Videós aerobik verseny a Griffben!

 

Ideje: 2011. április 01 - 2011. április 30.

A VAV 1. első helyezettei lehetőséget kaptak, hogy színpadra léphessenek a Fitbalance és Fitparádé rendezvényeken!

A tárgyi nyeremények mellett rengeteg megjelenési lehetőséget kaptak a médiában is.

A VAV 1. Győztese: Szőke Zita (több, mint 1.100 szavazat!)

A Mozgás Hálózata másodjára rendezi meg Magyarország első országos videós internetes tehetségkutató aerobik versenyét, ahol a „legszakmaibb” zsűri dönt a győztesről, vagyis a Közönség!

Miről is van szó? Elindítjuk Magyarország első aerobic videós versenyének második évadát! Nevezd be az általunk videóra rögzített órádat a versenyre és legyél Te a második évad Mozgás Hálózata országos videó versenyének győztese! E versenyen keresztül ott leszel minden nagyvárosban: Budapest, Pécs, Miskolc, Szeged, Győr, Sopron, Debrecen, Szombathely, Eger, stb.

Sokféle Internetes aerobik verseny és edző szavazás volt már, amelyeknek eddig a személyes ismertség szabott korlátokat: akit nem láttak/ismertek sokan, az általában esélytelen volt. Hiszen, hogy lehet olyan edzőre szavazni, akit nem ismernek, akit előtte nem láttak? Ezt küszöböli ki az első videós aerobik verseny! Szeretnénk egyforma esélyt adni a kezdőknek az ismert előadókkal szemben. Ezen a versenyen úgy szavazhatnak, hogy előtte megnézik a produkciókat. Az a videó / előadó nyer, aki a legtöbb szavazatot kapja.

A videódra bárki szavazhat, aki tagja a Mozgás Hálózatának (ahová a regisztráció ingyenes). A verseny eredményhirdetése a legközelebbi a FitBalance rendezvényen várható.

Költségek, azaz mennyibe is kerül ez Neked? A videofelvételt INGYEN készítjük el, azaz a felvétel helyszínét, a forgatás technikai eszközeit, a stábot és a videó utómunka költségeit mi álljuk. Minden résztvevőnek, a nevezés és regisztráció 1x díja 5.900.-Ft. Ezen kívül kell hozzá talpraesettség, kurázsi, akarat, tehetség, ügyesség és szorgalom. Az elkészült filmmel részt veszel Magyarország első videós aerobik versenyének második évadában, ahol tényleg a nagyközönség szavaz!

Neked csak annyi a dolgod, hogy nagyon jó edzést tarts! Reméljük, ez már felkeltette a kíváncsiságodat!

Jöhetnek a részletek? (Mi a menete és hogy zajlik a verseny, hol kell jelentkezni, és mi vár a videó forgatáson, stb…)

Jelentkezz a kért adatokkal (információért jelentkezz a lenti e-mail címen). A megadott telefonszámon felkeresünk és egyeztetjük veled a részleteket.

A forgatás helyszíne: Griff Squash & Fitness Club (1113 Budapest, Bartók Béla út 152.)

A forgatások időpontja: 2011. április 04 - 06. - 11:00 - 17:00 óráig

Ha eszközös órát tartasz, az eszközt magadnak kell hoznod. Jöhetsz egyedül, jöhetsz segítőkkel (edzőtársak, akik a háttérben mozognak), de jelentkezhettek csoportban is.

Tipp: Minél előbb jelentkezel, annál előbb kerül rád a sor a forgatáshoz. Minél előbb kerül fel a videód az edzéstárba, annál több időd marad a szavazatok gyűjtésére.

Jelentkezés: aerobicverseny@mozgas.info

Győzzön a legjobb! Ez most csak rajtad és a KÖZÖNSÉGEN múlik.
Sok sikert a versenyhez!
Mozgás Hálózata

További információért keresd fel a Griff Squash és Fitness terem weboldalát >>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL