KÖZÉRZET

8 dolog, amit az ajkaid tudatni próbálnak veled az egészségedről

Az ajkainkban több millió idegvégződés található, így sokkal érzékenyebbek az ujjainknál, és speciális törődést igényelnek. Előfordulhat, hogy olyan jelzéseket küldenek számunkra, melyek komoly egészségügyi problémákra utalnak, ezért érdemes odafigyelni rájuk. Úgy véljük, hogy az egészség tükrei nem csak a szemek, hanem az ajkak is, ezért összegyűjtöttünk 8 jelzést, melyeknek súlyos betegségek állhatnak a hátterében.

Ezt a 8 dolgot próbálják tudatni az ajkaid az egészségedről:

8. Fekete foltok az ajkakon

Különböző okai lehetnek az ajkakon látható fekete pontoknak, és semmilyen esetben sem szabad figyelmen kívül hagynod őket. A legjobb, ha orvoshoz fordulsz a diagnózis felállításához. A hiperpigmentáció gyakori állapot, általában barnás foltokat okoz. Az ajkaid mellett az arcodon, orrodon és homlokodon is felfedezheted. Napfoltok is okozhatják a pontokat, ebben az esetben inkább érezheted a tüneteket, mintsem láthatod. Mivel ez a rákot megelőző állapot is lehet, nagyon fontos, hogy azonnal időpontot kérj az orvosodtól. A foltok arra is utalhatnak, hogy túl sok vas szívódott fel a testedbe az elfogyasztott ételekből.


FIGYELEM!
A cikk kizárólag tájékoztató jelleggel készült, nem helyettesíti a megfelelő orvosi diagnózist. Amennyiben bármilyen szokatlan tünetet észlelsz magadon, haladéktalanul fordulj orvoshoz!
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL