Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon

Víz

 

Víz

A víz elem a mély érzelmek és érzések tartományát képviseli a megszállott szenvedélyektől kezdve a rettentő félelmen és fásult belenyugváson át az alkotóvágyig. Az érzelmek természetük lényegénél fogva tudatalattiak, a víz-jegyűek tehát egyrészt tisztában vannak a tudatalatti hatalmával, másrészt egyáltalán vagy nagyrészt nincsenek tudatában annak, mi is hajtja őket. Ha teljes tudatossággal rá sikerül hangolódniuk az élet mélyebb dimenzióira, akkor az összes jegy közül ők a legintuitívabbak és pszichikailag a legfogékonyabbak. Ilyen esetekben a víz-jegyűek rátalálnak a teremtés egyetemességére, és képessé válnak segíteni másokon azzal, hogy teljesen át tudják érezni más lények érzéseit. Néha azonban, amikor nem figyelnek oda, az érzelmeikre, azon kapják magukat, hogy mániákus vágyak vagy megmagyarázhatatlan félelmek vesznek erőt rajtuk és túlérzékennyé válnak. A víz-jegyűek érzékenysége és sebezhetősége olyan nagy, hogy ha érzelmeiket nem tartják kordában és nem tudják levezetni, hamarosan felborulhat az érzelmi egyensúlyuk, és annyira könnyen befolyásolhatók lesnek, hogy arra mennek, amerre sodorja őket a szél.

Feltöltődés a víz-elemmel

A víz-jegyűek gyakran érzik, hogy folyótól, tótól, tengertől távol lakni olyan, mint egy kopár sivatagban élni. Szükségük van rendszeresen vízbe mártózni, hogy elemükkel töltekezhessenek.

A víz-jegyűeknek más víz-jegyűekkel való foglalatoskodásra van szükségük, vagy pedig arra, hogy bármit is csinálnak, azt nagy érzelmi beleéléssel tegyék. Ők nem tudják függetleníteni magukat a velük közvetlenül történő eseményektől, ezért fontos, hogy olyan tevékenységeket és munkát válasszanak, amely lehetővé teszi számukra, hogy kiéljék érzelmeiket.


Vissza a táblázathoz>>>>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL