.
Előre csomagolt saláta
A bakteriológusok arra figyelmeztetnek, hogy az egyik legveszélyesebb étel a szupermarketekben az előre elkészített, csomagolt saláta. Bár a csomag azt mutatja, hogy a saláta még egy ideig eltartható, ám a benne található baktériumok súlyos bélbetegségeket okozhatnak. Az, hogy a baktériumok a talajból belekerüljenek a salátába, nem elkerülhető, mivel a saláta nem hőkezeléssel feldolgozott. A biztonság kedvéért mindig alaposan mosd meg azokat a zöldségeket, amiket vásárolsz, még akkor is, ha „félkész” állapotban vásárolod meg.
OLVASS TOVÁBB!
Influenza vagy nátha? Segítünk a megkülönböztetésben!
A légúti megbetegedések száma jelentősen megnőtt az utóbbi időben....
KÖZÉRZETKímélő gondoskodás az Eucerin tanácsai alapján
Bőrproblémák: szárazság, ekcéma, hiperpigmentáció, öregedésgátlás....
KÖZÉRZETMinden, amit érdemes tudnod, ha tartasz a Parkinson-kórtól
A Parkinson-kórra jelenleg nincs gyógymód, de a betegség előrehaladásának lassítására irányuló terápiák fejlesztése folyamatosan z...
A stressz és az aranyér kapcsolata
Rohanó világunk gyakran kiváló talajt biztosít a stressz eluralkodására az életünkben. Ezen idegi terhelés több, mint egy rövid ideig...
KÖZÉRZETImmunegyensúly télen – Mutatjuk, mit érdemes fogyasztani!
Ősszel-télen egy-két megbetegedés még belefér, hiszen közösségben járva óhatatlanul is elkaphatsz egy vírusfertőzést....
KÖZÉRZETOmega-3 zsírsavak: életmentő tápanyagok a szív- és érrendszeri betegségekkel szemben
Mik azok az Omega-3 zsírsavak?...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK