Ez a 10 étel rettenetesen kellemetlen testszagot eredményez:
1. Paradicsom
Charles Stewart, híres brit tudós bebizonyította, hogy a kellemetlen testszag összefügghet a paradicsom fogyasztásával. Felismerte a verejték illatának hasonlóságát, ami hasonlít a paradicsomos szárított olajéhoz, és elkezdte elemezni ezt a látszólag véletlen egybeesést. A verejték illatát a terpén és a karotinoidok befolyásolják, amik jelen vannak a paradicsomban. A tudományos kutatás igazolta, hogy a paradicsom és az egyéb terpén termékek fogyasztása hatással van a verejtékezésre.
OLVASS TOVÁBB!
Influenza vagy nátha? Segítünk a megkülönböztetésben!
A légúti megbetegedések száma jelentősen megnőtt az utóbbi időben....
KÖZÉRZETKímélő gondoskodás az Eucerin tanácsai alapján
Bőrproblémák: szárazság, ekcéma, hiperpigmentáció, öregedésgátlás....
KÖZÉRZETMinden, amit érdemes tudnod, ha tartasz a Parkinson-kórtól
A Parkinson-kórra jelenleg nincs gyógymód, de a betegség előrehaladásának lassítására irányuló terápiák fejlesztése folyamatosan z...
A stressz és az aranyér kapcsolata
Rohanó világunk gyakran kiváló talajt biztosít a stressz eluralkodására az életünkben. Ezen idegi terhelés több, mint egy rövid ideig...
KÖZÉRZETImmunegyensúly télen – Mutatjuk, mit érdemes fogyasztani!
Ősszel-télen egy-két megbetegedés még belefér, hiszen közösségben járva óhatatlanul is elkaphatsz egy vírusfertőzést....
KÖZÉRZETOmega-3 zsírsavak: életmentő tápanyagok a szív- és érrendszeri betegségekkel szemben
Mik azok az Omega-3 zsírsavak?...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK