Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

Pizzakedvenc

Szerző:
Szabó Anna

 

Hozzávalók:
(4 adaghoz)

450g hájas tészta (derékszögű)
Pár evőkanál tészta a sütéshez
4ek paradicsompüré
1tk olasz fűszerkeverék
2-3ek olívaolaj
125g mozzarella
125g szeletelt szalámi
20g koktélparadicsom
2 levél bazsalikom

 

Elkészítése:

1. A hájas tésztát készítsd elő a csomagolás leírtak szerint, majd vágd fel 40x35 cm-es téglalapokra. Ezután helyezd egy belisztezett sütőedénybe.

2. Keverd el az olasz fűszerkeveréket paradicsompürével, olívaolajjal és 3 evőkanál vízzel, és oszlasd el a tésztalapokon.

3. Vágd a mozzarellát kis darabokra. A tésztalapokra tegyél egyenlő arányban a szalámiból, a koktélparadicsomból, végezetül pedig a mozarellából.

4. 215 C-ra előmelegített sütőben süsd 20 percen keresztül.

5. Ha készre sült, szórj a tetejére bazsalikomot.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL