Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

Paprikás húsgolyók

Szerző:
Szabó Anna

 

Hozzávalók:

1 vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
1 csokor petrezselyem
10dkg fetasajt
2 zöld paprika
60dkg vegyes darálthús
2 evőkanál sovány túró
Só, frissen őrölt bors
Fél teáskanál mustár
2 evőkanál frissen reszelt parmezán sajt
1 evőkanál olívaolaj
4 hosszú nyárs

Elkészítése:

1. A hagymát meghámozuk és kis kockákra vágjuk. A petrezselymet megmossuk, lerázogatjuk és összeaprítjuk. A sajtot 24 kis kockára vágjuk. A paprikát megmossuk, elfelezzük és megtisztítjuk. Mindkét fél paprikát 6 darabra vágjuk.

2. A darált húst összekeverjük a túróval, sóval, borssal, mustárral, petrezselyemmel, hagymával, fokhagymával és a reszelt parmezánnal. Mindegyik sajtkockát bevonjuk a húsmasszával, és golyókat formázunk belőlük.

3. A húsgolyókat és a paprikát felváltva a nyársra húzzuk és megkenjük olajjal. A nyársakat 15 percig grillezzük, közben többször forgatjuk.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL