400g burgonya
3ek olaj
1 vöröshagyma
150g spenót
3 tojás
200ml zsíros tej
1tk édes fűszerpaprika
Só, bors
1. Hámozd meg és szeleteld fel a burgonyát, majd forró olajban barnítsd meg.
2. A vöröshagymát szeld apróra, és dobd rá a burgonyára a spenóttal együtt. Sózd, borsozd, és süsd tovább őket együtt, míg a spenót össze nem esik. Majd vedd le a tűzről.
3. A tojásokat a tejjel, a fűszerpaprikával keverd jól össze. Egy tűzálló edényt zsírozz ki, öntsd bele először a burgonyás keverékedet, ezt követően borítsd rá a tejes-tojásos öntetet. Végül morzsold durva darabokban a tetejére a kecskesajtot.
4. Süsd 220 ºC-ra előmelegített sütőben 20-25 percig.
OLVASS TOVÁBB!
Szuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
Már az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
GASZTROEzért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK