KÖZÉRZET

5 jel, ami azt mutatja, hogy érdemes odafigyelni a tüdődre

Manapság a friss levegő egészen ritka, ezért feltétlen szükség van arra, hogy odafigyeljünk a tüdőnk állapotára, és észleljük azokat a jeleket, amik jelzik, hogy valami nincs rendben. Ezenkívül nem árt, ha tudod, hogyan teheted egészségesebbé a tüdődet.

Ha gyakori nálad ez az 5 jel, érdemes lesz jobban odafigyelned a tüdődre! 

Bónusz: tanácsok egy egészséges tüdőért

• A tüdő egészségének megőrzése létfontosságú. Az alapvető dolog, amit tehetsz az egészségéért, ha leszoksz a dohányzásról, valamint odafigyelsz arra, hogy mit eszel. Ha krónikus állapotban szenvedsz, próbáld ki az antioxidánsokban gazdag étrendet.
• Ne várd meg, hogy kényszerből kelljen mozognod, fitten tartanod magad. Aktivizáld a tüdődet! Konzultálj az orvosoddal előtte, de ne felejtsd el, hogy akár asztmás emberek is képesek voltak már lefutni egy maratont.
• Bár az asztmának még nem jöttek rá az okára, annyit tudunk, hogy a por, valamint más baktériumok a levegőben rosszabbá tehetik az állapotot. Tehát fontos, hogy gyakran porszívózzunk, és fektessünk be egy jó porszívóba. Próbáld meg továbbá, hogy természetes tisztítószereket használsz, és elkerülöd a túlzottan illatosított termékeket.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL