MÁGIA

8 mágia, amit Húsvét vasárnap és hétfőn érdemes elvégezni! – Akkor a legütősebbek!

Rendkívül erőteljes napnak számít a Húsvét vasárnap és hétfő. Ezekben a napokban óriási energiák munkálkodnak a világban, amiket érdemes megragadni, mágiába sűríteni és kihasználni. Ha szerencsére, bőségre vágysz, jó egészségre vagy akár egy gyermekre, akkor válaszd ki a neked legmegfelelőbb varázslatot és végezd el Húsvét idején!

Keresd ki a számodra legvonzóbb mágiát és végezd el Húsvét idején:

 

Termékenységi szertartás

Húsvét hétfőn reggel keverj össze egy kis mézet és tejet. Gyújts egy fehér gyertyát, fogd a kezeid közé az edényt, amiben a keverék van és így szólj: „Természet Anya, Föld Anya, Nagy Anya legyen kegyes hozzám. A természet újjáéledt, burjánzik az élet, kerüljön hát az én méhembe is egy lélek. Kérem az Istennőt, (Szűz Máriát, ha úgy tetszik) hogy adjon nekem egy kisbabát.”

Rajzold fel a hasadra a képen is látható istennő szimbólumot, majd ülj be a kádba és öntsd lassan magadra a keveréket, miközben az óramutató járásával megegyezően simogatod körkörösen a hasadat és végig arra gondolsz, hogy már ott van benne az élet és közben mondogathatod is azt: „Megfogantam.” Tedd ezt addig, ameddig jól esik.
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL