1kg krumpli
7db keményre főzött házi tojás
4dl alacsony zsírtartalmú tejföl
10dkg mangalica kolbász
Só, bors
Olaj
1. Először is a tojást és a burgonyát főzd meg. Amikor kész, tedd félre hűlni.
2. Közben a kolbász bőrét húzd le, majd karikázd fel. Egy hőállóedényt olajozz ki
3. A langyos krumplit pucold meg és karikázd fel, majd a tojást is.
4. A hőálló edénybe rakjál egy sor krumplit, finoman sózd meg, majd egy sor tojás és kolbász következik.
5. Úgy oszd be a hozzávalókat, hogy a tetejére egy sor burgonya jusson. Végül kend meg a tetejét tejföllel.
6. Helyezd kb. 150 ºC-os sütőbe, és süsd míg a tejföl a tetején arany barnára sül.
OLVASS TOVÁBB!
Ezért előnyösek a TFL kartonok és futárdobozok a vendéglátásban
Nőként nem sokat foglalkozunk a kartondobozokkal, esetleg csak költözéskor, ám vendéglátóként nagyon fontos téma. Minden olyan lehető...
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK