LELKIPATIKA

7 módszer az előző életbeli barát, szerelem vagy ellenség felismerésére

Az életedben fontos szerepet betöltő emberek nagy valószínűséggel olyanok, akikkel már korábban is találkoztál. De honnan tudhatod ezt biztosan? Ebben segít az alábbi 8 módszer.

Először is állj meg egy pillanatra, és gondold át a dolgot. Ez valószínűleg a folyamat legnehezebb lépése. Mert ha egyszer ezt felismered, onnantól kezdve minden kapcsolatodra alkalmazhatod – legyen szó korábbi párkapcsolatokról, barátokról, ellenségekről, családtagokról. Hajlamosak lehetünk ugyanis jelen kapcsolatainkba olyan múltbéli dolgokat bele látni, amik valójában nem léteznek. Viszont ha kellően figyelmesek vagyunk, észrevehetjük a korábbi életünk lenyomatait.

Mutatunk most 7 módszert, hogyan ismerheted fel azokat az embereket, akikkel már találkozhattál előző életedben, ezzel ráirányítva a figyelmedet ezekre a kapcsolatokra, ugyanis meglehet, hogy az utatok a későbbiekben is keresztezni fogják egymást, így talán érdemes lehet időt szentelni rájuk.
 

1. Azonnali összhang

Ismerős az érzés? Elkezdesz beszélni, és egyszerűen nem tudod abbahagyni. A másik személy pedig azonnal egy hullámhosszra kerül veled, minden erőlködés és magyarázat nélkül érti, amit mondasz.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL