tőle. Légy erős, és ne törődj azzal, hogy ma harmadika van. Csak azért is legyen jó, sőt, szerencsés napod!

Nyilas

Kedves Nyilas! Magad sem tudod az okát, de ma váratlan szomorúság vesz rajtad erőt. Igazából nem vagy sehol jelen fizikailag: közelmúltbeli és régebbi történéseken tűnődsz, elfeledett képek, mondatfoszlányok bukkannak elő tudatalattidból. Váratlanul tör rád a felismerés: valahol valamit jóvátehetetlenül elrontottál, valami fontosat elveszítettél.

Bak

Kedves Bak! Nagyon érzékenyen reagálsz pénztárcás laposságára! Pedig te igazán képes vagy spórolni. Ne bánd kiadásaidat, mind célszerű és elkerülhetetlen volt. Inkább azon törd a fejed, hogyan keresed meg a pénzt jövőbeli terveidhez. Jól tudod magadról, hogy ha tele lenne a bukszád, akkor is azon gyötrődnél: mit tegyél a biztonságod érdekében.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Tanácstalan és tétova vagy. Hív az új, az ismeretlen, de marasztal a régi, a már megtapasztalt is. Fordulj bizalommal barátaidhoz. Ne törődj azzal, hogy esetleg jártasabbak nálad a világ dolgaiban. A hallottakat, javasoltakat feltétlenül oszd meg kedveseddel. Az őszinte, kételyeit feltáró beszélgetés nem marad folytatás nélkül.

Halak

Kedves Halak! Első dekádbeli Halak vigyázat! Nem mindegy, hogy ma miképpen cselekszenek. Járj körültekintően, tanúsíts fokozott felelősségérzetet, hiszen döntésed egy emberpár sorsát határozhatja meg hosszú időre. Persze a kockázat azért csak kockázat, mert nem rendelkezel a szükséges információkkal. Talán nem ismered eléggé kedvesedet? Kár lenne…

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Top 5 mennyei szilvás sütemény

Top 5 mennyei szilvás sütemény

Változatos színeivel, ízek kavalkádjával kecsegtet a szilva, és nem is szokott csalódást okozni. Hihetetlenül sokféleképpen fel lehet használni a konyhában amellett, hogy önmagában, nyersen is nagyon finom. Ismerd meg a mi kedvenceinket!

Tovább »
Tudd meg, mi az az 5 ok, amiért a gyermeked nem hallgat rád!

Tudd meg, mi az az 5 ok, amiért a gyermeked nem hallgat rád!

Szakértők szerint a szülő és a gyermek közötti egészséges kapcsolat kulcsa a megfelelő időben történő hallgatás és a tartalmas beszélgetés. Mutatunk néhány olyan magatartásformát, amit érdemes elkerülni a gyerekkel való beszélgetés során. Legyél jobb szülő, azaz, jobb kommunikátor és megértő hallgatóság.

Tovább »
Ki a tökéletes lelkitársad? - Megsúgja a csillagjegyed!

Ki a tökéletes lelkitársad? - Megsúgja a csillagjegyed!

Gondolkodtál már valaha azon, hogy mit árulhat el az asztrológia az ideális lelkitársadról? Ha egy kicsit közelebbről vizsgálod a csillagjegyedet, akkor sokkal pontosabb elképzelésed lehet arról, hogy kivel vagy a legkompatibilisebb a szerelemben. Lássuk tehát, melyek azok a személyiségjegyek és tulajdonságok az egyes csillagjegyeknél, amelyekre figyelni kell, ha a lelkitársadat keresed!

Tovább »

Kalkulátor

Horoszkóp és őrangyalok

Az angyalok a mennybolt csillagai között élnek. Minden csillagjegynek és bolygónak van őrangyala. Ha sikeresen kapcsolatba szeretnél lépni a saját őrangyaloddal, akkor az asztrológia jó kiindulópont lehet.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Antalné Putnik Judit

Természet-gyógyász

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Antalné Putnik Judit

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép