Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

Spenót tortilla

Szerző:
Szabó Anna

 

Hozzávalók:

400g burgonya
3ek olaj
1 vöröshagyma
150g spenót
3 tojás
200ml zsíros tej
1tk édes fűszerpaprika
Só, bors

 

Elkészítése:

1. Hámozd meg és szeleteld fel a burgonyát, majd forró olajban barnítsd meg.

2. A vöröshagymát szeld apróra, és dobd rá a burgonyára a spenóttal együtt. Sózd, borsozd, és süsd tovább őket együtt, míg a spenót össze nem esik. Majd vedd le a tűzről.

3. A tojásokat a tejjel, a fűszerpaprikával keverd jól össze. Egy tűzálló edényt zsírozz ki, öntsd bele először a burgonyás keverékedet, ezt követően borítsd rá a tejes-tojásos öntetet. Végül morzsold durva darabokban a tetejére a kecskesajtot.

4. Süsd 220 ºC-ra előmelegített sütőben 20-25 percig.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL