MÁGIA

2 extra gyorsan ható Valentin-napi szupermágia szingliknek és párban élőknek egyaránt

Akár szingli, akár párban élő vagy, van itt számodra mágia! Az egyedülállók bevonzhatják az új kedvesüket, míg a párban élők megerősíthetik a kapcsolatukat a partnerükkel. Ráadásul minden Valentin-napon végzett szerelmi mágia extra hatásos lehet, úgyhogy kár lenne kihagynod a lehetőséget!

Kimondottan mágikus napnak számít a Valentin-nap, úgyhogy ajánlatos lehet időt szánnod a célodhoz illő mágia elvégzéséhez!

Szívnyitó Valentin-napi varázslat az új szerelem vonzásához

Amire szükséged lesz: 1 vörös vagy rózsaszín gyertya; egy marék szárított rózsaszirom, egy kis rózsakvarc kristály, fahéj, szárított gyömbér, szárított rozmaring, jázmin füstölő, egy kis rózsaszín vagy piros zsákocska

Tedd a gyertyát az oltárra és helyezd elé a kristályt a rózsaszirmokkal meg a többi hozzávalóval együtt. Gyújtsd meg a gyertyát és a füstölőt. A kis zsákocskára pedig rajzold fel a képen látható rúnát. Azután vizualizáld, hogy milyen társra vágysz. Ne a külsőségeket lásd magad előtt, inkább a jellemét, hogyan viselkedik majd veled, milyen lesz a szerelemben. Miután megtetted, gyújtsd meg a gyertyát.

Most fogd a zsákocskát, tedd bele a kristályt, a rózsaszirmokat, a fahéjat és a szárított növényeket. Vedd a kezedbe a zsákocskát és mondd: „Szent Bálint napja van, hívom hát a szerelem védőszentjét, hogy áldja meg zsákomat, hogy minden nappal, minden egyes lépésemmel egyre közelebb kerüljek az új kedvesemhez.”

Hagyd a gyertyát biztos helyen leégni a kis zsákot pedig tedd éjszakára az oltárodra, másnap pedig helyezd táskádba és hord magadnál.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL