Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon

Nyár

 

Nyár (06. 22. – 09. 23.)

Jellemzés

A Nyár típus, az évszakhoz hasonlóan melegszívű, szenvedélyes és forróvérű. Sikeres típus, igazi exibicionista. Optimista és pozitív beállítottságú, aki mindenben képes meglátni a jót. Nem csak saját sikeréért harcol, hanem másokért is küzd. Szeretné, ha körülötte mindenki boldog és sikeres lenne. Segítőkész, aki mindig kész arra, hogy támogassa szeretteit. Túlteng benne a tettvágy, erősen kötődik a családjához, segítőkész, megbízható, rendszerint igen melegszívű és gyerekszerető. A Nyár típus számára rendkívül fontos, hogy mindig szakítson elég időt a pihenésre, lazításra, mert jobban megviseli a stressz, mint a többi karaktert. Az önkifejezésre nagy hangsúlyt fektet, rendszerint van egy olyan hobbija, amelyben kiélheti kreativitását. A művészi tevékenységek sokat segíthetnek neki az érzelmek kiélésében és az önismeretben. Problematikája, hogy hajlamos a lustaságra, és arra, hogy másokat ugráltasson, sőt, az érzelmi zsarolás sem áll távol tőle.

Karrier

A forró hónapok szülöttei szerencsések és sikeresek. Bármibe is fognak, könnyedén veszik az akadályokat és hamar egyre feljebb kerülnek a ranglétrán. Ha nem hagyják, hogy a lustaság úrrá legyen rajtuk, ekkor bármilyen célt elérhetnek, amit csak kitűznek maguk elé. A Nyár típus, ha hisz önmagában, akkor képes valóra váltani legmerészebb álmait is.

Szerelem

A Nyár típus szenvedélyes és forróvérű. Szerelmes típus, akinek mindig szüksége van arra, hogy szeressék, és hogy szerethessen. Kissé álhatatlan, és könnyen kapható kalandra. Gyakran azonban csak a flörtölés szintjén éli ki hódítási vágyait, és nem lépi át a határt. Mély érzésű, aki sokat tud adni szerelmének.

Vissza a táblázathoz>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL