KÖZÉRZET

6 fontos táplálék, mellyel segítheted a tobozmirigy működését

A tobozmirigy embernél az agy közepén, a két félteke között elhelyezkedő parányi mirigy, mely toboz alakjáról kapta a nevét. Gyakran emlegetik mestermirigy néven, vagy a harmadik szem mirigyeként, hiszen az agyunk tudatának székhelye, és körülbelül akkora, mint egy szem borsó.

 

Ez a mirigy természetes módon egy melatonin nevű hormont termel, mely szabályozza szervezet napi ritmusát, beleértve a cirkadián (napi biológiai ritmus) ritmusát is. A tobozmirigy karbantartása, edzése és fejlesztése rendkívül fontos, mivel hatással van a test összes rendszerére, kiváltképp meghatározza a szellemi tevékenységek tudatosságát, és azt, hogyan érzékeljük a külvilágot a saját tapasztalásainkkal.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

2. Tengeri algák, sötétzöld levelű zöldségek

A napon szárított tengeri algák nagy mennyiségű D vitamint, B-vitamint és jódot tartalmaznak. Ezen algafajták közé tartozik a kombu, az arame, a wakame, a dulse és a nori. A sötétzöld levelű zöldségek, mint például a káposzta, a karalábé, a brokkoli, a zeller, stb., rendkívül tápláló a tobozmirigy számára, mivel ez a mirigy magába szívja, elnyeli a zöldségek pozitív tulajdonságait, és megfelelő módon osztja szét a szervezet minden egyes részéhez úgy, hogy az egész test megfelelő ellátottságban részesüljön.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL