MÁGIA

Kérj áldást az angyaloktól, ezzel a varázslatosan egyszerű angyalmágiával!

Időnként mind azt érezzük, hogy jól jönne egy kis szerencse, egy kis támogatás, amivel célba érhetnék és megvalósíthatnánk elképzeléseinket. Jó lenne érezni az égiek szeretetét, amely egyenget bennünket utunkon és aminek köszönhetően jó egészségre vagy akár útmutatásra tehetünk szert. Végezd el ezt a varázslatot és légy te áldott te is! Élvezd a tőlük kapott pozitív energiát!

Kérj védelmet, támogatást az angyaloktól és valósítsd meg vágyaidat a segítségükkel! Az angyalok áldása segít abban, hogy megemeljék az energiaszintedet, ami által könnyebben kilábalhatsz a lelki és a testi betegségekből, emellett elgördítik utadból az akadályokat, hogy szabadon haladhass tovább. Akin az angyalok áldása van, az egészséges, szerencsés, boldog és lelkében béke honol. Mindez számodra is elérhető lesz a varázslat elvégzése után.

Kellékek

8 fehér gyertya

1 kis baba rólad (lehet viasz, vagy varrott)

1 kis szentelt víz

1 kis dobozka

Fehér anyag

Fehér virágszirmok

Tollak (opcionális)

Angyali szimbólumok (opcionális)

Szantál vagy lótusz füstölő

A varázslat menete

Előbb készítsd el viaszból vagy ruhaanyagból a bábudat. Ehhez itt találsz segítséget. Mikor készíted, végig arra kell koncentrálnod, hogy az te vagy.

Hétfői napon, növő hold idején, vagy pedig telihold napján végezd el a mágiát. Kezd azzal, hogy megyújtod a füstölőt. Az egyik gyertyát tedd oltárod közepére majd helyezd köré a maradék hetet. A középső gyertyába karcold bele a nevedet a másik hétbe meg egy-egy angyal nevét: Uriel, Raguél, Michael, Sariel, Gabriel, Haniel, Rafael.

Helyzed a középső gyertya elé a kis dobozkát, ládikát, béleld ki fehér anyaggal. Vedd a kezedbe a babát, és így szólj: „Ez a baba én vagyok. Ha áldást mondok reá, én is részesülök belőle. Amit az angyalok tesznek vele, az történik velem is.”

Ezután tedd a bélelt dobozba.

Most koncentrálj. Nyugtasd meg elmédet, hangolódj rá az angyalokra. Mikor lelkileg felkészültél , mondd el az igézetet. „Uriel, Raguél, Michael, Sariel, Gabriel, Haniel, Rafael. Hozzátok, a legfőbb angyalokhoz fohászkodom. Arra kérlek benneteket, nézzetek le rám és áldjatok meg engem. Borítsátok rám védő szárnyatokat, óvjatok meg a bűntől és a bajtól. Hozzatok fejemre bőséget és boldogságot, békét és egészséget, amire egy egyszerű halandónak csak szüksége lehet. Ha tudom, hogy az angyalok áldása van rajtam, bátran nézek szembe az előttem álló nehézségekkel.”

Tégy a babára egy marék fehér virágszirmot meg esetleg tollakat. Végül vedd a kezedbe a szentelt vizet és spriccelj a babára egy keveset e szavakkal: „Ha az angyalok is jónak látják, úgy legyek áldott! Szerencse kísérjen utamon. Nem lesz mitől félnem, mert az angyalok jegyét viselem. Áldott vagyok. Áldott.”

Tedd vissza középre a képmásodat tartalmazó dobozkát és relaxálj kicsit. Lásd magadat, ahogy a hét fő angyal körbe ölel, feltöltenek energiával és szeretettel. Érezd magadban az erőt, tudd, hogy áldott vagy. Végül mondj köszönetet a saját szavaiddal az angyaloknak.

Mindezek után őrizd meg a babát egy biztos helyen legalább egy hónapig.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL