1kg mirelit harcsafilé
1,2kg burgonya
4 paradicsom
15dkg friss zöld spárga
1dl olívaolaj
2,5dl csontlé
1 evőkanál apróra vágott petrezselyemzöld
1 kiskanál őrölt bors, só
1. A mirelit harcsafilét szobahőmérsékleten kiolvasztjuk, hagyjuk lecsöpögni, és nagyobb szeletekre vágjuk.
2. A burgonyát meghámozzuk, vékonyan felkarikázzuk, és kikent tepsibe rakjuk. Megsózzuk, megszórjuk apróra vágott friss petrezselyemzölddel, majd rárakjuk a vékony karikákra szelt paradicsomot.
3. A spárgát meghámozzuk, félbevágjuk, és a paradicsomokra tesszük. Megszórjuk sóval és petrezselyemzölddel, majd ráfektetjük a halszeleteket.
4. Meglocsoljuk csontlével és olívaolajjal, tetejét őrölt borssal fűszerezzük és elmelegített sütőben, 180ºC-on, 40 perc alatt készre sütjük.
OLVASS TOVÁBB!
Hogyan főzzünk tökéletes "al dente" tésztát éttermi minőségben?
Az olasz tésztafőzés igazi művészet, amely az egyszerű alapanyagokból képes utánozhatatlan fogásokat alkotni, melynek egyik alappillér...
GASZTROSzuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
Halloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
GASZTROMár az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK