Szabó Anna
Összegyűjtöttük, milyen ételek és tápanyagok mennyiségét érdemes korlátoznod annak érdekében, hogy megelőzd az idő előtti öregedést, valamint az egészségedet.
A cukor felelőssé tehető a hízásért, a ráncok kialakulásáért, a megereszkedő bőrért, valamint általánosságban beszélve az egészség megromlásáért. A túl sok cukor fogyasztása egy glikáció nevű jelenséget okoz: az a cukor, amit a szervezet képtelen feldolgozni, fehérjékhez és lipidekhez kötődik. Ez roncsolja a bőrben található kollagént, és gyorsítja a ráncok megjelenését.
OLVASS TOVÁBB!
A kulturális alkalmazkodás mint készség: amikor megtanulunk kényelmesen élni a komfortzónán kívül
A kulturális alkalmazkodás ma már nem valami fancy extra képesség, hanem alapvető túlélési skill egy olyan világban, ahol folyamatosan ...
KÖZÉRZETDigitális fogászat - Az intraorális szkenner varázsa
Az utóbbi évek technológiai fejlődése forradalmi újításokat hozott a fogászat világában is, így mára külön fogalomként említhetj...
KÖZÉRZETHogyan erősíthetjük meg az immunrendszerünket
A vírusoknak szezonjuk van. Hogy az immunrendszer mennyire jól küzd meg velük, az rajtunk is múlik....
Tippek a nagy evés ellen az ünnepeken
A zsíros ételek és az alkohol megterhelik a gyomrot és a májat. A szakértők mozgást javasolnak....
KÖZÉRZETAmikor a szorongás irányít - 5 jel, amit nem veszel észre
A szorongás sokak számára egyet jelent a folyamatos feszültségérzéssel vagy súlyosabb esetekben pánikrohamokkal, pedig a valóság enné...
KÖZÉRZETPárkeresés a tenger mélyén? Segítünk megtalálni az igazit!
Milyen módon kapcsolódik össze a nagy felbontású fotózás a korallzátonyok védelmével, a vizeink fenntarthatóságával és ezáltal az ...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK