LELKIPATIKA

Lélekfogadalom létrehozása 2020-ra - Mindössze 3 lépés

A 2020-as év egy nagy újrakezdést jelent. Ahhoz, hogy ezt a sok újdonságot be tudjuk fogadni, szükségünk lesz lelki fogadalmakra is. A lelki fogadalmak abban különböznek a tipikus újévi fogadalmaktól, hogy ilyenkor egy szándékot fogalmazunk meg magunkban, nem pedig egy célt tűzünk ki.

Amikor megfogalmazzuk magunkban, hogy mi is a szándékunk, akkor nem kell még tudnunk, hogy ez hogy fog kinézni. Ilyenkor egy kis magot ültetünk el az agyunkban, és majd meglátjuk mi kel ki belőle. Amikor a szívedbe és a lelkedbe nézel, és felismered, hogy tényleg mire van szükséged, akkor ez a szándék új energiákat hoz az életedbe, és ezzel rengeteg mindent fogsz elérni.

A lélek fogadalma olyan, mintha kis imákat küldenénk az Univerzumba. Ez olyan erősen hat, hogy egész évben végig fog kísérni. Így alakítsd ki a saját lélek fogadalmadat:
 

2. Találd ki a lélek célodat

Miután kitaláltad a lélekfogadalmadat, írd le egy papírra. Nincsenek szabályok, azt írsz, amit szeretnél. Például ilyet is írhatsz: „Engednem kell a szívemnek, hogy szerethessen. Ne féljen a szeretettől. A fájdalom megoldása mindig a még több szeretet.”
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL