2ek tikka masala currypasta
2ek mangó csatni
1kg csirkecombfilé, vékonyra szeletelve
80ml csirke alaplé
140g natúr joghurt
1 csokor friss koriander, finomra vágva
2 teáskanál zöldcitrom leve
1 friss piros csili, vékonyra szeletelve
1. Egy nagy tálban keverjük össze a currypasztát a mangó csatnival, majd adjuk hozzá a csirkehúst is.
2. Hevítsünk fel egy vokot vagy egy nagy serpenyőt, és kisebb adagokban pirítsuk meg a húsok minden oldalát.
3. Ezután adjuk a húshoz a többi hozzávalót, és az egészet forraljuk fel, majd kis lángon, fedő nélkül forraljuk további öt percig, amíg a csirkehús puhára fő.
4. Basmati rizzsel körítve, joghurttal bőven megöntözve és korianderrel megszórva tálaljuk.
OLVASS TOVÁBB!
Hogyan főzzünk tökéletes "al dente" tésztát éttermi minőségben?
Az olasz tésztafőzés igazi művészet, amely az egyszerű alapanyagokból képes utánozhatatlan fogásokat alkotni, melynek egyik alappillér...
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK