GASZTRO

Csodás káposztakavalkád

Szerző:
Szabó Anna
A hihetetlenül sokféle káposztának bármikor kiélvezheted az előnyeit. Rendkívül egészséges, immunerősítő növény, melyből rengeteg, változatos ételt készíthetsz!


A káposzta nagyon kevés kalóriát tartalmaz, gazdag C-vitaminban és A-provitaminban, melyek méregtelenítő hatásúak, és nagy szerepet töltenek be a daganatos megbetegedések megelőzésében. A káposzta rengeteg rostot tartalmaz, melyek elősegítik az emésztést, illetve B9-vitamint, amely segít a vérszegénység gyógyításában, és terhes nők részére ajánlott.

Ezek alapján egyértelmű, hogy a káposzta segít a szervezet immunrendszerének megerősítésében. Jó, ha észben tartod: 200g káposzta háromszor annyi C-vitamint tartalmaz, mint egy közepes narancs!

Rizses káposztagombócok »
Káposztás burgonyafelfújt »
Töltött káposzta »
Párolt kínai kel csirkével »
Citromos káposztaleves
rizzsel »
Burgonyás-kelkáposztás rakottas »


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL