Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon

Ősz

 

Ősz (09. 24. – 12. 21.)

Jellemzés

Az Ősz típus összetett jellem. Lelki gazdagsággal és jó szellemi képességekkel van megáldva, de hangulatingadozásai miatt inkább kissé melankolikus, mintsem vidám alkat. Hajlamos a zárkózottságra, és viselkedése is gyakran távolság tartó. Sokszor érzi úgy, hogy nem érti meg őt a világ, ezért inkább magába zárja érzelmei, fájdalmát. Jó megfigyelő, aki az évek során hatalmas emberismeretre tesz szert. Mivel lelkileg igen érzékeny, jól megválogatja, kit enged közel magához. Igaz rá, hogy kevés, de igaz barátja van. Bár zárkózott, ennek ellenére nem marad észrevétlen, épp titokzatosságával hívja fel magára a figyelmet. Sokan vonzónak tartják személyiségét, és szeretnének a közelébe férkőzni. Néhányan azonban keménynek és hidegnek tartják távolságtartó viselkedése miatt, de ez csak egy álarc, ami mögött melegszívű és szeretetre méltó lélek bújik meg. Bizalmatlansága miatt azonban keveseknek mutatja meg igazi, szeretet teli énjét.

Karrier

Munkájában kitartó és precíz. Inkább a háttérmunkákat kedveli, mint reflektorfényben állni. Gyakran olyan szakmát választ, mely iránt igazi elhivatottságot érez. Fejlett igazságérzete miatt megbízható és lelkiismeretes a munkájában. Szereti magát beleásni egy-egy témakörbe, könnyen válhat egy terület specialistájává.

Szerelem

Mély érzésű és kissé zárkózott, aki komolyan veszi az érzelmeket, és a kapcsolatait. A szerelemben igen válogatós. Gyakran olyan nagy az igénye, hogy sokáig tarthat, amíg végül összeköti az életét olyasvalakivel, akit aztán valóban szenvedélyesen szeret. Ha azonban már egyszer valaki mellett döntött, egész életén keresztül hűséges marad hozzá.

Vissza a táblázathoz>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL