{KEPGALERIA}
Talán nem tudja mindenki, hogy a fahéj valóban az, ami a neve: fa héj, hiszen a trópusi fák ágainak lefejtett kérgéből készül. Étkezéskor általában édes ételek aromásító fűszereként használják. Gyógy és szépítő hatását már az egyiptomi népek is ismerték, balzsamokat, afrodiziákumot készítettek belőle. Kérgének, őrleményének parázson, vagy főzőlapon képződő füstje a levegő fertőtlenítésére kiváló.
Hangulatjavító, lelkesítő hatású, a letörtség és a nyomasztottság ellenszere. Finomsága révén fokozza az érzékenységet, oldja a feszültséget, felpezsdít. Ha azonban masszírozni szeretnél vele, légy óvatos, mert nagy dózisban csíp. Tonizáló hatása révén fiatalítja, ápolja a bőrt, ezért is használja a mai szépségipar krémek, olajok hatóanyagaként.
OLVASS TOVÁBB!
Influenza vagy nátha? Segítünk a megkülönböztetésben!
A légúti megbetegedések száma jelentősen megnőtt az utóbbi időben....
KÖZÉRZETKímélő gondoskodás az Eucerin tanácsai alapján
Bőrproblémák: szárazság, ekcéma, hiperpigmentáció, öregedésgátlás....
KÖZÉRZETMinden, amit érdemes tudnod, ha tartasz a Parkinson-kórtól
A Parkinson-kórra jelenleg nincs gyógymód, de a betegség előrehaladásának lassítására irányuló terápiák fejlesztése folyamatosan z...
A stressz és az aranyér kapcsolata
Rohanó világunk gyakran kiváló talajt biztosít a stressz eluralkodására az életünkben. Ezen idegi terhelés több, mint egy rövid ideig...
KÖZÉRZETImmunegyensúly télen – Mutatjuk, mit érdemes fogyasztani!
Ősszel-télen egy-két megbetegedés még belefér, hiszen közösségben járva óhatatlanul is elkaphatsz egy vírusfertőzést....
KÖZÉRZETOmega-3 zsírsavak: életmentő tápanyagok a szív- és érrendszeri betegségekkel szemben
Mik azok az Omega-3 zsírsavak?...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK