Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

Mogyorós csirkenyárs

Szerző:
Szabó Anna

 

Hozzávalók:

1 darabka friss gyömbér (diónyi)
1 teáskanál csípős currypor
2 evőkanál szójaszósz
1 evőkanál zöld citromlé
1 teáskanál nádcukor
2 evőkanál olaj
60dkg csirkemell filé bőr nélkül
Földimogyoró szósz
Só, őrölt bors
12 sasliknyárs

Elkészítése:

1. A gyömbért meghámozzuk és finomra reszeljük. Összekeverjük a curryvel, a szójaszósszal, a citromlével, a nádcukorral és az olajjal.

2. A csirkemellet megmossuk, szárazra töröljük, és fél cm széles csíkokra vágjuk.

3. A húst elkeverjük a páclével és legalább 2 óráig a hűtőben állni hagyjuk.

4. Elkészítjük a mogyorószószt. Lecsöpögtetjük a húst, és harmonikaszerűen a nyársra húzzuk.

5. A nyársakat gyakori forgatás mellett 8 percig grillezzük. Megsózzuk és megborsozzuk. A mogyorószósszal tálaljuk.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL