500g fagyasztott fekete áfonya
200g sovány natúr joghurt
1ek méz
Fél citrom leve
1. Beteszünk 4 kelyhet a fagyasztóba, hogy jól lehűljenek.
2. A joghurtot a felhasználásig a hűtőszekrény leghidegebb részébe rakjuk.
3. A fekete áfonyát még fagyottan durvára törjük robotgéppel.
4. Hozzáadunk két evőkanál joghurtot és mézet, majd tovább mixeljük. Amikor a keverék homogén kezd lenni, beleöntjük a citromlevet, a maradék joghurtot, és tovább mixeljük.
5. Addig kell keverni, amíg a krém tökéletesen habos nem lesz, és a jégkristályok fel nem olvadnak.
6. Kivesszük a kelyheket a fagyasztóból, elosztjuk bennük a krémet, és azonnal tálalljuk.
OLVASS TOVÁBB!
Szuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
Már az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
GASZTROEzért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK