KÖZÉRZET

Figyeld a tested jelzéseit! - 13 dolog, amit mindig komolyan kell venni

Gyakran fordul elő, hogy testünk árulkodó üzeneteket küld számunkra, hogy valami nem stimmel a szervezetünkben. Lehet, hogy csak valamilyen vitamint kellene pótolnunk, de az is megeshet, hogy a jelek betegségre utalnak. Érdemes hát figyelni testünk árulkodó jeleire.

 

Vegyük sorba, melyek azok a jelek, amelyekre nem árt, ha odafigyelünk, és azonnal teszünk is valamit annak érdekében, hogy kiküszöböljük az egyensúly hiányát:

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

1. Repedezett ajkak

Ha a száj szélén berepedezik a bőr, az többnyire vas-, illetve a B12 vitamin hiányára utal. Ám a rendszertelen étkezés is okozhatja, hiszen pontosan azért alakul ki a vitaminhiány, mert nem figyelünk oda arra, hogy egészséges, vitaminokban gazdag ételeket fogyasszunk. Ha sűrűn előfordul, hogy kirepedezik az ajkunk, érdemes szakember segítségét kérni.

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL