500g kis szemű burgonya
1-2 db piros paprika
400g cukkini
8tk (zöld) pesto
8tk olívaolaj
Alufólia
Bors, só
20g parmezán
1. A burgonyát mosd meg és 18-20 percig főzd sós vízben. Szűrd le, és tedd félre langyosra hűlni. Tisztítsd meg és kockázd fel nagy darabokra.
2. A piros paprikákat csumázd ki, és szeleteld fel 3mm-es csíkokra, és keverd a burgonyához. Sózd, borsozd.
3. A cukkinit szeleteld fel 3mm vastag szeletekre. Majd keverd össze a burgonyával, pestóval, olívaolajjal.
4. Vágj nyolc kockát a csomagoknak az alufóliából, majd kend ki kevés zsiradékkal. A burgonyás cukkinis keveréket oszd szét 8 részre, és tedd az alufólialapokra.
5. A csomagokat megsütheted grillen, de sütőben is. Ez utóbbinál közepes melegben 5-8 perc alatt készül el.
6. Tálaláskor, míg meleg szórd meg parmezánsajttal.
OLVASS TOVÁBB!
Hogyan főzzünk tökéletes "al dente" tésztát éttermi minőségben?
Az olasz tésztafőzés igazi művészet, amely az egyszerű alapanyagokból képes utánozhatatlan fogásokat alkotni, melynek egyik alappillér...
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK