1kg krumpli
7db keményre főzött házi tojás
4dl alacsony zsírtartalmú tejföl
10dkg mangalica kolbász
Só, bors
Olaj
1. Először is a tojást és a burgonyát főzd meg. Amikor kész, tedd félre hűlni.
2. Közben a kolbász bőrét húzd le, majd karikázd fel. Egy hőállóedényt olajozz ki
3. A langyos krumplit pucold meg és karikázd fel, majd a tojást is.
4. A hőálló edénybe rakjál egy sor krumplit, finoman sózd meg, majd egy sor tojás és kolbász következik.
5. Úgy oszd be a hozzávalókat, hogy a tetejére egy sor burgonya jusson. Végül kend meg a tetejét tejföllel.
6. Helyezd kb. 150 ºC-os sütőbe, és süsd míg a tejföl a tetején arany barnára sül.
OLVASS TOVÁBB!
Hogyan főzzünk tökéletes "al dente" tésztát éttermi minőségben?
Az olasz tésztafőzés igazi művészet, amely az egyszerű alapanyagokból képes utánozhatatlan fogásokat alkotni, melynek egyik alappillér...
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK