{KEPGALERIA}
A szervezet a D-vitamin egy részéhez a napfény segítségéve jut hozzá, mivel a testünk ultraibolya sugárzás hatására bizonyos előanyagokból képes D-vitamint előállítani. A másik részére egyes táplálékok bevitelével tehetünk szert. Ilyen élelmiszer lehet például néhány halfajta, a máj, a tej, valamint a tojássárgája.
Ez a vitamin részt vehet a kalcium- és a foszforanyagcserében, hozzájárulhat a csontok és a fogak egészséges fejlődéséhez, valamint a segítségünkre lehet a csontritkulás megelőzéséért vívott harcban, törések esetén pedig közreműködhet a gyógyulásban.
Emellett szerepet játszhat az immunrendszer megfelelő működésében és támogathatja testünk természetes védekezőképességét.
OLVASS TOVÁBB!
Influenza vagy nátha? Segítünk a megkülönböztetésben!
A légúti megbetegedések száma jelentősen megnőtt az utóbbi időben....
KÖZÉRZETKímélő gondoskodás az Eucerin tanácsai alapján
Bőrproblémák: szárazság, ekcéma, hiperpigmentáció, öregedésgátlás....
KÖZÉRZETMinden, amit érdemes tudnod, ha tartasz a Parkinson-kórtól
A Parkinson-kórra jelenleg nincs gyógymód, de a betegség előrehaladásának lassítására irányuló terápiák fejlesztése folyamatosan z...
A stressz és az aranyér kapcsolata
Rohanó világunk gyakran kiváló talajt biztosít a stressz eluralkodására az életünkben. Ezen idegi terhelés több, mint egy rövid ideig...
KÖZÉRZETImmunegyensúly télen – Mutatjuk, mit érdemes fogyasztani!
Ősszel-télen egy-két megbetegedés még belefér, hiszen közösségben járva óhatatlanul is elkaphatsz egy vírusfertőzést....
KÖZÉRZETOmega-3 zsírsavak: életmentő tápanyagok a szív- és érrendszeri betegségekkel szemben
Mik azok az Omega-3 zsírsavak?...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK