40dkg (5 ½ csésze) kókuszreszelék
2/3 csésze cukor
6 evőkanál liszt
¼ teáskanál só
4 tojásfehérje
1 teáskanál mandulaaroma
25dkg félédes olvasztott csokoládé
1. Keverjük össze a kókuszreszeléket, a cukrot, a lisztet és a sót egy nagy tálban. Adjuk hozzá a tojásfehérjét és a mandulaaromát; jól keverjük össze. Evőkanalanként tegyük kikent, lisztezett tepsire.
2. Süssük 160ºC-on 20 percig, vagy amíg a széle aranybarna nem lesz. Tegyük a süteményeket állványra, és hagyjuk teljesen kihűlni.
3. Mártsuk a csókokat félig az olvasztott csokoládéba. Hagyjuk szobahőmérsékleten állni, vagy zsírpapírral borított tálcára rakva tegyük hűtőszekrénybe 30 percig, amíg a csokoládé megkeményedik. Jól záródó edényben, szobahőmérsékleten 1 hétig tárolható.
OLVASS TOVÁBB!
Ez a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
GASZTROEzért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
GASZTROVisszatérnek a papírszívószálról a műanyaghoz
Van olyan vállalat, ahol egyáltalán nem vált be a környezetbarátabb megoldás....
Ezeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
GASZTRONemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
GASZTROMiért imádjuk a savanyúkáposztát?
Hosszú ideig eláll, gazdag a jó baktériumokban és változatosságot csempész a tányérodra: minden, amit tudnod kell a a szuperélelmisze...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK