Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

Brokkolis csirkehús

Szerző:
Szabó Anna

 

Hozzávalók:

125ml csirkealaplé
2tk kukoricaliszt
2tk kristálycukor
Fél tk szezámolaj
1ek növényi olaj
500g csirkemellfilé, vékonyra szeletelve
4db mogyoróhagyma, darabokra vágva
1ek reszelt gyömbér
2tk fokhagymakrém
500g brokkoli
2ek víz

 

Elkészítése:

1. Keverjük össze egy tálban a csirkealaplét, a cukrot és a szezámolajat. Az olaj felét hevítsük fel egy nagy serpenyőben vagy vokban, majd kisebb adagokban pirítsuk meg a csirkehúst.

2. A maradék olajat is hevítsük fel ugyanabban a serpenyőben, és pároljuk meg a hagymát, a gyömbért, a fokhagymát és a brokkolit.

3. Adjuk hozzá a vizet is, és főzzük, amíg a brokkoli megpuhul.

4. a csirkét tegyük vissza a serpenyőbe, melegítsük fel, majd főzzük, amíg a szósz besűrűsödik.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL