Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon

Túl szerény

 

Túl szerény

Ha erre a lapra kattintottál, akkor a te belső gyógyítód nem tartja elég értékesnek azt, amit szakadatlanul osztogat és adományoz. Túlzott szerénysége miatt nem tartja értékesnek saját adományait. Saját személyiségét sem értékeli sokra.

Ez a gyógyító típus alulértékeli az emberiség boldogulásához és jólétéhez való hozzájárulását. Nem fogja fel és nem érzi, hogy milyen sok lelki táplálékot és édességet ad vagy adhatna. Teljesítményét és adottságait elbagatellizálja, a köszönetet és az elismerést kelletlenül elutasítja, mivel nincs megfelelő elképzelése az adottságairól, és nem tudja eléggé értékelni azokat. Hiányos önismerete a étezését és ténykedését mint valami magától értetődőt és ezért különösebb figyelmet nem érdemlőt láttatja vele. Ez a gyógyító hamar elvész az aktív ténykedésben, gyakran hallatlanul tevékeny, késő estig dolgozik. Mindemellett úgy véli, a hálát vagy megbecsülést nélkülözni tudja, és viselkedésével is ezt sugallja. Emiatt önkéntelenül is mind gyakrabban tagadják meg tőle a megérdemelt hálát és elismerést. Beindul egy ördögi kör, aminek az lesz a következménye, hogy önbecsülése tovább gyengül.

Ha tudatosítja magában, hogy a transzcendentális táplálék, melyből az erejét nyeri, mindig újranő, és az övéhez hasonlóan nagyvonalú kezek osztogatják, akkor nemcsak a táplálékot, hanem önmagát is többre fogja értékelni.

Vissza a kártyalapokhoz>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL