LELKIPATIKA

Lélekfogadalom létrehozása 2020-ra - Mindössze 3 lépés

A 2020-as év egy nagy újrakezdést jelent. Ahhoz, hogy ezt a sok újdonságot be tudjuk fogadni, szükségünk lesz lelki fogadalmakra is. A lelki fogadalmak abban különböznek a tipikus újévi fogadalmaktól, hogy ilyenkor egy szándékot fogalmazunk meg magunkban, nem pedig egy célt tűzünk ki.

Amikor megfogalmazzuk magunkban, hogy mi is a szándékunk, akkor nem kell még tudnunk, hogy ez hogy fog kinézni. Ilyenkor egy kis magot ültetünk el az agyunkban, és majd meglátjuk mi kel ki belőle. Amikor a szívedbe és a lelkedbe nézel, és felismered, hogy tényleg mire van szükséged, akkor ez a szándék új energiákat hoz az életedbe, és ezzel rengeteg mindent fogsz elérni.

A lélek fogadalma olyan, mintha kis imákat küldenénk az Univerzumba. Ez olyan erősen hat, hogy egész évben végig fog kísérni. Így alakítsd ki a saját lélek fogadalmadat:
 

1. Válaszd ki a lélekfogadalmadat

Ha tudod, hogy a lelked min munkálkodik, akkor könnyebben tudsz egy olyan célt kitűzni, amely segít majd az utadon. Amikor fogadalmat választasz, próbálj olyan dolgokra gondolni az életedben, amik mindig előjönnek, és amik gyakran akadályt képeznek neked. Innen kigondolhatod, milyen irányba érdemes tovább menned az év további részében.

Kérdezd meg a szívedtől, és a lelkedtől, hogy mire van szüksége. Tedd a kezedet a szívedre, csukd be a szemedet, és kérdezd meg a lelkedet, hogy mi kell neki. Kérdezd meg a szívedet, hogy mire van szüksége. Legyél nyitott az összes válaszra.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL