Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon

Tél

 

Tél (12. 22. – 03. 20.)

Jellemzés

A Tél típus élénk fantáziával rendelkezik, éles eszű, de kissé hűvös alkat. Introvertált, befelé forduló típus, aki rendszerint szívesen olvas, kedveli a filmeket, sok zenét hallgat, és otthonát menedékhelynek tekinti a sok megpróbáltatást hordozó világban. Nem szereti a konfliktushelyzeteket és senkit nem akar megbántani, ezért nem mindig mondja ki teljes őszinteséggel, amit gondol. A negatív kritikát vagy véleményt inkább megtartja magának. Nem kedveli a nagy társasági életet, szívesebben van otthon egyedül, a saját kis birodalmában. Kreatív és művészi irányultságú, gyakran jó érzéke van valamely képzőművészeti tevékenységhez. Mások szemében kissé elvontnak és hóbortosnak tűnhet, aki a föld felett lebeg két méterrel, és nem áll stabilan két lábbal a földön. Mivel elképzelései és a valóság között gyakran űr tátong, bizonyos mértékű melankólia is jellemző rá. Szüksége van olyan emberekre, akik gyakorlati tanácsokkal látják el, különben nem sok sikerrel tudja megvalósítani álmait. Jellemző még a Tél típusra, hogy nem mindig kelt elsőre pozitív benyomást az emberekben, de az első benyomás után általában kiderül, hogy valójában teljesen más személyiség, mint azt gondolták róla.

Karrier

Mivel inkább kreativitásban erős, mint precizitásban, nem valók neki az irodai, adminisztratív feladatkörök. Olyan munka passzol hozzá, ahol szabadon szárnyalhat az inspirációk és a kreatív ötletek birodalmában. Művészi látásmódja miatt jó fotós, operatőr, rendező, lakberendező, grafikus, képszerkesztő válhat belőle.

Szerelem

A szerelemben nehezen nyílik meg, és lassan lobban szerelemre. Nem az a fellángolós típus, inkább a megfontoltság jellemzi érzelmi kérdésekben. Többnyire félénk és zárkózott. Legbelül nagyon vágyik a szerelemre, de bizalmatlanságával sok potenciális jelöltet elüldözhet. Pedig csak akkor tud valakit közel engedni magához, ha a bizalom már kialakult közöttük.

Vissza a táblázathoz>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL