MÁGIA

Pénztárca és bankszámlavédő varázs – Hogy ne folyjon ki a pénz a kezeid körül!

Egyeseknek nehezükre esik spórolni, mert impulzus vásárlók vagy mert szimplán nincs bennük a megfelelő önfegyelem ahhoz, hogy nemet mondjanak. Mások pedig rejtélyként kezelik a pénzügyeiket és nem értik: hova folyik el a pénz. Spórolnak, nem költekeznek, mégis mindig kevesebb marad. A varázslat ugye nem érhet fel egy pénzügyi szakértővel, de megfékezheti azt, hogy köddé váljon a pénzed!

Csodát persze a varázslat sem ígér, ha nem próbálsz változtatni a költekezési szokásaidon. De ha valóban igyekszel, akkor viszont a segítségedre lehet! A varázslat képes önfegyelemre inteni téged és mágikus védelemmel ruházza fel a pénztárcádat és a bankszámládat, hogy ne akard használni, ha nem muszáj. Plusz olyan védelemmel ruházza fel, hogy ne érjenek váratlan kiadások téged.

Kellékek

  • Pénztárcád
  • Bankkártyád
  • 1 zöld gyertya
  • 12 kék gyertya
  • Babérlevél
  • Majoranna vagy szegfűszeg olaj (magad is elkészítheted)
  • Kék fonal vagy szalag

A varázslat menete

Szerdán vagy csütörtökön növő hold idején (vagy telihold napján) tedd a kellékeket az oltárodra. Kend be a gyertyákat a választott olajjal. A kékeket helyezd el köralakban a pénztárcád és bankkártyád körül. A zöld gyertyát is tedd középre a tárcádhoz, amibe tégy 3 babérlevelet és a bankkártyádra is.

Meggyújthatod a gyertyákat, utána relaxálj. Képzeld el, hogy sikerül nemet mondanod arra, hogy költs, lásd magad előtt, hogy tele van a kezed és a tárcád pénzzel, hogy egyre több van a bankszámládon. Utána vedd a kezeit közé a kék fonalat és mondd:

Kezemben a fonal, mely a láthatatlan erő az Univerzumban. Magam húzom meg a védelem körét az erszényem és minden vagyonom felett, hogy ne folyhasson ki a kezemből és ne érhessenek váratlan kiadások sem. A pénzem biztos helyen van, el nem vehetik tőlem, el nem vándorolhat tőlem, sőt, egyre csak gyarapszik, növekszik!”

Ezután a gyertyákon kívülre, helyezd el köralakban a fonalat és kösd meg háromszor.

Nincs más dolgod, mint leégetni a gyertyákat, de vigyázz rá, hogy tűzbiztos helyen álljanak és véletlenül se tegyenek kárt az értékeidben!


 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL