450 g burgonya
2 evőkanál csökkentett zsírtartalmú majonéz
2x160 g üveges vagy konzerv tonhal, lecsöpögtetve
198 g csemegekukorica, lecsöpögtetve
3 evőkanál aprított petrezselyem
50 g korpás zsemlemorzsa
Olaj
2 nagy fej paradicsom, szeletelve vagy cikkelyezve
1. Vágd fel a burgonyát nagy darabokra, azután enyhén sózott vízben főzd meg. Csöpögtesd le, és hagyd langyosra hűlni, majd a majonézzel dolgozd jól össze.
2. Add hozzá a tonhalat, a csemegekukoricát és a petrezselymet, a fekete borsot és mixerrel dolgozd össze. Oszd a keveréket 8 egyenlő részre és készíts belőle húspogácsákat.
3. Mindegyik pogácsát forgasd meg a zsemlemorzsában, majd szórd meg egy kis olajjal és süsd aranyszínűre egy serpenyőben.
4. A pogácsákat tálald fél hamburgerzsemlében, mellé helyezve a paradicsomot.
OLVASS TOVÁBB!
Hogyan főzzünk tökéletes "al dente" tésztát éttermi minőségben?
Az olasz tésztafőzés igazi művészet, amely az egyszerű alapanyagokból képes utánozhatatlan fogásokat alkotni, melynek egyik alappillér...
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK