Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
GASZTRO

Tésztasaláta csirkehússal

Szerző:
Szabó Anna


Hozzávalók:

18dkg durum kagylótészta
2 evőkanál alacsony zsírtartalmú majonéz
2 evőkanál sovány natúr joghurt
2 evőkanál vörösborecet
2 evőkanál reszelt parmezán
1 gerezd fokhagyma összezúzva
3 csésze főtt csirkemell, apróra vágva vagy ledarálva
1 csésze fürtös vagy koktélparadicsom, félbevágva
¼ csésze nagy szemű olajbogyó, vékony karikákra vágva
2 csésze zsenge borsmustár (rukkola)

Elkészítése:

1. A tésztát főzd ki a csomagoláson olvasható utasítás szerint. Jól csurgasd le, de ne mosd át.

2. Közben egy nagy tálban keverj össze a majonézt a joghurttal, az ecettel, a parmezánnal és a fokhagymával. Tegyed bele a húst, a paradicsomot, az olajbogyót meg a borsmustárt, majd finoman rázd össze az egészet.

3. A lecsurgatott tésztát hagyd kicsit hűlni (kb. 2 perc), azután borítsd a húsos-majonézes elegyre, s rázd össze vele.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL