Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

Sajtos-kenyeres nyárs

Szerző:
Szabó Anna


Hozzávalók:

25dkg toszkániai kenyér
20dkg sajt
16 szem koktélparadicsom
4 evőkanál olívaolaj
Olaj a grilltálcához
8 sasliknyárs

Elkészítése:

1. A kenyeret és a sajtot körülbelül 2,5cm-es kockákra vágjuk. A paradicsomot megmossuk és szárazra töröljük.

2. A kenyeret, a sajtot és a paradicsomot elosztjuk a nyársakon. Megkenjük 2 evőkanál olajjal.

3. A nyársakat 8 percig grillezzük a beolajozott grilltálcán, közben gyakran forgatjuk. Tálaláshoz elrendezzük a nyársakat és meglocsoljuk a maradék olívaolajjal.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL