18dkg durum kagylótészta
2 evőkanál alacsony zsírtartalmú majonéz
2 evőkanál sovány natúr joghurt
2 evőkanál vörösborecet
2 evőkanál reszelt parmezán
1 gerezd fokhagyma összezúzva
3 csésze főtt csirkemell, apróra vágva vagy ledarálva
1 csésze fürtös vagy koktélparadicsom, félbevágva
¼ csésze nagy szemű olajbogyó, vékony karikákra vágva
2 csésze zsenge borsmustár (rukkola)
1. A tésztát főzd ki a csomagoláson olvasható utasítás szerint. Jól csurgasd le, de ne mosd át.
2. Közben egy nagy tálban keverj össze a majonézt a joghurttal, az ecettel, a parmezánnal és a fokhagymával. Tegyed bele a húst, a paradicsomot, az olajbogyót meg a borsmustárt, majd finoman rázd össze az egészet.
3. A lecsurgatott tésztát hagyd kicsit hűlni (kb. 2 perc), azután borítsd a húsos-majonézes elegyre, s rázd össze vele.
OLVASS TOVÁBB!
Szuperfood a mindennapokban: miért és hogyan építsd be az étrendedbe?
A szuperfood kifejezés egyre gyakrabban hangzik el egészségügyi szakértőktől, életmódguruktól, a közösségi médiát böngészve is g...
GASZTRO4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
Már az ókorban is rágtuk, de a világháborúban is osztogatták: mi az?
A rágógumi több mint 2 ezer éves találmány, és ma is töretlenül népszerű. Lássuk, mik voltak a történetének legfontosabb állomás...
GASZTROEz a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
GASZTROEzért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK