MÁGIA

Minden vágyhoz van egy mágikus zsák! - Készítsd el a 10 gris-gris zsákocska egyikét!

A mojo zsákocska másnéven gris-gris eredetileg Afrikából származik, ahol olyan talizmánnak számít, amely megvédi a viselőjét a gonoszságtól vagy szerencsét hoz. Ellenben bármilyen más gris-gris zsákot lehet készíteni, olyat, ami szerelmet, pénzt, jó egészséget, jósálmokat hoz. Szinte biztos, hogy a te vágyadhoz illő gris-gris zsákocska is szerepel a 10 között! Kattints és készítsd el a kívánságteljesítő zsákocskádat!

A gris-gris általában egy kis textilzsák, amiben kövek, csontok, növények, kis papír igézettel, körmök, olaj, haj, temetőföld vagy más személyes tárgyak lehetnek. Válaszd ki a 10 közül azt, amelyikre úgy érzed, a leginkább szükséged van. Készítsd el és hord őket magadnál, míg úgy érzed, szükséged van rá:

Aphrodité zsákja

Ez a zsákocska szerelmet hoz neked, egy párt vonzhatsz be vele az életedbe. Pénteki napon, növő hold idején készítsd el.

Egy rózsaszín kis zsákocskába a következőket kell tenned: 1 tk. sáfrány, fél tk.koriander, 1 tk. szárított gránátalma magok, egy kis rózsakvarc meg egy madártoll.

Kösd össze, és egy rózsaszín gyertya lángjánál mondd el az igét: „Aphrodité áldása szálljon erre a zsákra, hozd el nekem a szerelmet, amelyre régóta vágyom.”
 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL