MAGNÓLIA - Alkalmi, Esküvői Ruhák és Igényes Vásárlók Szalonja

 

Töltsd ki a kérdőívet,
hogy megnyerhesd a
Magnólia Szalon csodás
ruhakölteményeinek egyikét!

Ám ne feledd, csak akkor
vehetsz részt a sorsoláson,
ha csatlakozol hozzánk a
Facebook-on!

Tovább a kérdőívhez >>

A Magnólia szalon nem titkolt szándéka, hogy olyan hölgyek elképzeléseit valósítsa meg, akik igényes, körültekintő, szakmailag felkészült kiszolgálásra vágynak. Szalonunk egyedi milliőjével és kellemes légkörével is szeretne hozzájárulni ahhoz, hogy a szalonunkba érkező vendégek minél elégedettebben távozzanak, és szalonunk hírnevét minél szélesebb körben elterjesszék.


A Magnólia szalonban neves nyugat-európai tervezők által készült menyasszonyi ruhákat (San Patrick, Cosmobella, Eden Briadals, Nana Couture, Sincerity) találhatnak a kedves vendégek, valamint minden olyan kiegészítővel is tudunk szolgálni (gyűrűtartő, kalapok, csatok Párizsból) amelyek csak a Magnólia Szalonban találhatók. Menyasszonyi ruháinkat híres nemzetközi vásárokon nagy szakmai körültekintéssel rendeljük, így a menyasszonyok mindig a legdivatosabb ruhákat is azonnal megtekinthetik szalonunkban.


Az alkalmi ruháinkat is nemzetközileg híres tervezők tervezik, és fazonilag szezonálisan új kollekció rendszeresen érkezik, alapanyagát tekintve pedig a muszlintól, selyemszaténon át a foilos jerseyig minden minőségi alapanyag képviselteti magát. Örvendetes,hogy nemcsak a bálozók, hanem az örömanyák is tudnak vásárolni akollekciónkból, hiszen 36-50-es méretben is kapható nálunk alalmi ruha.


A Magnólia szalon szolgáltatásai közé tartozik,hogy minden nálunk vásárolt alkalmi ruhát,és minden nálunk kölcsönzött ruhát ingyen méretre alakítunk.
Aktuális ajánlatainkat és akcióinkat megtalálhatja a honlapunkon (www.magnoliaszalon.com). Az igényes kiszolgálás érdekében ruhapróbára az alábbi telefonszámokon szíveskedjenek bejelentkezni és időpontot egyeztetni: 06 (20) 778 34 83


Várunk Téged és kísérőidet sok szeretettel!

További információkat a Magnólia Szalon hivatalos honlapján találsz >>

 

 

Részletek a nyereményjátékokról:

 

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL