1,1kg őszibarack
2 citrom leve (8cl)
300g vegyes virágméz
1 zacskó dzsemfix
1. Az őszibarackot megmossuk, félbevágjuk, kimagozzuk. A gyümölcshúst a citromlével és a mézzel elpépesítjük. Hozzáadjuk a dzsemfixet, lábosba öntjük, és folytonos keverés mellett felforraljuk.
2. Addig főzzük, amíg a kocsonyásodási próba sikerrel nem jár. Vegyük ki a főzőkanalat a fazékból, várjunk egy kicsit, ha egy csepp kocsonyásodni kezd a kanálon, akkor a dzsem készen van.
3. A főzési idő függ a dzsemfix összetételétől, ezért mindig vegyük figyelembe a használati utasítást. A kész dzsemet azonnal forró vízzel kimosott csavaros üvegekbe töltjük, és az üvegeket rögtön lezárjuk.
OLVASS TOVÁBB!
Ezért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
GASZTROVisszatérnek a papírszívószálról a műanyaghoz
Van olyan vállalat, ahol egyáltalán nem vált be a környezetbarátabb megoldás....
GASZTROEzeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
Nemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
GASZTROMiért imádjuk a savanyúkáposztát?
Hosszú ideig eláll, gazdag a jó baktériumokban és változatosságot csempész a tányérodra: minden, amit tudnod kell a a szuperélelmisze...
GASZTROMennyei spagetti és spenót timbale - Gyors és egészséges!
A timbale forma egy dobfajtáról kapta a nevét, amely magas oldalú, enyhén kúpos aljú és zárt végű. Másrészről egy francia étel, am...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK