60 g piros currypaszta
1 l sütőtökkrémleves
2x400 ml kókusztej
250 ml csirkealaplé
2 csirkemellfié (340 g), vékonyra szeletelve
4 mogyoróhagyma, vékonyra szeletelve
2 evőkanál finomra vágott friss korianderlevél
1. A currypasztát tegyük egy felforrósított, közepes méretű fazékba, és folyamatosan kevergetve addig pirítsuk, amíg illatozni kezd.
2. Ezután keverjük hozzá a sütőtök-krémlevest, a kókusztejet és a csirkealaplét, majd az egészet jól forraljuk össze.
3. Adjunk hozzá a vékonyra szeletelt csirkehúst, és időnként megkevergetve főzzük puhára.
4. Az elkészült leveshez keverjük hozzá a koriandert és a zöldhagymát, és már tálalhatjuk is.
OLVASS TOVÁBB!
Szuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
Már az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
GASZTROEzért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK