MÁGIA

Fizetésemelés? Üzletkötés? Érd el egyetlen mágia segítségével, hogy megadják azt, amit kérsz!

Fizetésemelésre vágysz? Szeretnél valakivel üzletet kötni? Vagy jó volna, felvennének oda, ahol nagyon szeretnél dolgozni? Esetleg a kérelmedet kellene elfogadtatni? Mint láthatod, számos dolgot kérhetsz és kaphatsz, méghozzá ennek az egy varázslatnak köszönhetően! Csak néhány lépés választ el attól, hogy megkapd azt, amire vágysz.

Lehet szó kérelemről, kérésről, üzletről, bármiről, amit csak szeretnél megkapni, elérni. Kövesd lépésről-lépésre a következő mágiát, aminek segítségével elérheted, hogy az illető megadja neked azt, amit szeretnél. Ne aggódj, ez fehér mágia, nem árthatsz vele senkinek, magadon viszont segíthetsz! Még mielőbb beadnád kérelmedet, üzletet kötnél, tehát elindítanád a folyamatot, lehetőleg előző este – vagy mikor tudod – végezd el ezt a kis mágiát.

Kellékek

6 zöld gyertya

1 fehér gyertya

Fahéj vagy babérfüstölő

Kép az illetőről (ha van)

A következő olajkeverék: 1 dl. kókusz vagy olíva olajban elkevert: 1 tk. fahéj, 1 tk. kurkuma, 3 db babérlevél, 1 tk. borókabogyó

A varázslat menete

Tedd középre a fehér gyertyát, amibe belekarcoltad az illető nevét, aki a kulcs a vágyaidhoz. Helyezd elé a képet az illetőről, ha van és írd rá a homlokára a nevedet. Ezután helyezd el köréjük kör alakban a hat zöld gyertyát, majd gyújtsd meg őket a füstölővel együtt. Legyen ott az elkészített olajkeverék is.

Előbb lélegezz mélyeket és lásd magad előtt a célodat. Képzeld el a jelenetet, ahogy megtörténik és megkapod azt, amire vágysz. Érezd a sikert, éld át az örömöt, amit akkor fogsz.

Ezután fogd a kezedbe az olajat, töltsd fel az energiáiddal és így folytasd a varázslatot: „Fortuna legyen olyan kegyes, hogy megáldja szerencsét hozó olajomat, hogy mikor bedörzsölöm vele a kezemet, valaki megadja nekem azt, amit kérek.”

Csepegtess belőle egy keveset a tenyereidbe, dörzsöld össze jól és mondd: „Bőröm alatt rejtőzik a folyékony szerencse, azzal, akivel kezet fogok, valóra váltja kívánságom.”

Most pedig nézz mélyen a fehér gyertya lángjába. Képzeld oda az illetőt, akivel üzletet akarsz kötni és határozottan szólj hozzá: „X (a személy neve), nézz rám, gondolj rám. Eszedből addig ki ne verj, amíg meg nem adod, amit kérek. Lágyuljon meg a szíved és hagyd jóvá kérésem. Ha én jól járok, te is jól jársz, kössünk hát üzletet, mellyel mind a ketten jól járunk. Egyezz bele, rázz velem kezet!”

Már csak annyi a dolgod, hogy leégesd a fehér gyertyát. Másnap reggel pedig indulás előtt vékonyan kend be a kezedet az olajjal, elég, ha csak pár cseppet használsz és koncentrálj a sikerre! A lehető legmagabiztosabban kezdj el ma intézkedni az ügyedet illetően!
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL