1 nagy lilahagyma (300g)
200g csiperkegomba
250g koktélparadicsom
2 nagy cukkini (300g), nagyobb darabokra vágva
2ek balzsamecet
2ek olívaolaj
Fehérbabpüré:
2x400g fehérbab-konzerv, leöblítve és lecsepegtetve
250ml zöldségalaplé
1 gerezd fokhagyma, elnegyedelve
1ek citromlé
1ek olívaolaj
1. Vágjuk a hagymát 12 gerezdre.
2. Tűzzük a nyársakra a gombát, a paradicsomot, a hagymát, és a cukkinit, majd helyezzük őket egy nagy tepsibe, és locsoljuk meg olívaolajjal, balzsamecettel.
3. Süssük a zöldségnyársakat forró grillserpenyőben (grillsütőben vagy kerti grillezőn), amíg megpuhulnak és megpirulnak.
4. A nyársakat a babpürére helyezve tálaljuk.
5. Készítsük el a fehérbabpürét míg a nyársak sülnek: keverjük össze a babot egy nagy lábasban a zöldségalaplével, majd forraljuk fel.
6. Főzzük kis lángon, fedő nélkül további 10 percig, amíg a bab az összes levet magába szívja. A babot ezután turmixoljuk össze a fokhagymával, a citromlével és az olajjal.
OLVASS TOVÁBB!
Visszatérnek a papírszívószálról a műanyaghoz
Van olyan vállalat, ahol egyáltalán nem vált be a környezetbarátabb megoldás....
GASZTROEzeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
GASZTRONemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
Miért imádjuk a savanyúkáposztát?
Hosszú ideig eláll, gazdag a jó baktériumokban és változatosságot csempész a tányérodra: minden, amit tudnod kell a a szuperélelmisze...
GASZTROMennyei spagetti és spenót timbale - Gyors és egészséges!
A timbale forma egy dobfajtáról kapta a nevét, amely magas oldalú, enyhén kúpos aljú és zárt végű. Másrészről egy francia étel, am...
GASZTROFűszerek a világ színpadán: Ízkultúrák és kulináris innovációk a globális konyhában
A gasztronómia világa mindig is egy változásokkal és újításokkal teli terület volt, ahol a hagyományos ízek és modern kreativitás ta...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK