500g linguine tészta
80ml olívaolaj
400g megtisztított, apró koktélrák
3 kisebb, friss, piros csili, apróra vágva
1 teáskanál fokhagymakrém
Fél csésze friss, apróra vágott petrezselyem
2 teáskanál reszelt citromhéj
1. A tésztát főzzük puhára egy nagyobb lábasban. Szűrjük le.
2. Az olajat melegítsük fel egy nagyobb serpenyőben, adjuk hozzá a koktélrákot, a csilit és a fokhagymát. Állandó keverés mellett addig süssük, amíg a koktélrák jól átsül.
3. Vegyük le a tűzről, keverjük hozzá a petrezselymet és a citromhéjat. Keverjük össze a tésztát a koktélrákos keverékkel. Tálalás előtt jól rázzuk össze.
OLVASS TOVÁBB!
Hogyan főzzünk tökéletes "al dente" tésztát éttermi minőségben?
Az olasz tésztafőzés igazi művészet, amely az egyszerű alapanyagokból képes utánozhatatlan fogásokat alkotni, melynek egyik alappillér...
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK