KÖZÉRZET

Ezt az 5 dolgot tedd, ha akkor is depressziósnak érzed magad, amikor látszólag semmi baj nincs

Megkérdezted már magadtól, miért érzed magad depressziósnak, amikor minden rendben van az életedben? Úgy érzed, mindened megvan, mégis mázsás terhet cipelsz a válladon, nincs kedved semmihez, és legszívesebben végig aludnád a napot? Mit lehet ilyenkor tenni? Íme, néhány tipp!

Ha depressziós vagy, pedig látszólag nincsenek gondjaid az életben, lehetséges, hogy „hangulatbetegséggel” küzdesz. Ez azt jelenti, hogy az agy kémiai egyensúlyának felborulása okozza a depressziós tüneteket, anélkül, hogy annak bármiféle külső oka lenne. Íme, néhány tipp, mit tehetsz ilyenkor:

Vedd körül magad olyan emberekkel, akik szeretnek

Sok hangulatbeteg hajlamos magát elzárni a barátaitól és a családjától. Túl soknak tűnik számukra az, hogy időt töltsenek el velük, és közben úgy tegyenek, mintha boldogok volnának. Pedig jobb, ha megpróbálsz kimozdulni, és olyan emberek közt lenni, akik szeretnek, megnevettetnek, és elterelik a gondolataidat a fejedben lévő zűrzavarról.

Sok más nőhöz hasonlóan te is élhetsz teljes életet a hangulatbetegség ellenére is! Mindössze konzultálj az orvosoddal, és tegyél meg mindent, hogy meggyógyulj, és bebizonyítsd magadnak, milyen erős vagy.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL